خیلی سبز؟
حتی اسمشم نیار!
هیچ تطابقی با کنکور 92 نداشت:yahoo (28):
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من تازه شروع نکردم،ولی پراکنده خوندم و مطالب رو یادم نیست.به نظرتان اگه از الان روزی ۱۰ ساعت مطالعه داشته باشم،میتونم علوم آزمایشگاهی کرمان قبول بشم؟
من یک ماهه که میخوام بخونم اما دست و دلم به درس خوندن نمیره ، منابع درست و حسابی هم ندارم .
اما دیگه میخوام بخونم امروز میخوام زیست دوم دبیرستان رو شروع کنم از روی کتاب درسی مدرسه .
بهترین منبع برای زیست کدومه ؟ خیلی سبز یا گاج یا ... ؟ جزوه به درد بخوری توی سایتها نیست که جایگزین کتاب بشه و احتیاجی به خرج کردن نباشه ؟
دولتی که فک نکنم بتونم قبول بشم . اما آزاد پرستاری اولویت اول رو میخوام قبول بشم .
سلام به همگی خب من تازه اینجا عضو شده ام...من دانشجو ترم 6 مترجمی ام....اما به دلایلی باید دندانپزشکی قبول بشم...فارسیو خوندم فقط کلمه مونده زبان هم که خب توش ماهرم...ریاضی هم خونده ام تقریبا اما زیست تاحالا نخوندم....دولتی که 100% قبول نمی شم اما به نظرتون من این چند ماه و حسابی بخونم آزاد قبول میشم؟؟؟؟؟اصلا نمی دونم چی بخونم...من رشته دبیرستانم ریاضی بوده...
:yahoo (92):
:yahoo (113)::y (726):
پسر عموی من دانشجوی مهندسی عمران بود انصراف داد و از بهمن شروع کرد به خوندن کتابای کنکور و با رتبه 603 منطقه 1 سال 92پزشکی سراسری تبریز قبول شد. البته برای درس زیستش یه معلم خصوصی گرفته بود. ناممکنی وجود نداره دوست عزیز. با انگیزه کافی، بچسب به درس خوندن.موفق باشی:y (694):
ایشالا همتون رشته هایی که مد نظرتونه قبول شین
وای کنکور:yahoo (68):
كنكور اگه بخوني آسان است اگر نخوني مثل سرطانه.كاري هم به موسسه احمدي ندارم.
بچه ها سلام !!!
يه چيزي من از تابستون که يه ذره درس خوندم ديگه گذاشتم کنار درس خوندن رو تا الان يعني پايه که هيچي ولي پيش خوندم اما تست نزدم مي خوام از فردا شروع کنم درس خوندن ديگه خيلي دير شده !!!! الانم که بخونم عمرا بتونم سراسري تهران قبول بشم پس مي مونه ازاد !!!!!! استادم مي گفت براي يکي از شاگرداش که رتبش 60 هزار بوده انتخاب رشته کرده الان داره مهندسي کامپيوتر تهران مرکز مي خونه يکي از دوستامم ميگه پارسال رتبه دوستش 30 هزار شده الان داره مهندسي برق ازاد تو تهران مي خونه !!! اين يعني واقعيت داره ؟؟؟ يعني من الان مي تونم به برق يا عمران يا معماري داشنگاه ازاد فکر کنم !!!
دختر خوب من از الان شروع کردم و هدفم شریف و اگر نشد بقیه سراسری های خوب هست . آزاد چیه اخه! فقط به در وقت تلف کنی میخوره و بس. وگرنه نه علمی درش هست نه دانشی و نه اصلا به دردی میخوره. شما یک سرچ بکن ببین در یک رشته خاص چند درصد از اطرافیانت که مدرک مهندسی همون دارن با دولتی ها ببین وضعیتشون چطوری هست.
