سلام بچه ها راه حلتون برای فراموشی شکست عشقی چیه چطور کسی رو که تموم آینده ات باهاش تصور میکردی بعد میفهمی این عشق یک طرفس میتونی فراموش کنی خواهش میکنم کمکم کنید خیلی عذاب میکشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها راه حلتون برای فراموشی شکست عشقی چیه چطور کسی رو که تموم آینده ات باهاش تصور میکردی بعد میفهمی این عشق یک طرفس میتونی فراموش کنی خواهش میکنم کمکم کنید خیلی عذاب میکشم.
گذشت زمان و فرصت مجدد زندگی به خود
سلام
فراموش کردن که نمیشه گفت چون هیچ موقه نمیشه فراموش کرد !
بهتره بگیم کنار اومدن
کلا این موضوع رو دوتا چیز میتونه خیلی خوب درستش کنه و هردوتاشم دست خودت نیست
یکیش اینه که یکی دیگه بیاد و دوباره یهویی یه حسی درموردش بهت دست بده (که هیچ موقه دست خود آدم نیست یهوییی اتفاق میوفته )
دومیش مرور زمانه مدتش نامعلومه (که اینم دست خودت نیست )
خودت رو درگیر درس کن درگیر کار کن یه جوری که دومین موردی که گفتم اتفاق بیفته (همه میدونیم که وسط هرکاری وسط درس و ... دوباره یهو ذهن میره سمت این موضوع و تمرکز درس خوندن هم از بین میره ولی خوب باید خودتو مجبور کنی به اینکه فکرت رو درگیر درس و یا حالا یه موضوع دیگه باشه به مرور زمان رفته رفته موقعه ای که ذهنت درگیر درس میشه کمتر فکرت فلش بک میزنه رو این موضوع )
اگه آدمی هستی که موزیک گوش میدی بعضی وقتا بازم تاکید میکنم بعضی وقتا یه موزیک غمگین میذاری و ...
شاید همه مخالف باشن که موزیک غمگین گوش بدی اما واقعا بعضی از وقتا نیاز داری که یه کم تخلیه بشی !! پس همیشه هم نیاز نیست به خودت سخت بگیری
فقط توجه کن که این مسئله به زمان نیاز داره
به خودت زمان بده و خودتو سخت مشغول کار کن
به هر حال انسانا با هم متفاوتن باید با خودت کنار بیای و قبول کنی که واقعا فراموشی کامل اتفاق نمیفته
متخصص این بحثا @Mndayi :)) بیا جواب بده
تجربه ای ندارم راستیت ولی یبار یه پیجی بودم برای یه اقای روانشناسی یه خانمی سوالی مشابه شما پرسیدن ازشون و گفتن فراموش کردن چنین چیز هایی غیر ممکنه ولی میتونید با مشغول کردن خودتون به کارای مختلف حالا میتونه درس باشه میتونه ورزش یا هر چیز دیگه میزان تاثیر گذاری رو روانتون رو کمرنگ کنید.شاید یکی دو ماه اول براتون مشکل باشه ولی بعد 2 3 ماه عادی میشه
راستش نمیدونم داستان شکست عشقیت چطوری بوده
ولی کاری کن هر کس که در گذشته تو رو قبول نکرد ،فردا جلو پات قد راست کنه
زندگی مجموعهای از این داستان هاست شکست عشقی هم یه بخشش باهاش کنار بیا وگرنه تنها کسی که این وسط
آسیب میبینه خودتی
فقط زمان ...
میدونم چه حسی داری
بعضی وقتا آدم از ناراحتی و غم و غصه انگار میخواد قلبش بایسته
میدونم گاهی بغض میکنی و نمیتونی کاری کنی...
خیلیا این حس تو رو تجربه کردن و ازش عبور کردن
میتونی مثل بعضیا غصه بخوری و همین طوری زمانت بره...
