ببخشید دوستان برای ثبت نام ترمیم معدل در سایت مدیو حتما باید شماره سیم کارت به نام خودمون باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید دوستان برای ثبت نام ترمیم معدل در سایت مدیو حتما باید شماره سیم کارت به نام خودمون باشه؟
برای جلوگیری از دردسرهای آینده، بهتره سیم کارت به اسم خودتون باشه و تا بعد از قبولی کنکور هم اون سیم کارت رو نگه دارید. میتونید همین امروز برید و ۱ سیم کارت اعتباری ایرانسل با قیمت ناچیز بخرید و فقط به عکس کارت ملی نیاز داره.
سلام وقت بخیر. من برای دیپلم مجدد از طریق مدرسه اقدام کردم و الان در سایت مای مدیو در بخش لیست دروس ۱۰ تا درسی که نهایی باید امتحان بدم قرار داده شده. الان یعنی ثبت نام من اوکی هست و کار خاصی که نباید بکنم درسته؟ منتظر میشم تا یه هفته مونده به امتحانات کارت ورود به جلسه بگیرم
مگه ثبت نام ترمیم شروع شده؟ گفته بودن از اول اردیبهشت که
سلام گاوس چیه :yahoo (79):؟
نام کاربریم که کدملیمه رمز عبور رو هم خودم وارد کردم. توی سایت مای مدیو ثبت نام کردم وارد درگاه دولت میشی احراز هویت و این چیزا و ...
فایل پیوست 108586
تشکرات فراوان
رفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم و کل کاراش رو انجام دادم اما این قسمت مونده
باز سوال دارم معذرت
میشه اونجایی که رفتی احراز هویت کردی بفرستی؟!
سایت هست؟
ممنون مهندس
البته من این کارهار خیلی وقت پیش کردم اگه حضور ذهن داشته باشم. وارد سایت مای مدیو که میشین بالا نوشته کارپوشه شخصی اونو میزنین جایی هست که تلفن همراه باید وارد کنین. بعدش فکر میکنم مینویسه باید احراز هویت شین که فرم باید پرکنین ادرس و کدپستی و اینکه خونه به نامتون هست یا نه و ازین چیزا...
کندو (medu.ir)
سلام بچه ها من چیزی از ترمیم نمیدونم امسال میخام ترمیم کنم سیم کارت به نام خودم ندارم و تازه شناسنامه ام رو دادم تعویض کنن واینکه باید چیکار کنم؟ مدرسه بزرگسالان باید برم؟چجوری داخل سایت وارد بشم و ثبت نام کنم؟:yahoo (77):
من چون دیپلم مجدد میخواستم بگیرم باید حضوری میرفتم و از طریق مدرسه ثب نام میکردم. اگر شما برای ایجاد سابقه و ترمیم میخواین اقدام کنین به صورت اینترنتی هست و زمانش از ۱ اردیبهشت هست اونطوری که دوستان میگن. من مهرماه سال پیش رفتم مدرسه بزرگسالان و سه درس داخلی رو ثبت نام کردم و دی ماه امتحانشو دادم. بهمن ماه رفتم و ۱۰ درس نهایی رو ثبت نام کردم.