نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh جزوم ✔️ خود کتاب رو شروع کردم 4 بخش اول ✔️ پخش پنجم و جدیدم ... پارت 4 ادامش... 6 بخش اول کتاب ✔️ پارت 5 ادامش ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh 6 بخش اول کتاب ✔️ پارت 5 ادامش ... Done میرم استراحت
چند تا پارت کوچولوی دیگه میخونم و بس :)) پارت 1 ادامه درس نهم
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh چند تا پارت کوچولوی دیگه میخونم و بس :)) پارت 1 ادامه درس نهم Done ✔️ قسمت اول کامل شد پارت 2 حل سوالات بعدیش...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ قسمت اول کامل شد پارت 2 حل سوالات بعدیش... Done ✔️ پارت 3 ادامش ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ پارت 3 ادامش ... Done ✔️
سلااااامممممم دیشب خیلی بیدار بودم و امروزم دیر بیدار شدم :)) ساعت 10:30 تا 11 شروع میکنم
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh سلااااامممممم دیشب خیلی بیدار بودم و امروزم دیر بیدار شدم :)) ساعت 10:30 تا 11 شروع میکنم صبحونه ✔️ ورزش ✔️ با انرژی بالا میریم برای درس خوندن:)) مطالب کلاسم رو مرور میکنم پارت 1
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh صبحونه ✔️ ورزش ✔️ با انرژی بالا میریم برای درس خوندن:)) مطالب کلاسم رو مرور میکنم پارت 1 Done ✔️ درس نهم قسمت یک تا سه ✔️ پارت 2 ادامش ....
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ درس نهم قسمت یک تا سه ✔️ پارت 2 ادامش .... Done ✔️ قسمت یک تا پنج ✔️ پارت 3 ادامش ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ قسمت یک تا پنج ✔️ پارت 3 ادامش ... Done ✔️ قسمت یک تا شش ✔️ پارت 4 ادامش ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ قسمت یک تا شش ✔️ پارت 4 ادامش ... Done ✔️ قسمت یک تا هفت ✔️ پارت 5 ادامش ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ قسمت یک تا هفت ✔️ پارت 5 ادامش ... قسمت یک تا هشت ✔️ از درس نهم پارت 6 ادامش ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط Nakh قسمت یک تا هشت ✔️ از درس نهم پارت 6 ادامش ... Done کتاب درس نهم تموم شد ✔️ میرم استراحت
پارت بعدی زبان عمومی مرور لغات