یا میتونی با وجود درد و رنجی که میکشی بلند شی و هر چند کم به راهت ادامه بدی
شعار نیست
من در شرایطت بودم به نوعی دیگر :)
هدف تعیین کن برای خودت
با همه سختی که قراره تحمل کنی بازم بجنگ
یه روز میبینی که چقدر از حال این روزات دور شدی :)
راه حلمان پرداخته بهاشه (((عذاب کشیدن تا زمان فراموشی ))) حداقل یکسال هم طول میکشه
و بقیه حرفها کشکه
+
بطور کلی هرچیزی تو دنیا یه بهایی داره
شکستو بپذیر و ادامه زندگی تا مورد بعدی:yahoo (6):
دختر ناز نکنه باخته:y (612):
به قول هاشم آقا : زمان رفوگر خوبیه ، هر بیدی هم که به زندگی آدم زده باشه زمان رفوش میکنه.)) خلاصه که باید دو سه ماهی از لحاظ ذهنی فاصله گرفت و به قول یکی از دوستان سست کرد. دو سه ماه که بگذره بعیده یاد آدم بیاد اسم طرف چی بوده.
حرفای زیرو عالی بود واقعا...
به نظرم کلیت ماجرا همینیه که بچه ها گفتن
زمان
حالا اینکه چقدر طول بکشه و چه اتفاقی بیفته خیلی بستگی داره به خودت و احساساتت و ....
بعضی اوقات بعضی آدما تو زندگیمونن که فقط وقتی اثری ازشون هست فکر میکنیم خیلی آدمای مهمی برامون هستن و وقتی یه مدت ازشون دوری میکنیم میبینیم که نه بابا در اون حد هم مهم نبودن
ولی اگه یکم احساساتت قوی تر باشه یکم اوضاع سخت تر میشه فراموش کردن سخت(شایدم غیر ممکن بشه) ولی حتما در گذر زمان کم رنگ تر میشه
ولی اینو بدون این دردا و غم ها تو زندگی هرکسی به هر نحوی هست حالا ترک کردن اونی که دوسش داری یا خدای نکرده فوت کردن یکی از عزیزان ،بیماری جسمی و .....
هرکسی یه نوعشو داره
مسئله اینه نباید بزاریم این مشکلات جلوی جریان زندگی رو بگیرن (حالا کنکور یا هرچیز دیگه)
نمیگم هیچ تاثیر روی زندگیت نداشته باشه ها
ولی کمکم ادم باید خودشو جمع کنه و شروع به حرکت کنه و غصه هاشم با خودش ببره
راستی میتونی مشاور یا روانشناس بری فکر کنم بهتر باشه برات
ایشالا همیشه خوشحال باشی
میتونم حس و حالت رو درک کنم
انسان ها ذاتا موجوداتی هستن که نمیتونن یه چیزی رو داخل دلشون نگه دارن و به یه نفر نیاز دارن باهاش درد و دل کنن و سبک بشن
در مورد شکست عشقی هم بگم زندگی همینه مثل یه مسابقه فوتبال یه روز پیروز میشی یه روز شکست میخوری پس باید اینو به عنوان یه جریان طبیعی قبول کرد
نمیشه فراموشش کرد فقط باید اونو بپذیری
ظاهرا در عنوان تاپیک یه اشاره ریزی به کنکور شده
پس اگر امسال در جریان کنکور قرار داری
قطعا میدونی ک
طی کردن مسیر منتهی به کنکور همیشه نباید به صورت خطی باشه.
اینکه برنامه ی هر روز این باشه:
"صبح بیدار شم تا شب درس بخونم برنامه تمام شه"
چیز بدی نیست. اصلا محوریت کنکور همینه...
اما اینکه هر روزت مثل روز گذشته باشه
باعث میشه
بعد از یه مدت فکرش بیاد سراغت
رفته رفته هر چی به آخر مسیر نزدیک میشی
فکر های منفی دیگه هم در نقش مکمل به قبلی ها اضاف میشه
و اینطوری به ته نرسیده میبینی ک حداقل توان خودت رو گذاشتی برای رسیدن
راه جلوگیری از پیشرفت این افکار فقط و فقط پیشرفت های کوچیکه
تو نمیتونی به گذشته فکر نکنی
تو نمیتونی وقتی به گذشته فکر می کنی ناراحت نشی و عذاب نکشی.
ولی الآن تو شرایطی هستی که لااقل بتونی
یه کار کوچیک برای بهتر شدن حال و احوالت انجام بدی
چند دقیقه بیشتر از روز قبل بخونی
چند تست بیشتر از روز قبل بزنی
و بطور کلی خودت رو مثل بقیه کنکوری ها درگیر درس و کتاب و ... کنی و دلخوش به پیشرفت های جزئی و ناچیز باشی.
