نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amirxray شایع خودش تو مصاحبه اش گفت فن بهرام بوده من خودم شایع رو خیلی دوست دارم ولی کارای بهرامم واقعا نابن افرین. بهرام. فدایی. هیچکس . یاس. ویلسون.هیدن. اینا خیلی خوبن. من شایع و خلوت و اینا گوش نمیدم
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amirxray یه رپر سرشناس که کاراش واقعا قوین اگر خواستی همین البوم اشتباه خوب رو گوش کن فقط اگر خواستی گوش کنی از ترک اول تا اخر پشت سرهم گوش کن اووو حتما گوش میدم منم رپ گوش میدم شایه یاس هیچکس
نقل قول: نوشته اصلی توسط Little_girl ظاهرا که همین طوره:yahoo (20): شاید باورت نشه ولی کل فامیل ما پسر دارن و از موقعی که چشم باز کردم همبازی هام پسر بودن آره دیگه داداش تفاوتا کم کم دارن اشکار میشن من کل فامیلامون دختر بودن به جز 4 تا پسر که منم یکیشونم:yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr هر جایی دخترا بیشتر از پسران. هم کنکور. هم پشت کنکور. هم دانشگاه. هم اینجا. فقط تو گیم کمترن و سربازی میگن تو دانشکده ی مکانیک هم کمترن
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amirxray دیگه چیزیه که شده غصه شو نخور اینم میگذره صحیح
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr افرین. بهرام. فدایی. هیچکس . یاس. ویلسون.هیدن. اینا خیلی خوبن. من شایع و خلوت و اینا گوش نمیدم هیدن ؟؟؟؟ لیتو و سپهر از اون بهتر میخونن:/
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr افرین. بهرام. فدایی. هیچکس . یاس. ویلسون.هیدن. اینا خیلی خوبن. من شایع و خلوت و اینا گوش نمیدم داشتم ازمون جامع میدادم فهمیدم بیم یاس اومده چند روز رفتم تو کما …
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr هر جایی دخترا بیشتر از پسران. هم کنکور. هم پشت کنکور. هم دانشگاه. هم اینجا. فقط تو گیم کمترن و سربازی آره چراشو نمیدونم
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr افرین. بهرام. فدایی. هیچکس . یاس. ویلسون.هیدن. اینا خیلی خوبن. من شایع و خلوت و اینا گوش نمیدم قدرت قلمشون خیلیی زیاده مخصوصا فدایی لعنتی
نقل قول: نوشته اصلی توسط ainz هیدن ؟؟؟؟ لیتو و سپهر از اون بهتر میخونن:/ من از صداش خوشم میاد. شایع یه جوریه صداش نمیتونم اصلا ارتباط بگیرم
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amirxray اره لعنتی من یه بار اتفاقی برعکس گوش کردم دیدم بازم معنی میده ریورس داره
نقل قول: نوشته اصلی توسط ainz هیدن ؟؟؟؟ لیتو و سپهر از اون بهتر میخونن:/ اخه سبکشون متفاوته مهراد یکم خاص میخونه واقعا با اونا فرق داره
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr من از صداش خوشم میاد. شایع یه جوریه صداش نمیتونم اصلا ارتباط بگیرم متناش عالین هیدن اغلب چرند میگ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amirxray تفاوتا کم کم دارن اشکار میشن من کل فامیلامون دختر بودن به جز 4 تا پسر که منم یکیشونم:yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20): بله بله صحیح سخنی نیست البته اینم از یه جهتایی شباهته شما دختر زیاد دارید ما پسر:yahoo (20)::yahoo (31):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Little_girl ریورس داره مهدیار تنظیمش کرده دیگه واقعا جزو بهترین البومای رپه