دوستان سلام من دیپلم 1401 هستم تازه سربازی تموم کردم حقیقتا چیزی از این همه تغییر نفهمیدم ..معدل دیپلمم کمه چکار کنم منظورم اینه میتونم تو همین رشته تجربی دوباره دیپلم بگیرم ...اگه نمیشه پس داستان سوابق چیه و چجوری باید نمرات اصلاح کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام من دیپلم 1401 هستم تازه سربازی تموم کردم حقیقتا چیزی از این همه تغییر نفهمیدم ..معدل دیپلمم کمه چکار کنم منظورم اینه میتونم تو همین رشته تجربی دوباره دیپلم بگیرم ...اگه نمیشه پس داستان سوابق چیه و چجوری باید نمرات اصلاح کنم
سلام چندتا سوال دارم
من دیپلم ریاضی نظام قدیم دارم اگه بخواهم دیپلم تجربی جدید بگیرم به چه صورته؟
1- باید ایجاد دیپلم کنم یا ترمیم قبلی ها میشه؟
2-مثلا امسال میشه چندتا درس نهایی بدم و بقیه را سال دیگه؟
3- ثبت نام کی شروع میشه؟ثبت نام غیر حضوریه؟
ممنون از پاسختون
تا جایی که اطلاع دارم پاسخ میدم باز از بقیه هم بپرسید
اگر دیپلم قبل از 84 هستید حتما باید ایجاد سابقه کنید و نمیتونید ترمیم کنید ولی اگر بعد 84 هستید میتونید ترمیم کنید
با توجه به اینکه فرصت ترمیم یکبار هست
اگر دیپلم مجدد بگیرید، یکبار فرصت ترمیم براتون باقی میمونه
با دیپلم ریاضی هم میشه کنکور تجربی داد ولی باید حتما در دروسی مثل زیست و زمین ایجاد سابقه کنید
بله میتونید فقط چندتا درس رو ترمیم کنید
ثبت نام امسال اردیبهشت ماه و غیر حضوری بود، ممکنه امسال تاریخ ثبت نام زودتر باشه
ممنون از پاسختون
طبق شنیده ها اگر ایجاد سابقه کنیم بهتر از ترمیم هست یعنی دیپلم مجدد بگیرم برای همه دروس تجربی آیا درسته؟
بعد مثلا اگر کنکور 1405 بخواهیم شرکت کنم آیا مثل نصف دروس را خرداد امسال سابقه ایجاد کنم بقیه را سال کنکور آینده امکانش هست ؟آیا برای تراز گیری این ها مشکلی پیش نمیاد؟مثلا ترازش بیاد پایین و این ها؟