به محض اینکه یه محدوده کلی برای خودت مشخص کردی و بهش قانع شدی،
خطر درگیر شدن در رکود و افسردگی هر لحظه هست.
با شکستی که خوردی با گذشته پودر شده ات نه میخواد کنار بیای و نه میخواد ازش فرار کنی
فقط روندت رو صعودی نگه دار و نذار مشتق صفر بده.
ضمنا=
و فراموشی کیمیاست...
جواب ساده هست فقط زمان ....
خودم سال 98 وسط درس خوندن واس کنکور به کسی که 7 سال بهش علاقه داشم ابراز احساسات کردم و قبول نکرد ... برای هز کسی ممکنه این زمان فرق کنه برای من دو سه هفته اول از درون سوز داشت بعد آروم آروم کم شد و الان بعد دو سال به این فکر می کنم که به نظر این عشق یک توهم بوده .. احتمالا این هم چیزی هست تو بهش خواهی رسید .. فقط زمان! فراموش نکن تو تنها نیستی خیلیا شکست عشقی خورن و بعد فراموش می کنن . عین یک چیزی هست که به صورت طبیعی انگار طی می شه پس خیلی خودتو اذیت نکن.
تو این مورد من حرفی ندارم........................................ ............
این موضوع نیاز به روند درمانی داره بسته به شدتش
مراجعه به تراپیست و روانپزشک کاربلد مهمه
روانپزشک. احتمالا ssri تجویز میکنه خیلی کمکت میکنه
تراپیست ها روش های مختلفی دارن
طی این دوره حدود شش ماه طول میکشه اولش باید چرخه سوگ رو بگذرونی و حست رو انکار نکنی گریه کنی حتی میتونی خاطراتو مرور کنی بعد از چرخه سوگ اینا همه رو دفن میکنی و راهش گذشت زمانه
حالا روانشناسی و روانپزشکی بهت کمک میکنه این زمان راحت تر بگذره
بعد از دفن چرخه های مختلفی از حس های دلتنگی غم خشم انتقام نفرت حتی دلسوزی رو ممکنه تجربه کنی
باید سر خودتو تاجایی ک میتونی شلوغ کنی
حتی الامکان تو خونه نمون
یه کار جدید نو زندگیت شروع کن
ورزش کن تا جایی ک ضربان قلبت بره بالا
دورتو با دوستات شلوغ کن باهاشون برو بیرون مثلا
سال کنکورم رو به خاطر چنین مسئله ای ازدست دادم
فقط تو یه جمله بهت بگم کاملا بچگانه و برای سن و سال به خصوصیه که توش بودم.
برای فراموش کردن اولش خیلی سخته اما صدرصد شدنیه.. به گذشت زمان احتیاج هست....احساس میکنی احساست لههههههههه شده و کنکورت که شاید دنیات بود رو از دست دادی و وقتتو پوچ کردی....خودت یا در سال های آینده میفهمی یا الان من بهت پیش پیش بگم به این اصل میرسی که خودتو بیشتر دوست داشته باشی و خودتو و احساستو الکی خرج نکنی و برای خودت ارزش قائل بشی؛میفهمی تکیه گاه بزرگ زندگیت خودتی ...میفهمی عشقا در بهترین حال اوایلش قشنگه...و درنهایت دوروز دنیاست تو این دوروز خوتو زجر کش نکن هیچ چیزیییییییی ارزش زجر کشیدنتو نداره....شاید حرف هامو بفمی الان شایدم نفهمی ولی درنهایت بلاخره میفهمی و تو هم به چیزی که من و خیلی هارسیدن میرسی...قشنگ زندگی کن همین.
