حتما اینکارو میکنم
به این خاطر تو فکرمه چون چنین تجربه هایی داشتم و اگه استرس داشته باشم اصلا خوابم نمیبره
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرات رو خوندم استرسم بیشتر شد:yahoo (17):
استرس اینو دارم که تا روز کنکور نتونم رو درسا مسلط بشم از سطح سوالاتشم خیییلیییی میترسم
استرس ندارم ولی اومدم:|
بیخی بابا فکرشو نکنید.عین من
من از یه طرف استرس کنکور اصلی دارم از طرفی نگران اولین ازمون جامع هستم چون اینطور که نگاه میکنم از خیلی ها عقبم و نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیرسم به اون چیزی که میخاوم! همه بهم میگن استرس نداشته باش سلامتیت مهم تره اما واقعا نمیشه همش به این فکر میکنم اگه نشه یک سال دیگه باید بخونم و شاید برای خانواده ام هم ناراحت کننده باشه که این همه برای دخترشون تلاش کردن اما اخرش هیچی! بهم میگن اینطوری نیست و هیچ ایرادی نداره تو تلاشتو بکن و اگه رتبه ات برای خودت رضایت بخش نبود سال دیگه رو هم داری اما من میدونم که ناراحت کننده اس ببینی کسانی که همسن دخترت هستن الان میرن دانشگاه اما دخترت یک سال دیگه خونه میشینه تا دوباره بخونه!
من استرس اينو دارم نكنه شب كنكور خوابم نبره
استرس اينو دارم زمان كم نميارم به خصوص برا زيست و شيمي و زبان
استرس اينو دارم نكنه مثل پارسال سر جلسه مغزم قفل كنه هيچي يادم نياد:yahoo (17):
من خیلی استرس دارم
استرسم بخاطر خودم نیس.....
از اینکه وقتی نتایج میاد و من شرمنده مامان بابام میشم میترسم.
من ندارم همینجوری از سرکنجکاوی اومدم.
استرس چیه بابا؟
استرس مال سوسولاست
یه کنکور دیگه میدین میان
واسه خودتون بزرگش نکنین
که بد ضربه میخورین
اقا من کلا ادم استرسی ای نیستم و خیالم از بابت بعد کنکور راحته! ینی حتی اگ قبول هم نشم مشکلی پیش نمیاد تا همین دیروزم استرس نداشتم و از دیروز یکم ترس افتاده تو جونم! نمدونم چیشد یهو
گروه آلفا مثبت مشاور های کاربلدی داره و گروهی هست که خودشو اثبات کرد...هزینه مشاوره هم ماهی 150 هزار تومان و هر هفته برنامه میدن...تو گوگل سرچ کنی برات میاره..