نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط ainz چقد زود شروع کردید :/ ده صفحه نبودم :( من همش یادت بودم. با خودم میگفتم این دختر کجاست :(
نقل قول: نوشته اصلی توسط Gord_Afarid اگه توئه یزید بزاری آش بخورم با چیزای دیگه ای هم دلخوش میشم:yahoo (23): انشالله که یک ساعت قبل آش میاد:y (709):
نقل قول: نوشته اصلی توسط .Leciel من همش یادت بودم. با خودم میگفتم این دختر کجاست :( ♡ :(
نقل قول: نوشته اصلی توسط Meti81 بعدا وقت استراحت برو یه مرور بکن :y (621):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Meti81 بعدا وقت استراحت برو یه مرور بکن تمرکز لازم رو ندارم :(
نقل قول: نوشته اصلی توسط .Leciel نشون بده و جیگرمو به آتش بکش :)) عکس ژورنالی یا از خودش عکس بگیرم. بگو ژورنالی جان جدت. حال ندارم بمولا. یا یه پیشنهاد دیگه. بزار این بسته م برسه همه رو یجا عکس بگیرم
نقل قول: نوشته اصلی توسط ainz ♡ :( دروغ میگن. داشتن خرت و پرتای گرد افرید میدیدن ذوق میکردن
وای جیگرم تیکه تیکه شد چرا چاووشی صداش اینجوریه :( آوخ آوخ.
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr دروغ میگن. داشتن خرت و پرتای گرد افرید میدیدن ذوق میکردن خوب شد گفتی :( اینا همه دشمنان ب ظاهر دوستن :(
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr انشالله که یک ساعت قبل آش میاد:y (709): از کی تا حالا انقد یزید شدی ایینه ی صاف:yahoo (76): قبلنا بهتر بودی الان که دیگه رسما تو دار و دسته ی شمری
نقل قول: نوشته اصلی توسط Gord_Afarid عکس ژورنالی یا از خودش عکس بگیرم. بگو ژورنالی جان جدت. حال ندارم بمولا. یا یه پیشنهاد دیگه. بزار این بسته م برسه همه رو یجا عکس بگیرم از پاکلیدیم برات عکس بفرستم من؟ تو هم ببینی منم ازین چیز میز گوگولوعا دارم؟ :(
ریشب خواب دیدم رتبم همون پارسالی شده :((
نقل قول: نوشته اصلی توسط ainz تمرکز لازم رو ندارم :( یه فنجون قهوه بخور
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezzanr دروغ میگن. داشتن خرت و پرتای گرد افرید میدیدن ذوق میکردن شت :)) تو ازونا نبودی که همکلاسیات تقلب میکردن بعد میرفتی میگفتی؟ :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Gord_Afarid از کی تا حالا انقد یزید شدی ایینه ی صاف:yahoo (76): قبلنا بهتر بودی الان که دیگه رسما تو دار و دسته ی شمری من حقم و دشمن باطل. روشنایی هستم دشمن تاریکی. آبی هستم و دشمن سرخ. شیر هستم و دشم شغال. واضح شد؟:yahoo (99):