ای بابا بخونید اینقدر فلسفه نبافید.من نه سهمیه داشتم نه چیزی فقط این وقتی که شما واسه فلسفه بافتن میزارید و من نشستم خوندم رتبه 3 رقمیم آوردم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا بخونید اینقدر فلسفه نبافید.من نه سهمیه داشتم نه چیزی فقط این وقتی که شما واسه فلسفه بافتن میزارید و من نشستم خوندم رتبه 3 رقمیم آوردم!!
کنکور یعنی رقابت،جدال،کشمکش،سرنوشت،از خوشی ها زدن تا کاره ای بشی برا خودت ،جنگیدن برای هدفت
کنکور یعنی بدبختی
یعنی وقت جوون ها رو گرفتن
یعنی پول درآوردن خیلی از موسسات
یعنی افسردگی جوون ها
یعنی جیب بابا رو خالی کردن
یعنی خداحافظی از آینده
یعنی ساکت کردن جوون ها
یعنی سرکوب دائمی خانواده
به نظر من کنکور یعنی زندگی واقعی در بعد کوچک! :y (565):
واسه هر کاری که بخوای بکنی باید زحمت بکشی و خلاقیت به خرج بدی و درست تصمیم بگیری و به تصمیم هات عمل کنی و از بعضی چیز ها به خاطر بعضی چیز ها بگذری و اولیت بندی داشته باشی و بتونی توی هر شرایط از چیزی که داری استفاده کنی و در یک کلام شاید این همه ازش بد بگین ولی یک جوری بازم میگم زندگی در شرایط کوچک ! شما فکر میکنید کسایی که توی شرکت های بزرگ کار میکنن حالا چه کامپیوتری مثل گوگل و ماکروسافت یا اپل شرایط سختی ندارن؟:yahoo (4): فکر میکنن فقط ایرانه که توش سهمیه ای هست و تو کلی بهت ضرر زده میشه ولی خداییش همیشه همه جای دنیا همه چیز کامل نیست ! :yahoo (4): باور کنید من راضیم باعث شد یک بار توی زندگیم درست مجبور باشم درست رو بخونم و بفهمم فقط همین ! البته کم بدبختی نکشیدم ولی خوب دیگه :دی نباید سختش کرد! فقط یک چیز رو بگم ادوایزر خوب گفت ! : بزرگ کردن کنکور واسه بعضیا سود داره ! :y (565): از چند نفر پرسیدم گفتن کنکور اصلا اونجوری که میگن خبری نبود! :y (467):
کنکور یعنی هیچی ....
یعنی این که بری روی یه صندلی بشینی چند تا تست بزنی و بعدش بری دانشکاه .. همین ..
این خلاصش بود ...
کنکور برای ما دهه هفتادی ها یعنی چیزی که تا باحال تجربه نکردیم یعنی تمام قد جنگیدن بخاطر یک عشق
به نظر من کنکور از اون بعد کلی خودش خیلی خیلی خارج شده ...
به نظر من یه منبع درآمد شده تا یه آزمون ...
البته ....
کنکور یعنی جنگیدن برای چیزی که واقعاً دوست داری داشته باشی.
کنکور یعنی یک سال تمرین زندگی با برنامه.
کنکور یعنی گذشتن از خوشیهای کوچیک برای رسیدن به خوشیهای بزرگتر.
کنکور یعنی تحمل سختی برای رسیدن به راحتی های آینده.
+++ البته همه این ها به این معنی نیست که من عاشق کنکور هستم. :yahoo (4)::yahoo (22):
کنکور مرحله ای از زندگیه که تا زنده ای فراموشش نمیکنی......
نتیجش هم هرچی باشه تا ابد از روزای پشت کنکوری متنفری...