-
نکاتی برای نیم سال دوم
سلام به دوستای کنکوری پرانرژیم...خب نیم سال دوم شروع شده باید دیگه یه کارایی رو انجام بدیم ویه کارایی رو نه.یعنی این دوران دیگه زمان آزمون وخطا نیست باید ازتجربیات دیگران استفاده کنیم. من مواردی رو که میدونم میگم وشما هم اگر مورد دیگه ای رو درنظر داشتید بگید...
1-عربی رو جدی بگیریم:حتما عربی رو تا قبل ازعید باید به طورکامل بخونیم اینی که میگمو به عینه درکش کردم.پارسال پشتیبانم نفر74کنکورتجربی سال91 بود خیلی تجربیات خوبی داشت.تو یکی ازجلسه هاش گفت عربی رو قبل ازعید تموم کن ولی خب من فکرمیکردم باید اختصاصی هارو جدی بگیرم پس عربی رو گذاشتم برای بعد ازعید ونتیجش شد اینکه استرس از خوندن درسای مهمتر مانع ازاین شد که بخوام عربی رو خیلی خوب بخونم.درک مطلب وترجمه رو حتما بخونید.خودش حدودا 60درصد ازسوالای کنکوره و جزو نقاط ضعف بچه ها به حساب میاد.
2-درمورد ادبیات:بیاید روی نقاط ضعف بچه های دیگه کارکنید.مثلا آرایه وزبان فارسی.زبان فارسی رو تا جایی که براتون امکان داره تا قبل ازعید جمعش کنید چون بعد ازعید نمیتونید اونجور که باید وشاید بخونیدش(5تا سوال زبان فارسی ارزش وقت گذاشتن زیادو داره)
3-بچه های که تو درس های ریاضی وفیزیک تقریبا ضعیف هستن درسارو انتخابی بخونن.یعنی ازبین مباحث ریاضی ببینن کدوم مباحثو میتونن روش کارکنن وقتشونو روی همونا بذارن.من به شخصه تحت هیچ شرایطی نمیتونم سوالای هندسه رو جواب بدم چون وقتمو خیلی میگیره ازتابستون تصمیم داشتم هرشب نیم ساعت بخونم ولی خب نشد الان باجرئت تمام گذاشتمش کنار.
4-اگر تاحالا زیست رو خوب نمیخوندید وبه امید دورهای بعدی ازروی بعضی مطالب سرسری رد میشدید ازاین به بعد سعی کنید همه مطالبشو بفهمید وبعد ازش رد بشید.
5-سوالای آزمون(قلمچی-گزینه2-سنجش و...)رو جدی بگیرید وحتما بررسی کنید.
6-اینکه حتما منابعتونو گلچین کنید.وسواسو بذارید کنار وسواس خیلی وقت میگیره
7-سعی کنید درهفته چندتا تست محاسباتی شیمی رو زمان داربزنید.کنکور 92 ثابت کرد که باید ازسال بعد منتظر تستای محاسباتی بیشتری باشیم(کلا ازاین به بعد تعداد تستای زمان دار بیشتری بزنید)