فایل پیوست 5283
به به آخر رسیدیم به نقد برادر امیـــــــر
:y (680):
1 اخلاق و رفتار؟
فکر میکنم اخلاقش خوب باشه لااقل با بقیه که اینطوره ولی خوب یه جاهایی هم یکم از حوزه آرامش خارج میشه
2 نوع برخوردش با دیگران؟
الان به نظرم برخورد بدی نداره __ ولی قبل از ناظم شدن و زمانی که کاربر فعال بود یکم برخوردش تند بود
3 یک پیشنهاد بده واسش؟
تو حیطه مسئولیتش یعنی مدیریت بخش انسانی یکم باید بیشتر کار کنه چون واقعا یکی از مظلوم ترین بخش ها که بهش هیچ توجهی نمیشه همین بخش انسانی هستش
4 نظرت درباره پست هاش؟
پست های خوبی میزاره البته در بسیاری از موارد اختلاف سلیقه هم هست که اونم پیش میاد
5 فعالیتش تو انجمن چطوره؟
یکی از پرکارترین ناظم های انجمنه ....همچنین تو حیطه پاسخگو و راهنما هم خوب کار میکنه که بهترم میتونه باشه
6 امضا ها و اواتار هاش؟
آواتارش هم قبلنا تنوعش بیشتر بود ولی همینی که الان هست هم خوبه...
امضاهای خوب و متنوعی داره...
7 تا به حال ازش دلخور شدی؟
دروغ چرا آره...مخصوصا روزای اولی که میومدم انجمن یه سری مسائل پیش اومد که ترجیح میدم سکوت کنم که هنوزم گه گاه این مشکلات دوباره نمایان میشه...
8 تا به حال کمکت کرده؟ کجا و چطور؟
نه یادم نمیاد...
9 بدترین خوصیات؟
شاید هر کسی یه سری خصوصیات بد داشته باشه و این که بخوایم خصوصیات بد یه نفر رو تو چند ماه اونم تو فضای مجازی بگیم شاید زیاد عادلانه نباشه ___ترجیح میدم چیزی در این باره نگم
10 بهترین خصوصیات؟
مسئولیت پذیری خوبی داره به نظرم مخصوصا تو حیطه ناظم بودن...شایدم در نگاه اول یکم خودش رو بگیره ولی در اصل اینجور نیس
11 بهترین خاطره ای که تو انجمن باهاش داری؟
ندارم...
12 بدترین خاطره؟
شاید یه چندجایی بود... ولی خوب بدترینش یادمه یکی از بچه ها تازه کاربر فعال و مفید شده و بود من هم اون موقع کاربر عادی بودم و امیر هم کاربر فعال بود یادم نیست دقیقا چی پیش اومد ولی خوب امیر در حالی که حرف من اصلا به ایشون مربوط نبود و روی صحبتم با یکی دیگه بود شروع کرد و یه سری مسائل رو بازگو کردن که مسلما منم جوابشونو دادم و همون موقع هم 2/3 نفر دیگه هم شروع کردن تو همون تاپیک به هم چیز گفتن که در نهایت آراز اومد و تاپیک رو بست ...
13 تیکه کلامش؟
راستش دقت نکردم..
14 از چه شکلکی بیشتر استفاده میکنه؟
شکلک که متنوع میزاره ولی خوب فک کنم این شکلک رو بیشتر استفاده می کنه:y (518):
15 تو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟
زیاد دقت نکردمه...نمیــــــدونم...
16 زیبا ترین پست یا تاپیک؟
یه تاپیک بود در مورد رسیدن آرزوی یه بچه که دوست داشت بتمن بشه اگه اشتباه نکنم...
پست خاصی هم الان یادم نیست ...
17 یک انتقاد ؟
در مورد نظرات مخالف جبهه گیری نکنه...یه چیزی هم که همیشه هست اعتقادی به لایک کردن پست های هم نداریم:yahoo (99):
18 یه پیشنهاد واسه بخشی که مدیریت میکنه؟
بخش انسانی الان تو انجمن واقعا وضعیت جالبی ندره__چه از لحاظ معرفی منابع چه از لحاظ معرفی رشته ها و ...من و استاد مشمولی هم سعی کردیم که با دو تا تاپیک بچه هارو بکشونیم برای نعرفی منابع خوبشون ولی متاسفانه طبق معمول مشارکت نداشت
امیدورام که بتونه این بخش رو یه سر و سامونی بده...
19 نمره اش از 100 درصد!؟
در حیطه کارش
ناظم=100
مدیریت بخش انسانی=.....
پاسخگو و راهنما=80
در کل کیفی بخوام بگم خوب
20 یه آرزو واسش!؟
امیدورم تو همه ی مراحل زندگی چه درسی چه غیر درسی موفق باشه و رشته ای که توش هست و با علاقه انتخابش کرده رو با سربلندی به پایان برسونه و آرزوی سلامتی و نشاط واسه خودش و خانوادش دارم
:11::10: