دوستان عزیز یک سوال! به نظرتون پارتنر برای کنکور موثره؟ مثلا یکی را پیدا کنم هر روز 10 دقیقه گزارش کار همو به هم بگین و ...؟ من همه شرایطم عالیه فقط چون پشت کنکوریم و هیچ کسی از اطرافیان با کنکور سر و کار نداره یکم دلسرد شدم:yahoo (35):
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز یک سوال! به نظرتون پارتنر برای کنکور موثره؟ مثلا یکی را پیدا کنم هر روز 10 دقیقه گزارش کار همو به هم بگین و ...؟ من همه شرایطم عالیه فقط چون پشت کنکوریم و هیچ کسی از اطرافیان با کنکور سر و کار نداره یکم دلسرد شدم:yahoo (35):
من
دوباره سلام یه سوال داشتم
من برای دو درس عربی و فیزیک واقعا مشکل دارم(برای خوندنش چون به کل ازشون سال گذشته زده شدم) و الان عربی هنوز قواعد سال دوم هستم و دارم از ویدیو های ناصح زاده استفاده میکنم و فیزیک هم هنوز فصل اول سال سوم هستم یعنی رسما هیچ کاری برای این دو تا نکردم کسی هست که تو این دو درس خوب باشه و بتونه به کمک پیشنهادی برای درس خوندن درست برای این دو درس بده؟
.
خب عربی که همون ناصح زاده عالیه.وقتی فیلماشو نگاه کردی و نکته هاشو نوشتی روز بعد بیا ی نگاه ب نکته ها کن و از منبعت(گاج خوبع) تست بزن.
اوایل هر تستی که میزنی فوری برو پاسخنامشو بخون..۱۵-۲۰تا تستو همینجوری کار کن..بعد که راه افتادی بسته ای تست بزن..
مثلن اگه ۵۰تا تست باقی موند بکنش ۵تا بسته ی ده تایی تست
وهربار یه بستشو بزن..اینجا دیگه کل ده تارو بزن بعد برو قسمت پاسخنامه..
اینجوری ی خوبی داره ممکنه بسته ی اول از ده تا ۴تاشو بزنی
بعدی۵تا بعدی۶تا..همینحوراشتباهاتتو میفهمی بهتر ج میدی و این خودش ی انگیزه میده برای بیشتر خوندن عربی.
دوم اینکه مطالب اروم میره تو ذهنت و تثبیت میشه
اینکه عربی دوم هستی هم خوبه عقب نیستی چون قلمچی هم همینجاست.
فیزیکم بعد این توضیح میدم: )
من موقعی که خوابم میاد مثلا بعد ناهار یه دونه از این کاپوچینو یا قهوه میخورم حسابی سرحال میشم. کاپوچینو تروبیکا خیلی باحاله حتما استفاده کنید. یا اگه شب میخوایید بخونید بعد شام بخورید تا 3 راحت بیدار میمونید. حتی صبح زود عادت به خوندن دارین برای اینکه خوابتون بپره یه دونه بخورید. خلاصه عالیه. فقط به هدفت فکر کن. انشالله با یه برنامه ریزی خوب موفق میشی.
به عنوان به پشت کنکوری که البته رتبش شوت هم نیس، درگیر حاشیه نشین.
من از اول انگیزه نداشتم و رتبمم خوب اومد نسبتا، پس انگیزه اینا کشکن و فقط بشینین بخونین!
نه برادر ،
پارتنر فقط همسر آدم و دیگر هیچ...
خودتون پارتنر خودتون شین.
امروز ۴ ساعت بخونین ، فردا ۴ ساعت و ۱۰ مین !
ولی یه دوست دختر/پسر خوب خیلی میتونه کمک کنه ، میتونه هم به خاک سیاه بشونت.
