نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr امتیازم رو دیدی؟ بزا الان چک میکنم
ولی برای من خیلی عجیبه ، مگه تو این سنجش چن نفر کار میکنن ک همه توش آشنا دارن xd هر سال
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohammadmahdi82 تخمین های مختلفی زدم ولی مال آقای بهمنی از ۱۸۰۰ و خوردهای تا ۳۱۰۰ و خوردهای منطقه دو. البته به نظرم زیرگروه دوم باز بهتر میشه. اهاا ایشالا قبولی
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari اون یکی که بد شده میگه درصدایی که خودم حساب کردم اشتباه بوده عااااا اینم شرطه یسری ها موقع حساب کردن درصدهاشون سوتی میدن با خطا حساب میکنن ولی درصدشون کمتر از اونی هست که فکر میکنن... پس عجیب نیست که تخمین میگفته 5 هزار ولی میگی شده 7 هزار... درصدهاش رو مولایی حساب کرده بوده...
نقل قول: نوشته اصلی توسط thanks god ولی برای من خیلی عجیبه ، مگه تو این سنجش چن نفر کار میکنن ک همه توش آشنا دارن xd هر سال فقط من ندارم
شایدم خود ممدجواد یاری از بچه های سنجشه :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط sayeh82 اهاا ایشالا قبولی خیلی ممنون ولی بعید میدونم اگه بدتر از تخمین ها بشه قبول بشم دیگه. امیدوارم که بشم. انشاءالله شما هم به چیزی که میخواین برسین.
نقل قول: نوشته اصلی توسط thanks god ولی برای من خیلی عجیبه ، مگه تو این سنجش چن نفر کار میکنن ک همه توش آشنا دارن xd هر سال :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari اون یکی که بد شده میگه درصدایی که خودم حساب کردم اشتباه بوده شما که گفتی جواب تلفن نمیده چطور حرف زده اگر حرف زده حداقل درصداشووو بپرس
نقل قول: نوشته اصلی توسط Blue_aurora مرسی ک انقد تابلوعی :yahoo (23): خب پس ایسگا کردی اگه دروغ بگه من که ازش نمیگذرم . اعصابم خرد شد:y (600)::yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohammadmahdi82 خیلی ممنون ولی بعید میدونم اگه بدتر از تخمین ها بشه قبول بشم دیگه. امیدوارم که بشم. انشاءالله شما هم به چیزی که میخواین برسین. متشکرمممم
نقل قول: نوشته اصلی توسط thanks god شایدم خود ممدجواد یاری از بچه های سنجشه :yahoo (23): ولی من همچنان به شما توصیه میکنم همیشه این چیزا رو درصد و شانس بالایی رو بر ایسگا کردن کنار بذارید براش :))) طبق تجربه ی حضور در 3 تا تاپیک شمارش معکوس :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط thanks god شایدم خود ممدجواد یاری از بچه های سنجشه :yahoo (23): شک نکن همینه :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari اون یکی که بد شده میگه درصدایی که خودم حساب کردم اشتباه بوده امتیاز دادم بهت من نفر اول نوبت گرفتم:)) اگ فهمیدی امتیاز بهم بگو ابروم نره:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Z3R0 ولی من همچنان به شما توصیه میکنم همیشه این چیزا رو درصد و شانس بالایی رو بر ایسگا کردن کنار بذارید براش :))) طبق تجربه ی حضور در 3 تا تاپیک شمارش معکوس :)) کاملا موافقم:yahoo (20):