نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Sorry ۵۰ تومن شرط ببندبم قبل جمعه بعد میاد:)) صد میدم که تا دوهته دگ امادس
عاشق اون lix max بودم داداش جات سبز :))
98، 15 مرداد 99، 31 شهریور
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari صد میدم که تا دوهته دگ امادس صدتومن جیبت داشتی الان اینجا نبودی :yahoo (50):
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari عاشق اون lix max بودم داداش جات سبز :)) همون ک سریالا رو اسپویل میکرد؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Sorry صدتومن جیبت داشتی الان اینجا نبودی :yahoo (50): وسوسم نکن گردش حسابمو بفرستم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Calvert همون ک سریالا رو اسپویل میکرد؟ اره همون دامپزشکی رفت فک کنم
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari اره همون دامپزشکی رفت فک کنم آها، خدا حفظش کنه
ممد اطلاعی از قیمت ps5 نداری، میخوام از دور ببینمش
نقل قول: نوشته اصلی توسط Calvert ممد اطلاعی از قیمت ps5 نداری، میخوام از دور ببینمش قیمت نگاه کردنشم گرونه اخه:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari قیمت نگاه کردنشم گرونه اخه:)) بنظرت ایکس باکس بهتره ازدور نگاه کنیم یا ps5؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari وسوسم نکن گردش حسابمو بفرستم:)) صد تا هم بزار روش :yahoo (111): تاپیک شلوغ تر شه
نقل قول: نوشته اصلی توسط Calvert بنظرت ایکس باکس بهتره ازدور نگاه کنیم یا ps5؟؟ پس خوشگلتره بنظرم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Sorry صد تا هم بزار روش :yahoo (111): تاپیک شلوغ تر شه امسال ریدمانه کسی هم نی ایسگاش کنیم
زوده برا شلوغ کردن تاپیک خیییلی زوده لااقل ازشنبه