خیلی سبز واسه سال سومی ها خوبه
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
فقط کتاب ابی کانون!!!!!!!!!!!!!!:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
اگه از من میپرسید من هیچ جزوه ای استفاده نمی کنم اصن تو درس زیست جزوه معنی نداره خود کتاب یه منبع علمیه ( غلطاش هم خیلی کمه چون از منابعی مث گایتون هیومن اناتومی و کمپبل و... استفاده شده) فقط باید بشینی توش فکر کنی این چی شد شد اون چی شد ( مثلا هومون کورتیزول ( اگه اشتباه نکنم) چون پروتئین رو برا ساخت انرژی میشکنه پس لحظه ای که این هورمون مصرف میشه ماهیچه ها شل میشن چون توشون کلاژن دارن که از جنس پروتئینه) بعد یه خلاصه مینویسی من با همین راهکار اکثرا زیست رو تو گزینه دو 70 به بالا میزنم حتی یه دفعه 95 هم زدم ( رفیقام شاخ در اورده بودن تو کلاسمون بالا30 نداشتیم ) بدون اینکه از جزوه استاد فلانی استفاده کنم!!! از اینکه سرت رو درد اوردم ببخشید
روزی شیخی به خانه ای وارد شد و از در دیگر خارج شد...
1- جوزه فاگوزیست آقای جوادی روهم ببینید بد نیست: هر فصل کلی ترکیبی کار کرده! نمونه:فصل پنج زیست دوم- تنفس
2- این هم جزوه تولیدمثل-فصل 9 سال دوم آقای کرامت پسورد: www.g-toopal.rozblog.com
+ جزوه سال دوم_سه فصل اول آقای کرامت (باید عضو شین توسایتشون)
3- جزوات سه سال آقای عمارلو هم 200 تومنه(حدود دوبرابر آقای جوادی)، من فایل PDF سه سالشو دارم ولی نمیدونم مال چه سالیه! و تا زمان نامشخص دیگه ای تو آینده نشر دریافت جزواتشو میده بیرون بصورت کتاب!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)