-
مشکل اساسی من ریاضیه!!!
سلام.
دهم تجربی ام و خب خیلی دارم تلاش میکنم درسارو همون سر کلاس یاد میگیرمولی سر جلسه امتحانی گند میزنم🥺🥺 (استرس میگیرم)
اما مشکل اساسی من ریاضیه!!!
من ریاضی رو خوب یاد میگیرم جوری ک کتابو تسلط دارم ..
اما اون نمره ای که میخوام رو نمیارم شنبه ۱۴۰۲.۹.۱۹ امتحان شبه نهایی ریاضی بود سه چهار روز درگیرش بودم مطمئن بودم که ۲۰ میگیرم ولی رفتم سر جلسه ....😅💔
از دیروز کارم شده گریه. چشمام پف کردن درسای امروزمو نخوندم..(با خدا و اماماهم قهر کردم نمازمم نخوندم😅💔) چیکار کنم بگین.. کمکممم کنین😭😭😭
-
سلام. ریاضی درس مفهمومیه باید سرکلاس خوب یاد بگیرید بعد تو خونه دوباره دوره کنید و تمام سوالای جزوه رو خودتون حل کنید و تمام تمرینای کتاب هم حل کنید بعد برید سراغ نمونه سوالات امتحان سال گذشته. فقط نباید ریاضی رو شب امتحان بخونید وگرنه راحت نمره خوبی کسب می کنید.
-
با توجه به توضاحاتت و پروفت میتونم فقط بگم بیشتر تمرین کن و با توجه به اینکه امتحانا صبح برگزار میشن سعی کن مثلا 5شنبه جمعه ها زود بیدارشی تا کم کم یاد بگیری با اون خوابالودگی صبح هم امتحان بدی و اگه مشکل استرس داری وقتی میخوای سوالارو حل کنی بگو اگه اشتباهاتم از این تعداد بیشتر بود مثلا امروز سریالمو نمی بینم یا امروز ورزش میکنم(این یکی خیلی واسه من جواب میده:/ ) یه جورایی تو شرایط کنترل شده خونه به خودت استرس بده تا یاد بگیری مدیریتش کنی:yahoo (99):
-
اااا و یه چیز دیگه با خدا و اماما قهر نکن چونکه نمیان نازتو بکشن بلکه قشنگ میزنن تو مهره سوم کمرت:))( اینو به عنوان تجربه داشته باش )
-
سلام منم واقعا این مشکلو دارم تو امتحانا که کم میگیرم فکر میکنم من خلاقیت لازم برای ریاضی رو ندارم و فکر میکنم برا من نیست اصلا
-
چجوری واقعا؟؟ من خیلی تمرین میکنما ولی نمیشهههههه نمیششههههههههه ���������������� � بعدم اینکه خودمم ریاضیم خوب نیست. اما خیلی تلاش میکنم ولی نتیجه نمیده������
-
ببخشید چقدر دیگه تلاش کنم؟؟ من خودم ب ریاضی علاقه ندارم. و خب یک چیز دیگه هم که هست همیشه تنها ضعفی ک داشتم همین ریاضیه. و نمیدونم چیکارش کنم واقعا هیچ نمیدونم درکش نمیکنم ب نظرتون کسایی که ریاضیشون خوب نیست نمیتونن تو رشته تجربی موفق شن؟؟
-
ببین ریاضی رو ۲ روز تعطیلی میده بینشون ک راحت میشه تمرین کرد.. من تمرینای کتابو کلا مسلطم و برام راحتن حل کردنشون اما چیزی ک هست نمیدونم چرا با اینکه بلدم ولی نمره کم میگیرم؟؟ اما باید به این توجه کنم که استرس شدید دارم جوری ک دستام لرزش میگیرن و گرمم میشه
-
برای درس زیست و شیمی و فیزیک چطور هستی؟؟ ببین طبق تحقیق هایی ک کردم باید زیست و شیمی و مسلط باشین بر همه سوالاش.. ولی این برای کنکور جوابه من خودمم مشکلم همین ریاضیه! و بزرگترین ترسم همینه درک نمیکنم اینو.کلاس چندمی؟؟
-
دلم نیومد باهاشون اشتی کردم������������ همون یه روزی که قهر کردم باهاشون انگار پوچ بودم پوچ تر شدم..������