حرفتون کاملا درسته و قبول دارم !! منم خيلي دوست دارم دانشگاه تهران يا امير کبير تو يکي از اين 3 رشته درس بخونم اما وقتي تازه مي خوام شروع کنم به درس خوندن و 2 ماه هم بيشتر فرصت ندارم و در ضمن مدرسه هم بايد برم !! خب ديگه اميدي به سراسري ندارم و ميگم حالا براي ليسانس ازاد مي خونم براي فوق تلاشمو مي کنم برم دانشگاه دولتي
این مسخره بازیا و ناامیدیارو جمع کنید بریزید دور الله وکیلی
همچین کنکورو واسه خودتون گنده و ترسناک کردین که انگار چی هست حالا
کلا 250 تا سوال میخوای جواب بدی دیگه
که اگه نصفشونم جواب بدی به خواستت میرسی
مشکل هممون اینه که میخوایم همه مطالب رو بخونیم
در صورتی که باید مهندسی منابع کرد
از الان مشخص کن ببین به چی میخوای جواب بدی ؛ از چی میخوای بگذری
از همین الان روزی 6-7 ساعت مفید بخون همه چی حله
کاری به نتیجه نداشته باش و فقط کاره خودتو بکن؛نهایت تلاشتو بکن
مهم اینه که آخرش پیش خودت شرمنده نشی
دیگه نمیدونم چی بگم , فقط اینکه اگه خودت بخوای میتونی تو این 2ماه کولاااک کنی , کولاااک
یه کاری کن همه بفهمن اگه بخوای به چیزی برسی
100% میرسی
یه چیز دیگه
بـه رویــاهات فکـر کـن
حاضرم قسم بخورم اگه روزی 7 8 ساعت مطالعه >>>مفید<<<< داشته باشین رتبتون زیر 2000 میشه قسم میخورم!!! حتی اگه صفر باشی!!!!
دیدم که میگم.......
مطالعخ روزي 7 يا 8 ساعت براي کسي هست که مثل من کلاس کنکور نميره !!!!!! نه مني که ساعت 9 شب تازه مي تونم شروع کنم درس خوندن چون تا 8 کلاسم !!! فقط 4 روز اين ساعت مطاله رو مي تونم داشته باشم حالا اگر بازم اشتباه مي کنم بهم بگيد وگرنه کيه که بدش بياد سراسري تهران بخونه وقتي راحت تر مي تونم با مدرکش دانشگاه هاي خارج از کشور رو اپلاي کنم :yahoo (3):
نسیم همه چیز بسته ب خود تو
بجای نظر خواستن از دیگران باید ببینی از خودت چی میخوای ت خیییییلییییییی نا امیدی
اون روزایی ک کلاس نداری از 4 بخون تا 12
روزای دیگه هم 9 تا 12 بخون صبحشم 4 پاشو تا اخرین لحظه
ت دیگه ب اندازهی کافی استراحت کردی دو ماه همه ی فکرت بذار رو درس
ت داری راجع ب ایندت حرف میزنیا!!!!
ب نظرم حق کاملا باپارلو
امسال خوب بخون اگه سراسری قبول نشدی خوب ی سال دیگه بخون....
عزیزم باور داشته باش خدا همه ی کائنات مسخر ت کرده پس قطعا نتیجه اونی میشه ک ت بخوای
رو کمک خدا حساب کن :yahoo (65):
نسیم نسیم نسیم ...
ببین ت همه ی پول کلاسات ی جا دادی؟؟؟
البته اصن نمیدونم گفتنش درسته یا ن ولی امروز یکی از دوستام ی چیز مهم یادم انداخت ک باید حتما شما راجبش مشورت کنی
دیویدی های کنکور اسان است خیلی خوبه خالم میگفت مثلا شیمی 2 رو تو 10 ساعت تموم میکنه همه ی نکات بدرد بخور کنکوریشم میگه بنظرم خیلی خوب اومد راجبش تحقیق کنید بد نیست
سلام دوستان.من تا الان ب دلالی نتونستم خوب بخونم.از این به بعد میخام درست بخونم.عمومیا میتونم تقریبا جمعش کنم (عربی اصلا قصد زدن ندارم متنفرم ازش)ولی اختصاصیا ریاضی ک هیچی نخوندم، فیزیک هم ن اون طور ک باید میخوندم،ریست هم بد نیست،شیمی هم ی کاری میشه بکنی،زمین هم ک وقت نمیشه و واسه پزشکی بدرد نمیخوره زمین.
