سلام. میخواستم بپرسم جایی هست كه بتونم كارنامه كنكوری های 92 رو ببینم؟ قبلا سایت كانون یه صفحه داشت كه میشد حدود رتبه رو وارد كرد و كارنامه ها دید. الان من نمی بینمش تو سایت. ممنون میشم كمكم كنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. میخواستم بپرسم جایی هست كه بتونم كارنامه كنكوری های 92 رو ببینم؟ قبلا سایت كانون یه صفحه داشت كه میشد حدود رتبه رو وارد كرد و كارنامه ها دید. الان من نمی بینمش تو سایت. ممنون میشم كمكم كنید.
در این قسمت هم میتونید با توجه به رشته مورد نظر حدود تراز رو ببینید : لیست رشته ها
قبلا يه چيز داشت مي شد دانشگاه رو مشخص كني بعد قبولياش رومي گفت
حيف اونو براشتن
اینم هست سایت گزینه 2 هستش که خیلی خوبه کارنامه ها هستش اونجا
مشاهده کارنامه های کنکور سراسری - گزینه دو
منظورت اینه؟؟؟کارنامه کنکور - تخمین رتبه
سلام بچه ها خوب هستید
این تیک های مورد نظر مون رو که میزنیم
کارنامه رو باز نمیکنه
کارنامه کنکور - تخمین رتبه
منم هر چی میزنم باز نمیکنه فک کنم خرابه
سلام.
از این لینک استفاده کنید باز میکنه :
کارنامه کنکور - تخمین رتبه
هر درس رو اون یكی چقدر تأثیر داره؟ مثلا یكی شیمی رو 50 زده فيزیك رو 60، اگه شیمی رو مثلا 70 بزنه، فيزیك رو چند درصد پایینتر بزنه تأثیرش خنثى میشه؟
بچه ها یه بنده خدایی درصدای عمومی هاش همش 70 بود و درصد ریاضی 30.فیزیک 40.شیمی 50.رتبه کلش هم شد 1500.به نظرتون به خاطر معدلش هم چین رتبه ای به دست اورده یا واقعا میشه با هم چین درصدایی هم چین رتبه ای رو به دست اورد؟ ممنون میشم جواب بدین.
تقریبا شدنی هست
اگر معدل خوب باشه رتبه رو خوب میکنه (البته این برای کنکور سال قبل است الان که اگر معدل خوب نباشه باعث بد شدن رتبه میشه)
این کارنامه ی یه نفر تقریبا شبیه چیزایی که شما میگین با معدل 18/62 و رتبه ی کلشون شده 1528
مشاهده کارنامه سراسری