سلام بچها بعضی مشاورا مثل بهمنی و... انگار دارن کمپین راه میندازن واسه حذف نهایی در ۴۰۴ به بعد...
میخواستم نظرتونو بدونم که آیا موافق تاثیر قطعی آن در نتیجه کنکورتون هستید؟
https://www.karzar.net/119634
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچها بعضی مشاورا مثل بهمنی و... انگار دارن کمپین راه میندازن واسه حذف نهایی در ۴۰۴ به بعد...
میخواستم نظرتونو بدونم که آیا موافق تاثیر قطعی آن در نتیجه کنکورتون هستید؟
https://www.karzar.net/119634
واقعیتش ....
دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه....
پس بله موافقم باهاش:yahoo (40):
این کمپین ها هم الکیه وقت ثبت نام کنکوری های 404 شده میخوان بازار یابی کنن
حالا دولت عوض میشه شاید یک باسوادی رو جای این وزیر اموزش پرورش بی سواد فعلی بزارن و اوضاع فرق کنه...
به هر حال کمپینه دیگه ضرر و هزینه که نداره
امتحان نهایی ظلم در حق بچهای محرومه هممون میدونیم خوندن کتاب درسی کافی نیست و با توجه به اجازه به مصححین برای تصحیح در خانه ، بی عدالتی زیادی در نمره دهی صورت میگیره...
هرچی که هست ، امیدوارم یک بار توی تاریخ این نظام اموزشی ، تصمیمی به سود و خواست بچها گرفته بشه
نظر شما هم محترمه❤
منمموافقم
منطقه سه درس میخونممعلم درست حسابی نیست مدرسه درست حسابی هم نیست بابات پول نداشته باشه باید بری سماق بمکی عملا
الان طرف رو دیگه دهم نا امید میکنند حتی دیپلم نمیتونه بگیره
الان واقعا فکر کردین موافقت یا مخالفت ما تاثیری توی روند کارشون داره...!!؟
بیاین بریم سر درس خوندنمون بابا./ انگار نه انگار مملکت دیکتاتوریه ها .....
موافق تاثیر نهایی نیستم
امید دارم تا پایان سه ماه تعطیلی بگن کنکور به شیوه تستیه و تموم شه این کابوسا
گرچه خوش خیالم ولــی..
منکه امیدی ندارم لااقل تا سال بعد بخوان برش دارن..
بابا بسه این حرفا کی میخواد گوش بده ؟
ساده هستین
نهایت بگن فقط دوازدهم تاثیر داره بیخیال یازدهم و دهم بشن
الکی ذهنتونو درگیر نکنین بیخیال
خدا کنه سال بعد یازدهمو حذف کنن فقط دوازدهم باشه
تو تاثیر نهایی کلی بی عدالتی میشه ولی کلا نهایی رو بردارن و عمومیارو به کنکور اضافه کنن بهتره
قطعا مخالف !
درسته موافق مخالف بودنها راهی ب جایی نمیبره ولی خب اوایل این تصویب این مصوبه یه نظر سنجی تو شاد گذاشتن و خیلی ها موافق بودن ک من فک میکنم دهم یازدهمی های اون زمان هم جزو همین دسته بودن . چوبشو ما خوردیم اون هیچ.. الان همین عزیزان شدن کنکوری و دیدن ای دل غافل حالا بیا ۲۰ تا امتحان نهایی رو بده تو یه نوبت .. خیلی عالیه همشم ۲۰ میشیم
دوستان واقعا منطقی فک کنید . با این مصوبه آینده خیلی ها نابود میشه . لطفا فقط منافع خودتونو در نظر نگیرید
اگر منافع خودتونو فقط در نظر میگیرید پس فردا از اوضاع جامعه ننالید چون همه اون بالایی ها هم منافع خودشونو در نظر گرفتن ک به ای وضعیت افتادیم
دقیقا درسته
هزار و یک عامل سلیقه ای اضافه شده به نتیجه یک آزمون!
دست خط بد ، خلاصه نویسی ، زیاد نویسی ، جابه جا نوشتن سوال ، ص نوشتن در پاسخبرگ زبان به جای t ،...
برای یک سوال بچها انواع راه حل ها و روش هارو ممکنه بلد باشن ، ولی توی نهایی باید به سلیقه مصحح یا اون پاسخنامه سازمان بنویسی فقط!
کلا اصلا سنجش خوبی برای نتیجه رتبه شدن بچها نیست! و اتفاقا در حق خیلی از نخبه ها ظلم میشه (در دروسی مثل ریاضی فیزیک که نمره فقط به راه حل کتاب تعلق میگیره!)
افسوس...