تابع سخت بود واقعا مخصوصا ده تای دوم ولی پایه به نسبت یکم بهتر بود
نمایش نسخه قابل چاپ
مررسی
اخه من از روی کتاب مرور که میکنم زود تموم میشه..باکسام کوتاه میشه..ساعت مطالعم میاد پایین
واسه همین اول متن رو میخونم بعد تست میزنم اخرشم سوالایی که اشتباه زدم رو دوباره از رو کتاب میخونم. اشتباهه ایا؟ چون گفتی تست زیاد لازم نیست..ترسیدم یه خورده:yahoo (77):
ادبیات از شهریور یازدهم هر روز میخونم (یازدهم از عمومی فقط ادبیات میخوندم) روزی 10 تا تست قرابت 5 تا دستور 2 تا ارایه 2 تا املا میزنم و لغت هم روزای آخر تست میزنم
ادبیات هرچی میخونی نمیاد بالا تا زمان مدتی بگذره و با بیت های مختلف آشنا بشی
تا آزمون آخر یازدهم ادبیاتم زیر 40 بود بعد آزمون های تابستان اومد بالا
با هر ازمون من بیشتر به این پی میبرم که نصف بیشتر نتیجه به مهارت ازمون بستگی داره نه سواد
برای دقیق تر متوجه شدن یه نمونه کارنامه از آزمونایی که دادم رو رفتم پیدا کردم :))
توی این کارنامه ام ، شیمی رو خیلی پایین زدم = https://s4.uupload.ir/files/0_fq0u.png
چون شیمی توی اون آزمون سخت و وقت گیر و چالشی طرح شده بود
ولی دیگه درحدی که بلد بودم سوالا رو اسکن کردم و اونایی که بلد بودم رو جواب دادم و باقی زمان و انرژیم رو گذاشتم برای درس های دیگه تا توی تله ی سختی و نفس گیری شیمی نیوفتم
و همین باعث شد توی شهر رتبه اول آزمون بشم و توی کشوری هم رتبه سه رقمی (البته اون موقع حضوری بود و همچنین درکل رتبه ی آزمون ها ملاک چیزی نیستن فقط من باب مثال ذکر کردم که فردا روزی توی این موقعیت ها توی تله و جنگ روانی درس سخت و چالشیه آزمون نیوفتید و بخاطرش از پاسخ دهی به درسای دیگه بازنمونید)
پدرم در اومد امروز
دفترچه رو کانالا گذاشتن نگا انداختم
1- چرا قلمچی باز فرمون ادبیات رو داده به سبطی؟ مگه وسکری و کاظمی و منشاری تنها چه شون بود؟
2- چرا میخواد ریاضی رو همسنگ 1400 بکنه ولی در حد خیلی افتضاحی سوال میده، البته به نظر من 3 سوال اخری تابع خیلی شیک و خوب بودن
ولی در کل قلمچی امسال از پارسال مال ماها بهتر سوال میده ها احساس کردین؟ 2تا متن و سوالات خوب و...