سلام ببخشید ی سوال داشتم خواستم بدونم به نظرتون اگه فقط کتاب تستی میکروطبقه بندی گاج رو بگیرم و واسه اموزش از خود کتاب استفاده کنم میتونم ربته دویا تک رقمی بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ببخشید ی سوال داشتم خواستم بدونم به نظرتون اگه فقط کتاب تستی میکروطبقه بندی گاج رو بگیرم و واسه اموزش از خود کتاب استفاده کنم میتونم ربته دویا تک رقمی بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا سوالتون رو متوجه نشدم واسه درس خاصی مد نظرته یا نه کلی میگی؟؟
در کل کتاب های طوسی گاج تو همه دروس مخصوصا تو دروس عمومی کتاب های فوق العاده ای هستن که میشه بهشون حتی بدون کتاب درسی هم اکتفا کرد
بله کلی گفتم اخه معلم هامون خیلی ضعیفن بعد داداشم میگه نمیشه واسه همه درس ها کتاب اموزش خرید...یعنی میشه رتبه اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه به عنوان آموزش از درسنامه هاشون استفاده کرد و شوما با توجه به ضعف و قوت هایی که تو هر درسی دارید میتونین از این کتابا استفاده کنید
مثلا واسه دین و زندگی شوما لازم نیست حتما جامع گاج بگیرید میتونید از کتاب درسی متن بخونید از کتاب آیاتشم واسه تسلط رو مبحث پر تست آیات استفاده کنی
راجع به کتاب های کمک اموزشی هم بگم تا آخر اسفند ماه بهترین کتاب های کمک اموزشی چه عمومی و چه اختصاصی تجربی/ریاضی چه جامع چه جمع بندی رو تو سایت میزاریم میتونید اونو هم نگاه کنید و بهترین تصمیمتون رو بگیرید
پیروز باشی