فععک نکنم تو حالت سر و ته وایستادن آدم بتونه چیزیو جمع کنه حالا هر جور صلاحه
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر صادقانه من رو میخوای دنبال بهانه هستی که درس نخونی. رقیبان شما دارن بی توجه به این مسائل درس می خونن. حالا خود دانی.
واقعا از ساعت ۶ به بعد نمیشه درس خوند اصلا صدای تیر و .... همه چی میاد مخصوصا اگه خونت جاهای شلوغ یا نزدیکش باشه
شب هم از استرس و بی تمرکزی خوابم نمیبره واقعا نمیدونم چیکار کنم
توی جنگ اسراییل من درس خوندم البته تمرکزم تا حدی بهم ریخت ولی نه اینکه منفعل بشینم و هیچکاری نکنم. من نمیگم با تمرکز بالا میشه درس خون ولی اینکه بیخیال درس بشی هم خیلی عجیبه بخصوص وقتی کاری از دستت برنمیاد. البته شاید شما اهل رفتن توی تظاهرات و شعار دادن باشی ولی من اهلش نیستم بخصوص که خیلی به خشونت کشیده شده. در هر انقلابی حدودا 3 یا 4 درصد مردم حضور پیدا می کنند و من جزو این دسته نیستم پس می شینم و درسم رو میخونم.
متاسفانه همینه که هست ، کاریش هم نمیشه کرد
به عنوان کسی که زخم خورده همین اخبار و حواشیه ، توصیه میکنم محکم تر از گذشته درس بخونید تا پشیمون نشید
فکر و استرس آینده براتون نون و آب نمیشه فقط از رقیباتون عقب میمونید. منم موقع جنگ ۱۲ روزه کنکوری بودم و یه مقدار درگیر حواشی شدم ، به نظر شما چی تغییر کرد؟ این اخبار چه سودی برام داشت؟
هیچی تغییر نکرد ، تنها چیزی که تغییر کرد رتبه من بود که شاید میتونست بهتر بشه ولی به خاطر کم کاری و همین چیزا خراب شد...
تو همون شرایط هم آدمایی بودن که به خوندن ادامه دادن و قبول شدن و رفتن دنبال زندگیشون
دیگه خود دانی...