من فکر کردم، چون دو تا درسم رو ترمیم کردم دیگه کلا نمیتونم ترمیم کنم هیچ درسی رو
پس بقیه درس ها رو میتونم ترمیم کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بله حتما میتونید ترمیم کنید خیالتون راحت باشه ثبت نام از اوایل فروردین ۱۴۰۳ شروع میشه.
تاریخ برگزاری ترمیم معدل سال تحصیلی ۱۴۰۳
زارعی درباره میزان دفعات ترمیم نمره برای سوابق تحصیلی عنوان کرده فقط یکبار امکان ترمیم نمره برای هر درس وجود دارد که امکان آن در امتحانات خرداد فراهم است
تاریخ ثبت نام اوایل فروردین ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد.
بچه های عزیز فرصت ترمیم برای هر فرد ۱ بار هست.
سلام
فایل پیوست 107113
دوستان شانس اینکه فرصت ترمیم مجدد بدن کلا از بین رفت؟
یعنی دیگه هیچ احتمالی واسه ترمیم مجدد وجود نداره؟
۱۰ مهر خبر اومد که سازمان سنجش دیگه زیر نظر وزارت علوم نیست و رفت زیر نظر ریاست جمهوری و وقتی اینجوری بشه دیگه مجلس نمیتونه روش نظارتی داشته باشه چون از وزارت علوم خارج شده یعنی عملا هر چیزی که شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کنه موظف که اجرا کنه و نماینده های مجلس نمیتونن کاری کنن. اون مصوبه ای که شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد و شورای نگهبان تایید کرد به نظر میرسه دیگه تغییری نکنه و چیزی که قطعی بخواد اجرا بشه و در سال های آینده اتفاق بیفته همین چیزی هست که در حال حاضر داره اتفاق میفته. ( این نظر یکی از مشاوراس که نوشتم چون خیلی این سوال فرصت ترمیم میپرسین نظر ایشون نوشتم امیدوارم با این حرفا ناامید نشید و به برای هدفتون تلاش کنید موفق باشید)
به نظرم بخشنامه اصلی در مورد جزئیات ترمیم تا عید میاد، فعلا فقط ضرایب مشخص شده
ولی به نظرم احتمال دادن فرصت ترمیم وجود داره ولی خب فعلا نمیگن تا یه مقدار جمعیت پشت کنکوریا کمتر بشه و اگه دقت کنید نه تو این بخشنامه و نه تو مصاحبه اخیر زارعی و پورعباسحرفی از تعداد دفعات ترمیم زده نشد
یه مشاوری چند روز پیش میگفت این یکبار ترمیم با اصل عدالت آموزشی تضاد داره و میشه به دیوان عدالت شکایت کرد و مثل این میمونه بگیم هرکس در عمرش فقط یکبار حق کنکور دادن داره!
تو امتیاز ازم پرسیدین بهتره برای اینکه واقعا خیالتون راحت بشه برید فردا حضوری آموزش و پرورش بپرسید. چیزی که مشاورا میگن اینه که فرصت شما محفوظ.
با عدم شرکت در امتحان ترمیم نمره، فرصت شما از بین نمیرود.مطابق تبصره ۴ بند ۳ دستورالعمل ابلاغی مربوطه، ثبت نام مجدد متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره که درسی را انتخاب نموده ولی در امتحان آن شرکت نکردهاند، پس از حذف درس مذکور از سامانه، توسط مدیر مدرسه محل ثبت نام، بلامانع است. بنابراین در صورتی که در امتحان ترمیم نمره شرکت کرده اما به هر دلیل تصمیم به شرکت در آن ندارید، بی هیچ قید و شرطی در صورت غیبت در امتحان، فرصت یک بار ترمیم نمره شما محفوظ خواهد ماند.
سلام
من خودم ترمیم نکردم ولی دوستام که رفته بودن، همهشون از یه چیزی ضربه خورده بودن، اونم اینکه فکر کردن مثل سالای گذشته میاد و نگه داشتن برای همون خرداد و مسلما نمیشد دینی که امسال با جزییات اومده بود رو با دو سه روز نمره کامل گرفت؛ یا مثلا ادبیات، خیلی حجیمه.
توی نهایی امسال سختی سوالا از این جهت بود که تیپشون عوض شده بود، یادمه ۴۰۱ برای نهایی ریاضی، کتاب رو اصلا نخوندم و هیچ ایدهای نداشتم برای امتحان تشریحی اومدم سوال نهایی رو گذاشتم جلوم از سال ۹۷ و همونو خوندم، فرداش که رفتم امتحان دیدم تیپش عوض شده و نیاز بود که من کل کتاب رو بخونم.
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
یکم راجب ترمیم و .... داشتم اطلاعات کسب میکردم برای دوستم که امسال حرکت انتحاری زده و میخواد کنکور بده بعتد چند سال کار تو بازار آزاد . خواستم بهتون بگم که نا امید نشید و اگر میخوایید در این مسیر درس بمونید هیچ فکری به کاری که نمیتونید انجامش بدید نکنید .
من مطمئنم که فرصت ترمیم دوباره میزارن . ولی اینا چون همه چیزشون انفلابیه متاسفانه ممکنه تو همون بخشنامه ای که برای خرداد میاد در اردیبهشت یهویی بگن فرصت ترمیم برای همه هست و میتونید شرکت کنید .
اونجا کسی که مطالعه کرده موفق تره . به نظر من تا عید تخصصی کار کنید و تا عید معلوم میشه که ترمیم دوباره میدن یا نه
من یه حسی بهم میگه هیچ دلیلی نداره که اینا بخوان فرصت ترمیم ندن چیزی هست که هم خودشون سود میبرن هم داوطلبا . پول میگیرن و برای خودشون هم بهتره پس بخونید .