سلام از دوستان دانشجو کسی هست اینجا؟ من ترم بعد (مهر ماه) اخرین ترم دانشگاهم هست مهندسی پزشکی.
میخوام کنکور ارشد ۱۴۰۲ فیزیک شرکت کنم و این جا میخوام که گزارش کار بدیم و باهم مطالعه کنیم.
فعلاً دو تا امتحانم مونده برای ۲-۳ روز آینده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از دوستان دانشجو کسی هست اینجا؟ من ترم بعد (مهر ماه) اخرین ترم دانشگاهم هست مهندسی پزشکی.
میخوام کنکور ارشد ۱۴۰۲ فیزیک شرکت کنم و این جا میخوام که گزارش کار بدیم و باهم مطالعه کنیم.
فعلاً دو تا امتحانم مونده برای ۲-۳ روز آینده.
از دو سه روز دیگه که امتحاناتم تموم میشن (به جز یکی که میمونه ۲۰ تیر) شروع میکنم به ادامه مطالعه برای کنکور.
امسال کنکور رو آزمایشی دادم و بد نبود رتبه ام به دانشگاه تهران و امیرکبیر و اینا میرسه :))
من این تاپیک رو تازه دیدم
خوبه :دی
ایشالا از یک مرداد تا ۱ شهریور یک ماه مطالعه بکوب برای علوم پایه:))
گزارش دیروز :
دیروز یه نیم استراحتی داشتم.
مکانیک تحلیلی چند صفحه خوندم از رو مدرسان شریف
فیزیک مدرن چند صفحه خوندم از رو مدرسان شریف
ریاضی پایه مرور کردم بخشای ۶.۳ و ۶.۴
برنامه نویسی و زبان نرسیدم (شهرستان رفته بودم)
امروز دارم مکانیک تحلیلی میخونم و مدرن و برای امتحانِ ۵ روز دیگه ی آزمایشگاه فیزیولوژی اماده میشم.
زبان و برنامه نویسی امروز باید بخونم این دو تا رو همیشه چی میگن procrastinate میکنم.(این لغت فارسی اش یادم نیومد:yahoo (113):)
امروز ۱۵ تیر
مکانیک تحلیلی و مدرن طبق برنامه خوندم
منبع برنامه نویسی ام رو عوض کردم و از باتلاق کمال گرایی تو این مورد اومدم بیرون. یه پیشرفت خیلی اساسی در انتظارمه.
ریاضی پایه امروز کار نکردم.
فیزیولوژی هنوز زوده و دو روز دیگه شروع میکنم. به جاش کمی پایتون خوندم در کنار زبان.
از امشب (نصف شب) دوباره پیاده روی هامو شروع میکنم (یه سالی میشد نصف شب ها ۴ ساعت میرفتم پیاده روی و ورزش تا صبح ولی این اواخر به خاطر امتحانات و اینکه دانشگاه یه شهر دیگه هست نتونسته بودم برم پیاده روی)
در پیاده روی زبان عمومی کار میکنم. به نظرم از زمان باید بیشترین استفاده رو کرد اونم الان که مهمترین زمان شاید در کل عمرم هست و آینده ام بهش بستگی داره. یه لیست لغات پیدا کردم برای زبان عمومی که ۵۰۰۰ تا لغت هست فکر کنم ۲-۳ ماهه بتونم تمومش کنم در حین پیاده روی و گوش دادن.
برنامه نویسی چون یکم منبع رو عوض کردم فکر کنم مجدداً باید به برنامه ام و هدف هام فکر کنم و مجدداً برنامه ریزی کنم.
ریاضی پایه رو فکر کنم باید با برنامه ریزی بهتر پیش ببرم.
پس فردا برنامه نویسی و ریاضی پایه رو باید برنامه ریزی کنم.
برنامه فردا:
مکانیک تحلیلی تا آخر صفحه ۱۴ (فلش کارت درست بشه)
فیزیک مدرن تا آخر فصل ۱ (فلش کارت درست بشه)
ریاضی پایه برنامه ریزی میکنم + بخش ۶.۵ و ۶.۶ (فصل ۶ تموم میشه)
پایتون فصل ۱
زبان ستون اول صفحه اول
پیاده روی (سعی میکنم انجام بدم و این تعلَل (درست گفتم اینباربه جای procrastination?:دی) رو درست کنم.
همه چی عالی داره پیش میره.
احتمالاً برای اینکه بیشتر تمرکز کنم نتونم انجمن بیام. اگه این طور بشه برای دوستان آرزوی موفقیت دارم.
تاپیک عالی:)
بعد از مدت ها برگردیم به این تاپیک
البته ترم تموم شده ولی واسه کارای دیگه ام و یکی دوتا از پروژه های درس ها اگه بشه گزارش میذارم :yahoo (106):
حدود 3 ساعت برای مدل ریاضی یکی از پروژه ها وقت گذاشتم
حدود یک ساعت هم فیلم آموزشی واسه یک نرم افزار
از موضوع تاپیک خوشم میاد و فکر میکنم منم بهتره بپیوندم
من چون ساعت مطالعه برام هیچوقت ملاک نبوده حجم کار و کیفیت رو مینویسم باشد تا رستگار شویم
تو تابستون ترجیح میدم یکم درسای ترم بعد رو بخونم چون سنگینن.
بریم ببینیم وضع چی میشه و از فردا آغاز کنیم:yahoo (105)::yahoo (105):
یکشنبه 2 مرداد :
10 ساعت + مطالعه آزاد بیماری های چشم
50 تست علوم تشریح مغز و اعصاب
سلام
گفتم فرضو میزارم یه دانشگاه خیلی خوب میارم بنابراین باید خوب ۲ ترم علوم پایه رو مرور کنم،که بین ترم ۳ ای ها کم نیارم بعد یکسال وقفه،۰ هم خوندم میام و گزارش میدم اما میدم حداقل تا اخر تابستون و ول نمیکنم انشاا...
هدفگذاری فردا: ۲۰ صفحه گری
دوشنبه 3 مرداد :
بیداری 3:40
9 ساعت مطالعه + مطالعه آزاد بیماری فشار خون + مطالعه آزاد مطالب psychiatry
دیروز هیچی نخوندم.
واسه امروز روزی ۵ صفحه فک کنم بتونم دیگه حداقل
سه شنبه 4 مرداد :
بیداری 4
ساعت امروز و نمیدونم چقدر شد
به فیلم دیدن مبحثی گذشت
https://soundcloud.com/user-50901155...l-mix-playlist
منم از امروز هستم :)
فاز درسم پریده دیگه نمیتونم امروز رو بخونم... گزارش امروز رو تا اینجا میدیم...
چهارشنبه 5 مرداد :
بیداری 4
9 ساعت مطالعه (بیشترش آناتومی اندام + انجام یسری خلاصه نویسی ها)
.................................................. ................................
دوشنبه ۱۰ مرداد :
بیداری 4:50 صبح
9 ساعت
50 تست
.................................................. ................................
سه شنبه ۱۱ مرداد :
بیداری ۴
۹ ساعت مطالعه
۴۰ تست
سه شنبه 18 مرداد :|
نومودونم چند ساعت شد ساعت رو حواسم نبود :|
فقط میدونم گیر دادم به آناتومی و علوم تشریح :/
بعلاوه مطالعه آزاد در زمینه ی اختلالات میل جنسی :| حدست درسته روز پرباری بوده ! :|
چهارشنبه 19 مرداد
امروزم حواسم به ساعت نبود نمیدونم کمیتش چقدر شده...
از ظهر حالم بد شده فکر کنم مریض شدم
خب
امروز علوم تشریح مطالعه شد و مطالعه ی تست محور زبان تخصصی درکنارش هم مرور بخشی از بازیابی های لینک دار شده
بعلاوه ی مطالعه آزاد من باب harvard grant study
باید بیوفتم استراحت کنم وگرنه حالم بدتر میشه و گند میخوره به برنامه های روزای بعدی...
خب این تاپیک خاک خورده رو آپ کنیم : )
19 مهر
2 ساعت فقط :/
بیداری 8 و نیم
3 ساعت مطالعه.
بیداری 8
3 و نیم ساعت مطالعه
پ. ن : زیاد وقت کشی کردم
تست و تمرین حل نکردم
این هفته باید جبران شه
گودبای تا بعد.
بیداری یک ماه اخیر : بین 3 تا 4
بیداری امروز 4
وضعیت کنونی ، مرور باکتری در اتوبوس :|
رسما نمیدونم دیگه چجوری باید گزارش بنویسم:yahoo (35)::/
فایل پیوست 102176
بیداری 6:10
امروز جمعا یه ساعت
دیروز هیچی
باید مثه سال کنکور کم کم زیاد کنم ساعت مطالعه رو
Ah sh*t here we go again :|
سلام :)
بیداری ۷:۴۵
فایل پیوست 102198
بعد از مدت ها بالاخره کمی درس خوندم!
ادامه دار خواهد بود...
درطول تحصیل پزشکی
آزمون های میان دوره ای مختلفی وجود دارن
مثلا وقتی دوره علوم پایه تموم شد باید در آزمون علوم پایه شرکت کنن و حداقل نمره قبولی رو کسب کنن تا مجاز به ورود به دوره بعدی بشن
این آزمون هاهم تستی هستن
درنتیجه به دنبالش یسری اوقات دانشجو ناچاره تستی مطالعه کنه ، تست هم براشون بزنه و کتاب تست هم بخره...
خودتون سرچ بزنید توی نت کتابایی مثل پروگنوز یا سیب سبز ، کتاب تست هستن برای آزمون علوم پایه...