نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط darya19 جنگ برا ما نعمته:)) آی گفتی با نهایت عذاب وجدان خوشحال میشم :)) ذکر هر شب یا مجیدو یا مجیدو یا مجید:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mtr آی گفتی با نهایت عذاب وجدان خوشحال میشم :)) ذکر هر شب یا مجیدو یا مجیدو یا مجید:)) فقط تنبل ها خوشحال میشوند:yahoo (16):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Loneman فقط تنبل ها خوشحال میشوند:yahoo (16): برو برو بچه خ خون😂😂
نقل قول: نوشته اصلی توسط Loneman فقط تنبل ها خوشحال میشوند:yahoo (16): ما که مثل شما باهوش نیستیم درسای فیزیوپاتم الان بخونیم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mtr ما که مثل شما باهوش نیستیم درسای فیزیوپاتم الان بخونیم:)) هوش و عقل که بی بهره ام ازش اینم حاصل گرازی درس خوندنه :yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mtr آی گفتی با نهایت عذاب وجدان خوشحال میشم :)) ذکر هر شب یا مجیدو یا مجیدو یا مجید:)) :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Loneman هوش و عقل که بی بهره ام ازش اینم حاصل گرازی درس خوندنه :yahoo (20): اگه شما بی بهره ای پس ما چییم:)) خوش به حالتون.من که دارم سوسکی درس میخونم
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mtr اگه شما بی بهره ای پس ما چییم:)) خوش به حالتون.من که دارم سوسکی درس میخونم باشد که گاد @WickedSick شما را مورد رحمت قرار دهد تا مانند وی درس بخوانید (شبیه دارک سولز شد )
نقل قول: نوشته اصلی توسط Loneman باشد که گاد @WickedSick شما را مورد رحمت قرار دهد تا مانند وی درس بخوانید (شبیه دارک سولز شد ) انشالله متحول خواهم شد