من اون روزی که شروع کردم یکیو داشتم ۱ سال باهم بودیم ، روزی ۱۰ ۱۱ ساعت میخوندم ، در حدی که مادر و خواهر تعجب کرده بودن ،
ولی واقعا فهمیده بود ایشون ، عالی بود... واسه همدیگه احترام قائل بودیم ، واسه وقتی که برای هم میزاشتیم ، اون روزا هرچند کم بود وقتی درس میخوندم ارزش قائل بودیم ، دعواهای الکی نبود و واقعا تاثیر خوبی داشتیم تو زندگی همدیگه ، اعصاب خوردی نبود برامون...
کاری به اینکه از هم جدا شدیم و عید عقدکنونش بود ندارم ،
میخوام بگم یه انگیزه برای آینده چه تغییری میتونه درس خوندنت ایجاد کنه...
همچنین دوست این بزرگوار سال کنکورش دوست پسر اختیار کردن و به خاک سیاه نشستن...
هرچیزی مثل شمشیر دو لبهست...
شما هستین که تعیین میکنین دقیقا میخواین از قسمت تیزش استفاده کنین یا قسمت پهنش
دوستان من درحال حاضر توانم درحد روزی 3-4 ساعته
با چه فرمولی میتونم این ساعت رو برسونم به 10 و ثابتش کنم ؟
مثلا بعضیا میگن روزی نیم ساعت بیشتر بخون ولی این حالت با شیب خیلی تندی بالا میره و بنظرم خوب نیست
بنظرم رو ساعت مطالعه ی روزانه زیاد حساس نشین بیشتر به میانگین ساعت مطالعه ی هفته تون نگا کنین و هر هفته سعی کنین از هفته ی قبل بهتر باشین........بعدم تعداد تستم حتمن هرروز یاداشت کنین و اونم سعی کنین افزایش بدین هر هفته نسبت به هفته ی قبل چون خیلی خیلی مهمه...بنظرم مهمتر از ساعت مطالعه میتونه باشه
خطاب به همهههههههههه
بَصه دیگه:|بَصه...نا امیدی بَصه...
به خودت بیااااااا :yahoo (43):
تو انسانی میفهمی؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (31):
چرا خودتو دَس کم میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (22):
تو میتونیع خیلی قَشنگ هم میتونیع :yahoo (35):
خودتو باور داشته باش زووووووود ;)
عاهای تویی که میگی تابستونو از دَس دادم دیگه ...بَصه دیگه!!!....نیگا هنو دویستو خورده ای روز وَق داریااااااا :yahoo (83)::yahoo (16):
تو یه ماه قشنگ بخونیع میترکنییییی به جون خودم!!!
دیگه نیگاه الان ۸ ماه وقت داری:|
خجالت نمیکشی واقعا میگی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (43):
نمیشه چون تو نمیخواهی اره تو نمی خواهی :yahoo (43):
اگه میخواهی از همین الان دیگه گذشته رو مچاله کن قشنگ بریز دور ناامیدی هاشو....;)
توکل کن :)
خودتو باور کن:)
تلاش کن :)
دارم میگم تلاش کنننننن :|
بججججججنگ
تموم انرژیتو بزارررررر :yahoo (9)::yahoo (15):
عاهای تویییی که میگی خسته میشم...نیگاه همه خسته میشن...مهم اینه که خستگیتو دَر کنی..مهم اینه که برگردی به همون آدم پرانرژی چند دَخیخه قبل...
دیگه نبینم نا امید باشینااااااااااااا :yahoo (43):
اگه تلاش گریم موفق باشیم!
دل دادی؟!گفتم اگه تلاش گریم ...وگرنه حق نداریم موفق شیم!!!!!پ خیلی مهمه!تلاش!:yahoo (99):
تو نمیرسی به چیزی که میخواهی مگه تلاش کنی....
تلاش کن!منو هم حرص ندع!
تو چیکار داری ایکس داره چیکال میکنه ایگرگ کلاس بتا میره دبلیو دی وی دی فلان خریده!لامصب کار خودتووووووووو بکننننن
کار تو فقط تلاشه نه چشم هم چشمی
اوکی؟;)