چند سال پیش یه دلنوشته نوشته بودم با دیدن این تاپیک یاد اون افتادم الان پایین مینویسمعشق و تنهایی چون دم و بازدم دچار یک دیگرندنه تخصصشو دارم که چیزی بگم نه چیزی و این فقط نظر شخصیمه که براساس تجربه خودمه ؛ من خودم دوبار همینجوری عاشق شدم و بعد از فارغ شدن ازشون که هردوشون به یه الگو رسیدن که یکطرفه بودن نشستم با خودم دو دوتا چارتا کردم گفتم چرا؟ فهمیدم که من بخاطر فرار از تنهایی عاشق میشدم البته به نظر خودم عاشق چون عشقی نبود و چرا بعد یمدت بعد شش ماه هفت ماه تموم میشد؟ چون اونقدر از تنهایی میترسیدم که برای از دست ندادن طرف یسری رفتارای غلط میکردم مثلا بیشتر وقتمو میسوزوندم یا زیادی محبت میکردم و کلی رفتارای دیگه که الان که درباره یه رابطه درست مطالعه میکنم میبینم خیلی از رفتارام اشتباه بوده
گاهی برای فرار از عاشقی تنها میشوی و گاهی برای فرار از تنهایی عاشق
پس بیا بشین تو هم تحلیل کن ببین اصلا چرا عاشقش شدی؟ و چرا دو طرفه نشده؟
اگه تهش رسیدی به مقوله تنهایی پس ادامه حرفمو بشنو
یه بار یه جایی یه جمله ای خوندم که با پوست و گوشت و استخونم حسش کردم و اونم این که : کسایی که میخوان بزرگ بشن همیشه تنهایی رو انتخاب میکنن ، کسایی که بزرگن یقینا یه روزی تنها شدن ولی بزرگترین همیشه تنهاست... از خدا بزرگ تر میشناسی؟ تنهاتر چطور؟
میدونی رفیق اگه میخوای به موفقیتی برسی چاره ای نداره جز اینکه بری پیله تنهایی چون ذات و ماهیت موفقیت با تنهاییه ؛ تو باید کار عمیق کنی تو باید کل انرژیتو بذاری باید خود خود خودت باشی تا بتونی به اونجایی که میرسی باشی. اگه تو رابطه ای باشی قطعا 100 درصد خودت نیستی چون تو هر رابطه ای باید خرج کنی حالا چه پولت باشه چه زمانت باشه چه احساساتت باشه چه انرژیت باشه ماهیت رابطه به خرج کردن دو طرفه. ولی تو تو یه برهه ای هستی که نباید خرج کنی
پس این یه پوئن مثبته برات که تو رابطه نیستی تو الان قویتری الان وقت بزرگتر شدنته جوری قدرتمند شو که به خودت ( نه به اون فقط به خودت) اثبات کنی چقدر قدرتمندی و چیا میتونی بدست بیاری تا به خودت بگی ببین اون کیو از دست داد واقعا متاسفم براش.
میتونم درد داره تنهایی میدونم پوستت کنده میشه ولی تهش پوست اندازی میکنی و قویتر برمیگردی
پس تنها باش و از تنهاییت لذت ببر
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
من خودم شکر خدا تجریش رو نداشتم انشاالله هم هیشکی تجریش نکنه
ولی ببینین حالا این کاره که شده با غصه خوردن و عذاب کشیدن که نمیشه کاری کرد پس به جای اینکه غصه بخورنین و خودتون رو همیشه سرزنش کنین و اینا
تا جایی که میتونین خاطراتش رو تو زندگیتون کمرنگ تر کنین ،تا جایی که میتونین بهش کمتر فکر کنین و... و بجای این کارا تمرکزتون رو بزارین رو کنکورتون ،و مطمئن باشین در این صورت به موفقیت های بزرگی میرسین و طرف مقابل هم میفهمه که خودش شما رو از دست داده و ضرر کرده نه شما
و اینو هم بدونین که مطمئنا تو این کار خدا هم یه حکمتی هستش که به نفع شماس
امیدوارم که موفق باشین و به بهترین ها برسین 🌸
انقد مشکلات بزرگ ،انقد بیماری های ناجور ،انقد بدبختی وجود داره که بخاطر شکست عشقی آیندتو خراب کردن دیوونگیه خواهرم ! میدونم مشکل هرکی واسه خودش بزرگه اما این مژده رو میدم بهت که شکست عشقی همیشه بد نیست!من خودم بر اثر یه تجربه تلخ احساسی خیلی چیزارو یاد گرفتم که اگه هزار نفر برام توضیحشون میدادن هیچوقت مثل تجربه کردنش نمیشد .
بهتره بجای اینکه اینجا وقتمو تلف کنم برم نورو بخونم :-(
ممنونم از نظراتتون دوستان دارم درس میخونم پیشنهادتون که یه لحظه هایی تویه خلوت ناراحتی ام رو تخلیه کنم خیلی خوب بود دارم کم کم فراموش میکنم امیدوارم زود تموم بشه.