سلام من میخوام امسال کنکور بدم میشه لطفا راهنماییم کنید و بگید کنکور چه تغیراتی کرده و برای شروع چیکار کنم؟؟مثلا قرار نیست کنکور به روال قبل برگرده و شرط معدل برداشته بشه یا عمومیا برگردن؟؟؟بعد اینکه امسال ینی یازدهمم نهاییه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخوام امسال کنکور بدم میشه لطفا راهنماییم کنید و بگید کنکور چه تغیراتی کرده و برای شروع چیکار کنم؟؟مثلا قرار نیست کنکور به روال قبل برگرده و شرط معدل برداشته بشه یا عمومیا برگردن؟؟؟بعد اینکه امسال ینی یازدهمم نهاییه؟؟
تغییرات که خیلی زیاد بوده
خیر قرار نیست بازگرده به روال اسبق مثل اینکه حداقل تا کنکور ۱۴۰۶ این مصوبه باقی خواهد ماند
بله یازدهم نهایی بود در کنکور امسال تاثیر داره
تاثیر معدل ۶۰ درصد اعلام شده و به صورت مستقیم هست این تاثیر مثل کنکور ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲ با این تفاوت که نمرات یازدهم هم تاثیر داره و فعلا پیشنهاد شده ۲۰ درصد یازدهم باشه و ۴۰ درصد دوازدهم و ۴۰ درصد کنکور ولی امکانش هست تغییر پیدا کنه به ۳۰ درصد یازدهم ۳۰ درصد دوازدهم و ۴۰ درصد کنکور
کنکور هم در دو مرحله اردیبهشت و تیر هست
احتمالا روز ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت و روز ۵ و ۶ ام تیر برگزار شه
در همین حد اطلاع داشتم
جزییات قوانین برای کنکور ۴۰۴ معلوم نیست و اواخر شهریور الی هفته اول مهر اعلام میشه.
فعلا با خوندن کلیاتِ ثابت مثل دروس تخصصی یا آرایه و دستور زبانهای فارسی و عربی و زبان شروع کنید تا از بقیه عقب نیفتید. اول مهر بر اساس قانون ابلاغ شده برای ادامه مسیرتون تصمیم بگیرید.
سلام وقتتون بخیر
من چجوری ترمیم معدل کنم ؟ میخوام ۴۰۵ کنکور بدم
خیر دوست عزیز اگر قوانین به همین شکل باشه و شما بخواین کنکور 1405 شرکت کنید بهترین حالت اینه که امسال برای یازدهم ایجاد سابقه کنید چون یازدهم هم تعداد درس بیشتری داره هم یه مقدار سخت تر هست سال بعد دهم و دوازدهم یا اینکه اگر امسال خیلی خوب خوندید امسال یازدهم و دوازدهم سال بعد دهم در هر صورت تو یکسال عملا فقط یا دهم یا یازدهم رو میشه ایجاد سابقه کرد چون امتحان های پایه در یک روز و با فاصله3 ساعت برگزار میشه