میخام برم پزشکی حالا دانشگاه ازاد هم باشه مشکلی نی
الان تمام فکر و ذکرم کنکوره و نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه میتونید ی راه بذارین جلو من
با تشکر
بچه ها غمتون نباشه.من هم باشما هم درد هستم.بالاخره خیلی صفرهم که نیستیم و هممون یه چیزایی بلدیم.اگه هم وضعمون بده وتاحالانخوندیم هنوزوقت زیاده دست کم2.5ماه مونده.این اصلا کم نیست.مابایدچندتاکارکنیم که همه بیاییم قول بدیم وعمل کنیم.ازجمله خودم که همین جا قول میدهم.بیایم باتمام وجودوکاملاواقع بینانه تلاش کنیم وبه خدا توکل کنیم.ازیه سری چیزها که وقتمون رو میگیره مثل تلوزیون دیدن یاهمین زیاداینترنت اومدن وفکرهای منفی بگذریم وکمش کنیم.بعدماواقعابایدتلاش کنیم وبخونیم تابدانیم وتست بزنیم تامسلط بشیم.همون طورکه خداونددرقرآن مجیدمی فرماید: آیابرابرند کسانی که می دانند باکسانی که نمی دانند؟ بیایم تامی تونیم سعی کنیم بیشتربدونیم وعمل کنیم.من معتقدم اگه خالص تلاش کنیم می تونیم.آره درسته شایددانشگاه شریف قبول نشیم ولی یه دانشگاه عالی ویه رشته عالی قبول می شویم.راستی وسواس هم بایدبذاریم کنار.حتما هم مباحث امتیازآوررابایدکارکنیم واگه مبحثی خیلی اذیتمون می کنه دیگه خیلی طولش ندیم.البته من معتقدم همه ی مباحث روباید دروکنیم چون شایدازیه مبحث سخت سوال آسان وازیه مبحثی که ماخیلی بهش امیدداشتیم سوال سختی بیاد.خلاصه تنهاراه ما تلاش وتوکل به خداست.بچه ها محتاج دعا هستیم.من هم براتون دعا می کنم.
مرسي طراوت جان بابت راهنماييت امروز دوستم بهم گفت مهم اينه که اراده کني بگي مي خواي بخوني !!! بازم يکم اميد بهم دادي!! اما در خصوص کنکور اسان است بنابر دلايلي ابدا سمت اي دي وي دي ها نميرم و کلا توصيه هم نمي کنم به هيچ کسي !! کنکور اسان است يه کلاه بزرگيه که سر ما بچه هاي کنکوري دارن ميزارن مثل خيلي از مشاوره هاي قلابي و کلاس کنکور هاي الکي که وقت تلف کردنهههه !!!!!!!! بازم مرسي ازت طراوت جان
سلام بچه ها چطورین؟
با خییتون که در ارتباط بودم اکثرا نتونستین استارت درست حسابی بزنین
بیاین به هم قول بدیم این ماه رو خوب بخونیم و سعی کنیم که واقعا از عملکردمون راضی باشم
منم دارم میرم خوابگاه ! نیسم ی مدت
وقتی برگشتم باید همه گزارش کار بدینا
بگید چیارو تموم کردین
من الان همچنان صفر!
برگشتم میگم چیا خوندم و روزی چند ساعت
شما هم یادتون نره
دوستان،منم مثل همه ی شمام حتی شرایط بدتری هم دارم.صفرم!ینی واقعا صفرم.
ولی امید دارم...
یه هفتس شروع کردم بعضی روزا 12 ساعت هم خوندم ولی بعضی روزا هم 2 ساعت.
