درود
من بهمن ماه کنکور فرهنگیان رو ثبت نام کرده بودم ولی الان قصد ندارم فرهنگیان شرکت کنم فقط سراسری رو میخوام...
باید گزینه (متقاضی شرکت در آزمون سراسری در گروه آزمایشی اصلی هستم) رو بزنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
معذرت میخوام دکتر،چطور میتونم شماره موبایلم رو توی سایت ویرایش کنم؟
بخش اطلاعات تماس همچین گزینهای نداره.
باید اکانت جدید بسازم؟
اگه آره ک یعنی ایرادی نداره با یک کدملی دوتا اکانت داشته باشم؟
ببخشید آقای مظاهری من چند ماه قبل کنکور فرهنگیان رو ثبت نام کردم برای تجربی و زبان و دوتا سریال خریدم و الان هم آزمون سراسری زبان و تجربی رو هم میخوام بدم و اون گزینه سوم که متقاضی سراسری و فرهنگیان هستم رو زدم و تو بخش جدول هزینه ها 4 تا ردیف رو داشتم که دوتاشون پرداخت شده بود و دوتا نبود. برای عنوان رشته علوم تجربی و زبان خارجی در آزمون دانشجو معلم پرداخت شده بود و برای زبان خارجی در آزمون سراسری و دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی ( گروه آزمایشی اصلی ) پرداخت نشده بود
من دوتا سریال دیگه هم خریدم و پرداخت کردم کامل ولی الان شک دارم که آیا سراسری تجربی پرداخت شده یا نه ؟ چون تنها علوم تجربی غیر فرهنگیانی که من داشتم پرداخت شده بود و خب زمان ثبت نام قبلی صرفا فرهنگیان بود
برای سوابق هم تو سایتش نوشته شما فرایند تایید سوابق تحصیلی خود را با موفقیت به پایان رساندید و کد رهگیری دریافت نموده اید. این الان دیگه تایید مجدد نمیخواد، درسته ؟
سلام اقای مظاهری وقت بخیر
برای یکی از دوستان ثبت نام کردم پایه دوازدهم ریاضی هست. تاریخ اخذ مدرک دیپلم رو ۳۱ خرداد ثبت کردم ایا مشکلی پیش میاد؟ و اینکه برای سوابق تحصیلی که وارد سایت اموزش پرورش میشه ۹۵ تومن روپرداخت کردم ولی وقتی میزنم دانش اموز در حال تحصیل مینویسه که باید به مدرسه مراجعه کنی
سلام. من 95 فارغ اتحصیل شدم و خب من اگه بخوام امتحان های 11 و 12 رو شرکت کنم باید چیکار کنم؟ اصلا برای ما سابقه تحصیلی وجود نداره و وضعیت فارغ التحصیلی نامشخص میزنه
اگه بخوام امسال بدون سابقه و معدل اینا فقط کنکور رو شرکت کنم فقط همون کد دانش اموزی سال اخر تحصیلم رو باید پیدا کنم و وارد کنم یا نمیشه؟