خب پس باید منتظر باشیم
مرسی عسل:yahoo (90):
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا از خودشون درمیارن این حرفارو
تا وقتی سنجش نگه اعتباری نیست
هرچند ب سنجشم اعتمادی نیست:|
بچه ها اگه در حد پنج تا هشت هزار بیاریم و یه رشته پیراپزشکی نیم سال دوم برداریم بعد نیم سال دوم که شد ترم اولو مرخصی بگیریم برا کنکور سال بعد بخونیم خیلی سخته؟یعنی کلا چنین کاری میشه گرد؟
من حدود چندماهه اصلا سر نزده بودم به انجمن زیرو چرا رفته؟ چه اتفاقی افتاده؟
انجمن رو پای زیرو میچرخید؟:yahoo (101):
چقدر زود گذشت
هر سال نتایج یکشنبه میاد احتمالا امسالم ۱۵ ام بیاد
آیا میدونستید فقط یه هفته دیگه باید صبر کنیم:))
:/خوش میاد هر وقت بیاد
مثل این مهمونایی میمونه که اصلا خوش نداری ریختشون رو تحمل کنی نتایج کنکور هم این حسو بهم میده
حالا اینم هست :))
فایل پیوست 106208
اگر آزاد یا غیرانتفاعی قبول بشی میتونی دو ترم مرخصی بگیری؟
اگر قبول بشی میشه اصلا ترم مهر نری و از ترم بهمن بری دانشگاه؟
سوال سوم اینکه اگر سراسری انتخاب رشته کنی قبول بشی و نری سال بعد مشکلی ایجاد میکنه؟
بعد از مدتی اومدم انجمن برای یکمی درد دل و کجا بهتر از این تاپیک؟ گفتم تاپیک جداگانه نزنم که افکار بچه ها پراکنده نشه و همینجا حرف هام رو بزنم.
اکثر آدم هایی که کنکوری یا پشت کنکوری بودن رو که میبینم، اون لفظ تلاش نکردن رو به وضوح ازشون میشنوم. چه اطرافم و چه توی انجمن و جاهای دیگه. اما یه چیزی منو به شدت درگیر کرده؛ من که کلی زحمت کشیدم چرا باید الان اینطوری بلاتکلیف و ناامید باشم؟ واقعا هرچقدر که به گذشته و سال کنکورم فکر می کنم، با خودم میگم تو در حد خودت هیچی کم نذاشتی پس چرا اینطوری شد؟
واقعا نیاز دارم یه نفر بهم بگه آیا ممکنه تمام تلاشمو بکنم و باز شکست بخورم؟
معذرت میخوام اگه تاپیک مناسبی برای حرف هام انتخاب نکردم بچه ها...
سلام بلوبری جان،امیدوارم حالت خوب باشه:yahoo (81):
اول خواستم ازت تشکر کنم بابت اون تاپیک خوبت که واقعا برای من خیلی مفید بود هرچند من باز از عملکرد خودم راضی نیستم:yahoo (117):نمیدونم به قول تو با اینکه تلاش کردم ولی انگار برام طلسم شده کنکور انگار به یه معادله غیر قابل حل تبدیل شده!واقعا خیلی خسته و کلافم کرده امسال..نمیدونم برای سال دیگه من دقیقا باید چیکار کنم که نکرده باشم!اصلا مسائل شیمی و ریاضیش که فوق افتضاح بود!کاش بچه هایی که کنکورشون خوب دادند راهنمایی کنند چیکار کردن...
امیدوارم که جواب زحمتاتو بگیری و برسی به هدفت دوست عزیز شاید یه نگرانی باشه که ذهنت مشغول کرده و کنکور خوب داده باشی :)
قبلا این طور بود ولی الان فکر کنم دیگه مشکلی نیست و محرومیتی نداره.
نتیجه مستقل از تلاش تو هست تا حدودی
این خیلی بده ها . فکر نکن منم خوشحالم از این موضوع ولی در هر زمینه ای تلاش تو فقط تا حدی تعیین کننده است . خیلی چیزا دست تو نیست .
در جواب حرفت باید بگم بله میشه تمام تلاشم رو بکنی و باز هم نتیجه نگیری . ولی اگر تلاش نکنی قطعا نتیجه نمیگیری این دیگه ثابته .
توی زمینه های مختلف زندگی هم افراد مختلف رو ببینی متوجه میشی اینو که علی رغم تلاش ممکنه نتیجه ای در کار نباشه متاسفانه .
اما امیدوارم موفق بشی امسال و به اون چیزی که میخوایی برسی عزیزم
فایل پیوست 106222
فایل پیوست 106223فایل پیوست 106225فایل پیوست 106226
:نتایج متعاقبا در دهه دوم مرداد اعلام خواهد شد
#فان
چی شد که تاثیر قطعی برای کنکور ۹۵ لغو شد؟
کسی میدونه؟
_استاد چقدر ممکنه مصوبه برای ۴۰۳ هم اجرا بشه ؟
_حدودا صفر
این جواب هامون سبطیه. بنظرتون چقدر درسته؟
تاثیر قطعی لغو بشه خوبه ولی حذف عمومیا و دوبار کنکور سرجاش بمونه
فکر نکنم درست باشه ولی درصد ریزی امید هست چون هنوز فاجعه رو ندیدن بچه ها
اونموقه وقتی تاثیر ۲۵ درصدیو روی رتبه های ۹۴ دیدن همه خیلی جدی تر شدن و موافقا خیلی خیلی کمتر
البته در نهایتش شکایت یه نفر تو فروردین قبل کنکور مصوبه رو لغو کرد که این قضیه اجرا شدنی نیست، اگه دم کنکور لغوش کنن بچه ها میمونن واسه عمومیا
نهایتا تا شهریور اوکی باشه این وضع، مگر اینکه شهریور بگن عمومی برگشته که اونوقت میشه امیدی داشت تو طول سال تاثیر مثبت شه