بزارید یه چیزی بگم.الان همه ی ما(همه اونایی که تازه استارت زدن ویا میخوان بزنن)با بقیه فرق داریم،حاضریم با رفقا بریم بیرون خوش باشیم،ولی حاضر نیستم 2 ماه،فقط 2ماه یه مقدار سختی(البته با لذت چون با هدف همراهه و امید داری که میتونی سختی نیست بخدا واقعا لذت بخشه)بکشیم. ماها فقط باید بشینیم درس بخونیم وبه صفحات باقی مونده نگاه نکنیم کاری tvواینترنت و .... هم نداشته باشیم.فقط بخونیم.
میخوام تا 20 اردیبهشت کل درسامو تموم کنم.(روش خوبیه)
فردا فیزیکو شروع میکنم 4 روزه تمومش میکنم.بعد فزیک شیمی و ....... تا 20 م که امتحاناتمون شروع میشن تا 4م امتحاناتو هم سفت و سخت میخونم از 4 به بعد رو تست میزنم و یه جمعبندی دروس و بلاخره کنکورو میدیم.
و وقتی نتایج اومد سرمونو میگیریم بالا و میگیم فقط 2 ماه خوندم ، فقط 2ماه.
باور کنید ممکنه خیلی هارو دیدم که تونستن.شما هم میتویند من هم میتونم.فقط به درس خوندن فکر نکن به چند ساعت خوندن فکر نکن با خودت بگو اینو توی 2یا3 روز تموم میکنم.وتمومش کن.همین./
امید وارم موفق باشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــد!!
منابعم ایناست:
شیمی:جمع بندی مهروماه+حفظیات لقمه
فیزیک:معجزه فیزیک کنکور+جمع بندی مهرو ماه
ریاضی:8کتاب ریاضی گاج(توی ریاضی تست باید بزنی فقط)زیاد دنبال جزوه و....نگردین
ادبیات:جمع بندی مهروماه
معارف:جمع بندی مهروماه
زبان:جمع بندی مهروماه
عربی: فقط گارگاه ترجمه ها ی کتاب و لغات آخرشون+معنی کردن کل کتاب =30%
برید تخمین رتبه ی سایت کانون اونجا خوب انگیزه می دن
شیفت وقتی صب بیدار شده تصمیم گرفته تکان بخوره:yahoo (4):
با باور و ایمان به تلاشمون که میتونیم رتبه دلخواه مال خودمون کنیم- باور میکنم و تلاش شروع میکنم و ایمان دارم که خداوند ثمره اعتماد به خودش بهم خواهد داد.
باور خودم یعنی باور پیدایش خوبیهام
http://www.beytoote.com/images/stori...kery/co157.jpg
شیفت میدونه رتبه اش .... میشه درس میخونه مث خانما:yahoo (111)::yahoo (4):
من اومدمممم
بگید چقد خوندین تا الان؟
خودم:
ادبیات: فعلا هیچی!
عربی : فعلا هیچی
دینی : دوم و سوم تمام پیش مونده
زبان: پیش و پایه تمام
---
زیست : تقریبا هشتاد درصد کتابارو خوندم ولی فهمیدم روشم اشتباهه و تازه از اول میخوام بخونم و توی روش جدیدم سه درس اول سال سوم فقط خونده شده
شیمی : دوم -پیش یک رو ==> تا اخر هفته تموم میکنم
ریاضی : فعلا هیچی!
فیزیک : فعلا هیچی!
ی ازمون اسم نوشتم کمتر از یک هفته وقت دارم
دوتا عمومی برداشتم دوتا تخصصی (زبان و دینی-زیست و شیمی) واسه همین خوندمشون و تا جمعه تموم میکنم تا جایی که بشه
ازمون بعد هم دوتا عمومی و دوتا اختصاصی و تموم!
ازمونای بعد دیگه حکم جامع دارن برام
بقیه چکار کردین ؟بیاین بگین
نقل قول:
خودم:
ادبیات: فعلا هیچی!
عربی : فعلا هیچی
نقل قول:
ریاضی : فعلا هیچی!
فیزیک : فعلا هیچی!
چرا اینارو هیچی نخوندید!؟؟:y (479):
بچه ها من خیلی استرس دارم
:y (452):