سلام به جز معلمی کدوم رشته کارشناسی توی تجربی ادم سریع به درامد میرسونه نسبتا هم راحت باشه نسبتا خب . فقد دلم میخواد پول دربیارم یه خونه بخرم حتی شده توی روستا دور افتاده دلم میخواد زود بتونم بازنشسته شم .همچین چیزی سراغ دارین ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به جز معلمی کدوم رشته کارشناسی توی تجربی ادم سریع به درامد میرسونه نسبتا هم راحت باشه نسبتا خب . فقد دلم میخواد پول دربیارم یه خونه بخرم حتی شده توی روستا دور افتاده دلم میخواد زود بتونم بازنشسته شم .همچین چیزی سراغ دارین ؟
........
فیزیوتراپی
در یک کلام بگم باید بری سراغ رشته و شغلی که با اهداف و ارزش ها و چشم انداز زندگیت همسو باشه وگرنه حتی پردرامدترین رشته هم بری به فرسودگی شغلی میرسی
احتمالا درباره خودکشی دانشجویان پزشکی شنیدی هرهفته حداقل یک موردشو داریم. اگه پزشکی درامد داره پس مسئله چیه که به خودکشی رسیدن؟
در ضمن اگه دنبال درامدی و درامد تنها چیزیه که میخوای اصلا مسیر درس و دانشگاه خطاست چون الان حتی درامد پزشکی و دندانپزشکی هم کفاف یک زندگی معمولی رو نمیده
شاید بهتره قبل فکر به اینا تو خلوتت تو کاغذ بنویسی به چیا علاقه داری و بعد تصمیم بگیری
من فک کنم با این رشته تو یکی از بهترین جاهای ممکن در ایران استخدام شدم جوری که هم به درسم میرسم هم به زندگیم
اما در مورد حقوقش فیش حقوقیمو میذارم خودتون قضاوت کنید کفاف زندگی رو میده یا نه در شرایطی که هر متر خونه تو حومه تهران حداقل 45 تا 50 میلیون تومانه
یعنی حقوق یک ماه کفاف خرید حتی یک متر خانه را هم نمیدهد
فایل پیوست 112070
منم هدفم پول دراوردنه
از وقتی یادم هست بوده
اما حس میکنم پول هدف والایی برای زندگی نباشه.
یعنی هدف بهتری باید این وسط وجود داشته باشه برای هر آدمی
چون پول دراوردن از هر مسیری امکان پذیره چه کم چه زیاد اما کل مسیر زندگی رو بر مبنای پول دراوردن اگر ترسیم کنیم حس میکنم آرامشمون رو میگیره..
بله همه چیز پوله همه چیز
ولی کسایی که کمتر به پول و درامد اهمیت میدن و اهداف والا تری برا خودشون تعریف کردن آرامش خاطر بیشتری دارن.. این نظر منه
با اینکه خودم هیچجوره نمیتونم فکر پول و درامد رو از سرم بیرون کنم
بیشتر میدونم که دلیل نا آرومیم و تلاش نکردنم این که هدفم اونقدرام ارزشمند نیست.. در عالم کائنات پول پرستی چندان جلوه خوبی نداره در نتیجه بها ام بهش نمیدن:yahoo (20):
هرچی به خدا میگیم پول بده میگه برو باباااا توام با این آرزو و هدفت خجالت بکش:yahoo (20):
باور کن که پول خیلیم هدف والایی هست :))
ادم اول به پول برسه بعد تو مسیر ارزشمندم بره:))
منم برا اهداف ارزشمندم زیادی صبر کردم الانم یه ادم بی پولم:)):yahoo (100):
متاسفانه با اهداف ارزشمند تو این مملکت نمیشه زندگی کرد..
به نظر من : 1.تلاش برای کسب درامد 2.رفتن به سمت بقیه مسیرها و کشف هدف و مسیر منحصر به فرد خودت :)
عزیزم منم با شما موافقم
داخل متنم گفتم که خودم هیچجوره نمیتونم فکر پول رو از سرم بیرون کنم
صرفا منظورم از حرفم این بود "آدمایی که هدفشون به هر دلیلی پول دراوردن و درآمد زایی نبوده و نیست آرامش خاطر بیشتری دارن"
چون ذات پول و درآمد ذایی در هول و ولا افتادنه
وگرنه مسیر کنکور اصلا برای درآمد زایی مناسب نیست.. درآمد میخواید کسب کنید برید سراغ آگهی های کاریابی
از الان میشه چه کم چه زیاد
در مسیر کنکور تنها هدف پول دراوردن کارساز نیست باید اهداف والا تری ام باشه از جمله علاقه ، انسان دوستی و... نه فقط پزشکی تو کار وکالت ام شما باید انسان دوست باشی چون قراره مشکل شخصی رو حل کنی
خب این دقیقا شرایطیه که خیلی از دانشجو های رشته های تاپ باهاش مواجه ان
یه پزشک تا دوره اینترنی عملا دستش جلوی پدر و مادرش درازه
کارشناسی ها کمتر.. اونم اگه شغلی تهش باشه یا نباشه
در کل حرف من این که کنکور و درس خوندن به درد درآمد زایی نمیخوره حالا گیریم که فلانی تخصص بگیره بهمانی دکترا بگیره بشه ماهی ۶۰.۷۰ تومن یا بیشتر یا کمتر که استاد ما با مدرک دکتری و استخدام رسمی ماهی ۳۵ تومن حقوق میگیره.
