من یکی ک سوالای ازمون خودمم بزور مرور میکنم چ برسه یه ازمون دیگهههههههههههههههههههههه ه
نمایش نسخه قابل چاپ
اين گاج كه انقد شورشو دراورده... نه شبيه كانونه. نه گزينه دو...
اصن برا خودش يه سوالاتي درمياره اونورش ناپيدا...
والا
دوست خوبم احتمالا تاحالا تدریس کامل یه مبحثی توسط مسعودی رو ندیدی . اون هیچوقت فرمولای زیاد درست نمیکنه اتفاقا خیلی از سوالارو با یه روش خاص حل میکنه . مثلا من اول کار که بخش نوسان رو تو کتاب با اون همه فرمول دیدم سرم سوت کشید ولی وقتی تدریس مسعودی رو دیدم کلا نظرم عوض شد چون بسیاری از سوالارو با دایره مثلثاتی و بدون فرمول به جواب رسوند . همه ی مباحثش همینطوره . من از وقتی میبینم تدریسشو درصدای همین گزینه دوم هم دوسه برابر شده ولی این چیزیه که همه میدونن سوالای گزینه دو مخصوصا فیزیکش غیراستاندارد و سطح بالاتره کنکور که تو هیچ کتاب کمک درسی هم مدلش پیدا نمیشه زیاد داره .
سطح ریاضیات قلمچی نسبت به ریاضیات کنکور چه فرقی داره؟(منظورم حسابانه)
کنکور سخت تره یا قلمچی؟
قلم چی سطحش بالاتره ولی دلیل بر این نیست که از بقیه بهتره.
سوالات کنکور هم معمولاً از قلم چی ساده تره.. ولی خب بعضی درسا نه.
آزمونی که تعادل داره و شبیه کنکور یعنی نه سخت نه آسون گزینه 2 هست
برادران
کسی نمونه سوالات تستی گاج رو داره ، اگه دارین بزارین ، تا ببینیم کیفیت سوالای گاج چه جوریه ؟
بالاتر بودن مهم نیست مهم استاندارده که من بین انتخابام در تابستان گزینه دو و در مهر گاج هست
اگرچه خودم الان قلمچیم و بسیار ناراضیم
یه توصیه به کنکوریای 96 و پشت کنکوری ها اینده (احتمالا خودم جزوشون باشم) اصلا قلمچی ثبت نام نکنید یا گاج برین یا گزینه دو، جامعه اماری و این چرت و پرتا رو هم ول کنید جامعه اماری که حدود 700 نفر تراز 7000 با گرفتن سوالات میارن مفت نمی ارزه. در ضمن گزینه دو و گاج از نظر سطح سوالات هم خیلی از قلم چی بهتر هستن
قلمچی واسه جامعه آماری بالاشه که خوبه. از نظر سطح ، سوالای سختی داره ! یه وقتایی از محدوده استاندارد بیرون می زنن !
سلام
به نظر من بعد از کنکور باید دوستان بیان و نظر بدن درمورد ازمونا
چون هنوز ازمونای جامع برخیا برگزار نشده و اونی که واقعا تونسته باشه بچه ها رو اماده کرده باشه برا کنکور بهتره
دقیقا باهاتوم موافقم آقا رضا
جامعه اماری مهم نیست زیاد . چون بعدش میتونی بیای خونه و درصداتو بدی واسه تخمین رتبه ! اینجوری دیگه متوجه میشی اگه پارسال بود چیکار میکردی . چندان هم فرقی نداره ! کسی که بخواد بهش بربخوره و بیشتر درس بخونه همینکه ببین تخمین رتبه زده بین 200 تا 400 بازم میشینه درسشو میخونه !
در مورد سختی سوالات واقعا نمیشه نظر داد . سختی سوالات واسه هرکسی یه تعریف داره
ولی کلا 2 نوعه : 1 . بعضی واقتا سوال چرته و پرته و صرفا داده میشه که بگن ما میتونیم سوال سخت بدیم 2 . بعضی موقعها نیاز به ابتکار عمل داره و میشه از نوع سخت ولی استاندارد .
من اولین کنکورمو سال 89 که دادم . اون سال ازمونای جامع قلمچی سوالای فیزیکش و ریاضیش خیلی سخت بود نسبت به کنکورای سالای قبل . اعصابمون ریخته بود بهم . ولی وقتی رفتیم سر جلسه تازه فهمیدیم بیراه سخت نمیدادن .
واسه همین بهتره بعد کنکور راجب موسسات نظرسنجی کنیم اینجوری خیلی به واقعیت نزدیکتر میشه نظرسنجی
الان اکثر بچه ها چون جزو بچه های متوسط و متوسط به پایین هستن و چون نتایج دلخواه کسب نشده میان میگن قلمچی فلانه،گزینه فلانه،گاج اینطوریه و... درصورتیکه همه میدونیم با توجه به سطح کنکور همه ی این ازمونا پیش بینی میکنن که مثلن شیمی 95 باتوجه به رویکردی که شیمی داشته سخت تر میشه و سعی میکنن بچه ها رو برا هر احتمالی اماده کنن البته از حق نگذریم خیلی از سوالا رو میدن صرفا جهت خودنمایی و واقعا بیخوده(فقط دوستان الان هجوم نیارن و نگن ال و بل:)) )هدف همشوون اماده سازیه که نتیجشو باید بعد از کنکور دید و دوستانی که میخوان ازمون انتخاب کنن بزارن بعد کنکور و همینجا تو یه تاپیک بحث کنن چون مصاحبه با رتبه فلان امو اینا اکثرا تحریف شدس