نمایش نسخه قابل چاپ
مشهد
:y (624):
یره به مو نمیایی
موبچه ی پایتختوم
:y (548):
من اصلا بااین طرح مخالفم اولا من تهرانی نیستم ثانیا انتقال پایتخت کار کاملا غلط و غیر منطقی است.هر وقت بحث آلودگی و ترافیک پیش می آید سریعا بحث انتقال پایتخت را پیش می کشند.فکری به حال این دو مشکل بکنید تا انتقال پایتخت.ثالثا کار انتقال با یک تومان و ده تومان وصد تومان نیست:y (463):
صحبت از میلیاردها میلیارد تومان از پول بیت المال است.
میدونید انتقال پایتخت 45هزار میلیارد تومان خرج داره یعنی انتقال پایتخت واسه هر ایرانی 800هزار تومان هزینه داره :y (756):
به نظر من برای کاهش آلودگی و جمعیت از تهران کارهای مفید تری هم هست مثل انتقال چند وزارت خونه به شهرهای هم جوار یا انتقال برخی از کنسولگری ها به شهر های دیگه من فکر کنم اینطوری هم راه واسه پیشرفت شهرهای دیگه فراهم میشه هم از خیلی از مشکلات شهر تهران کم میشه
اقا اصفهـــــــــــان نیاد
تازه شهر به این خوبی را خـــــــراب میکنن !!!!!!!!!1خودش به اندازه کافی الوده هست!!!!!خخخخخخ
فکر کنم تبریز بهتر باشه!!!!!!!نه؟؟؟
به خدا بخواين بياين تبريز همتونو ... اي بابا هرجا ميرين ميخواين كند بزنين،ميدوني جه سرمايه اي ميخواد؟؟؟ اينكار حداقل ١٠٠ سال طول ميكشه،بابا اينا تو حذف كنكور موندن ميخوان بايتخت انتقال بدن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ😵
دم دست ترین راه حل انجام دادن کاریه که مالزی کرد.یه پایتخت اداری کنار کوالالامپور مرکز اقتصادی مالزی.که البته برای ما خدا تومن آب میخوره.فک کنم یه نیم قرنی حداقل باید بگذره :y (717):
شیــــــــــــــراااااااا اااااااااااز
:y (756)::y (732)::y (571):
احتمال اصفهان خیلی بالاس
ولی کاشکی بیاد اهواز((که عمرا هم نمیاد!!!)) یکم مسئولین گرد و خاک تبرکی استنشاق کنن بفهمن ما چی می کشیدیم این همه سال!!!
:17::17::17:
هر جا میبرین ،ببرید.فقط مشهد نیارین.به اندازه کافی اینجا الوده هست.این روزا بخاطر الودگی هوا اینجا تعطیله..............
شیراز رو اجازه نمیدیم.شهر گل و بلبل تبدیل بشه ب ی شهر پژمرده و افسرده مث بقیه شهر ها:y (402):
شهر باران:
:y (530): رشت
چون هرچی آلودگی بیاد,بعدش یه بارون درست حسابی میاد آلودگی رو نابود میکنه
اينهمه دارين شهر ميسازين يدونم بسازين همرو جمع كنين اونجا!!!👍