برای درآمد زایی شغل آزاد مناسب تره که اونم نیاز به سرمایه اولیه + ریسک پذیری داره.
کار سبک تر ام هست تازه
فروشندگی که حقوقت دست کارفرماست!کارگر ساده تو تولیدی و کارخونه های صنعتی ۱۲ ساعت در روز ماهی ۲۲ تومن طبق قانون وزارت کار و...
کلا حرفم چیز دیگه ای بود..
میگم تو این شرایط بی ثبات مملکت و وضعیت افتصادی و قیمتا بنظرم آدم اول دنبال یه کار مطمئن باشه..چه بره سرکار بقول شما تو سایتای کاریابی چه اینکه کنکور بده و بره رشته هایی که زود به حقوق ثابت برسه...کسیکه سمت این رشته ها میره علاقه و انسان دوستی و... هم داره ولی لزوما قرار نیست فقط با این حس ها و رایگان کار کنه بلکه همه جوانبو در نظر گرفته هم ازنظر مالی هم از نظر علاقه :)
.....
والا چی بگم نمیشه هم خر و داشت هم خرما رو میدونید:yahoo (20):
البته مسلمه که به دنبال پول علاقه و به دنبال علاقه پول خودش میاد.
ولی اونی که بیشتر فکر درآمد باشه فکر نکنم چندین سال صبر کردن و درس خوندن و تهش یه حقوق بخور و نمیر گرفتن راضیش کنه. درسته علاقه داره ولی ممکنه همونم از دست بده
تعارف که نداریم
99 درصد ما اگه اوضاع مالیمون خیلی توپ بود شاید اصلا کنکور نمیدادیم:yahoo (35):
واقعا منم گاهی فکر میکنم برم یه خونه کوچیک تو جنگلای شمال کشور بسازم بی افتم به پرورش مرغ و خروس و گوسفند:yahoo (20):
ولی خب بنظرم معلمی مناسب ترین راه باشه برات چه استخدام چه فرهنگیان که خیلی خیلی بهتره تا کارشناسی چون اونا معلوم نیست شغلی پیدا کنی یا نه...
متاسفانه تو کشور ما خیلیا سر همین بی مهری پدر و مادر که تا به سن قانونی میرسن بچه ها میگن برو پی کارت خودت درآمد زایی کن و فلان
یا سر خرج کردن براشون منت میزارن خیلی رسم بدیه. وظیفشونه خرج کنن و نمیکنن متاسفانه
حالا شما تصور کن یکی با همچین خانواده ای راه پزشکی رو بره
7 سال عمومی 2 سال طرح 4 سال تخصص و اووووه
فکر کن دانشجوی پزشکی باشی پدر مادرت خرجتو ندن بگن نون خور اضافه ای... هرجور فکر میکنم کار آزاد برای کسایی که دنبال پول ان و میخوان از زیر بار منت خانواده برن بیرون بهتره. باز درسته راه درس و دانشگاه ام شاید تهش به یه شغل با درآمد کم و بیش منتهی بشه ولی طول میکشه. و همین طول کشیدنه مساوی است با حرف شنیدن بیشتر از سمت خانواده...
من خودم که آدم کار آزاد نبوده و نیستم باز هرکسی که میتونه دووم بیاره بنظرم صبر نکنه و بره تو کارش
ببینید شما دیگران رو نصیحت میکنید که اطلاعات غلط به دیگران ندن ولی خودتون دارید اطلاعات غلط میدید به دیگران هیچ کدوم از این رشته هایی که گفتید خوب نیستن به نسبت وقت و انرژی که واسه اینا میذارید کجا اتاق عمل و هوشبری خوبن؟؟؟ اگه رادیو خوبه چرا خود شما از رادیو میخوای شیفت پیدا کنی سمت پزشکی؟؟؟