دنبال یه معجزه ام (بیایین پای دردودلم ولی لطفا کمک هم کنین)
جریان از این قراره که من تا قبل دهم فشار مدرسه تیز و نمونه روم بود که آزمون اونارو قبول شم حالا زد و نمونه قبول شدم بعدشم از تابستون نهم به دهم نشستم به خوندن برا کنکور گفتم از الان میخونم و آخرش هیچ پشیمانی ندارم در طول این مدت شش هفته مشاور جدی و غیر جدی داشتم دو سه تایشون کلا به دردم خوردن بقیشون ولی داغون و به فکر پول فقط اون دو سه تا هم به فکر بودن ولی خب راهنمایی میکردن و راهنمایی هاتون به پیشرفتم کمک میکرد اولا با تراز ۴۶۰۰اینا شروع کردم تابستون دهم یازدهم رسیدم به پنج و صد و رو همون موندم نوسانی نداشتم زیاد درسمو میخوندم کلی تست کلی آزمون ولی سر جلسه ازمونا دریغ از نتیجه گرفتن البته که تلاش الآنم که تابستون رفتن به دوازدهم بیشتر از قبله ولی اونموقع هم واقعا کم نذاشتم کلا گوشی استفاده نکردم تفریحاتم مختصر و به روز بعد آزمون موکول میشد هیچ روزی تا الان مطالعه ام به صفر نرسیده بوده ناامید شم ولی خوندم اما دریغ از نتیجه الان ترازام تو ازمونا میانگین ۵۴۰۰عه و بالاترین ترازم آزمون اول تابستون قلم چی ۶۵۰۰ با هر مشاوری صحبت کردم چون دیده کم نمیذارم و مونده مشکل چیه میگه همه چی شانسه یا هنوز زوده برا نتیجه گیری یا عجله نکن بالاخره نتیجه میگیری و... گوشم از این حرفا پره شما دیگه میدونین چی میگم باید نتیجه بگیری تا انگیزه بیشتر شه من موندم آخه من میخونم مگه نباید یکم پیشرفت رو داشته باشم؟؟؟؟؟پس کو الآنم با این مشاور آخری حرف زدم این کلا به جای راهکار همه ریش و قیچی داده دست خودم میگه تو بزرگ شدی بگرد راه چاره پیدا کن آخه آدم حسابی اگه به پیدا کردن بود دو ساله گشتم چرا هیچی نی میخوام باهاش قطع کنم مشکلی تو برنامه ریختن ندارم عملا مشکلم اینه چیا باعث میشه با تلاشم همچنان نتیجه این باشه حدودی بخوام بگم برا اختصاصیا هفتگی ۷۰۰تست و ۶۰ساعت مطالعه دارم(لطفا به مشاور گرفتنم خرده نگیرین من اینقدر فشار روم هست که نیاز دارم یکی کنارم باشه و حرفامو بشنوه و راهنمایی کنه)