الف شدن دانشگاه دقیقا چه فایده ای داره؟ غیر از مهاجرت ....
نمایش نسخه قابل چاپ
الف شدن دانشگاه دقیقا چه فایده ای داره؟ غیر از مهاجرت ....
مهاجرت خودش خیلی مهمه. اگه کارشناسی معدلت بالا باشه امکان اینکه بتونی بری برای ارشد هم هست ولی اگه نباشه باید همین معدلو تو ارشد جبران کنی که بتونی برای دکتری بری
همین خودش میشه 2 سال ارشد بعلاوه کنکور و همه دردسراش
اگه اصلا قصد مهاجرت نداشته باشی و صرفا بخوای ایران ارشد بخونی میتونی با معدل بالا استعداد درخشان بری و بدون کنکور بهترین دانشگاه ها ارشد قبول شی
اگه اصلا ارشد نخوای بری معدل الف شی ترم بعد 24 واحد میتونی برداری و زودتر تموم کنی
همه اینارو گفتم چون منم ترمای اول همین سوالو از خودم پرسیدم و چون کسی نبود بهم بگه معدل چقدر مهمه با خودم گفتم دانشجو برای افتادنه و سال اول کلی از درسامو افتاادم. هر چند که از سال بعدش خوندم. ولی یه سری درس ها به این راحتیا جبران نمیشه و معدل هم یه ترم کم بشه 6 ترم تلاش کنی بازم اونقدری نمیره بالا.
یه نصیحت از یه ترم اخری، واقعا دانشگاه رو اگه شل بگیری و درس نخونی پشیمون میشی. اینو سال اخر متوجه میشی(:
سلام وقت بخیر.
ببخشید یسوال دارم
دوستانیکه سامانه دانشگاهیشون گلستان هستش
با چه کدی میتونیم بفهمیم این ترم نفر چندمیم؟
کد معدل کل و گواهی رتبه رو میدونم
منتها کدی که باهاش بشه فهمید همین ترمی که گذشت رتبه چندم توی کلاسیم چنده؟
مزیت اصلیش همون مهاجرت هست که گفتی غیر از اون
میتونی بدون کنکور ارشد بخونی (دانشگاه شریف البته من ندیدم کسی بتونه بره از بچه هامون ولی تهران و امیرکبیر میرن بچه ها)
یه سری طرح هست حالا هر دفعه با اسم های مختلف که میتونی شرکت کنی و ماهانه یه مبلغ ناچیزی هم میدن بهت
اما مهم ترین مزیتش ارتباط موثر و حرفه ای با اساتید هست
توی دانشگاه های مطرح یک سری استاد هستن که واقعا عجیب غریب غنی هستن. هر سوالی داشته باشی جوابش رو دارن!
وقتی رنک باشی جدی تر میگیرنت و میتونی ازشون استفاده کنی و خیلی کمکت میکنه
کلا ۴تا هدف تو دانشگاه داری :
۱. یادگیری
۲. مهاجرت
۳. رابطه ساختن
۴. مدرک گرفتن
نمره برای مورد ۲ و ۳ لازمت میشه و ۳ هم برای ۱ کمکت میکنه پس بسته به هدف و برنامه هایی که داری میتونی تصمیم بگیری که چقدر میخوای برای نمره وقت بذاری