جواباشون خیلی نزدیکه
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن حوزه ما یه نفر با گوشیش داشت از سوالا عکس میگرفت و میفرستاد بیرون که خودم به شخصه گزارشش رو دادم و برخورد ملیحی باهاش صورت گرفت / چی مال هم خودتانید بحث مسابقه است:|
جوزف چرا نسبت به اریان اینقدر گارد داری الان همینجا خیلیا گفتن که به تعداد انگشتان دستم دست نزدن همه معلمای کنکور گفتن خارج از کتاب وحتی کاب کمک درسی ها دادن خودت دیروز یه ویس گذاشتی از یه دبیر ریاضی که خودت قبولش داری و گفت به تجاوز علمی رسیده بود حالا چرا گیر دادی به اریان الان من 11 تا جواب دادم راضیم هستم نسبت به بقیه دوستانم در حوزه و اینجا
شما کنکور میدید، ولی کنکور اصلی اون تایمیه که از سر جلسه میای خونه، همه فک و فامیل زنگ میزنن ازت در مورد کنکور سوال میپرسن
کاش میشد همشون رو بلاک کرد:yahoo (20):
بچه ها طرف اگه بخواد تخمین رتبه بزنه بنظرتون حدود رتبه های امسال شبیه کودوم ساله بیشتر ؟ ۹۷_۹۸_۹۹ ؟؟؟؟
آرین خوب بود؟:yahoo (20):
سوالای حسابان واقعا سخت بودن واقعا نه تنها سخت بودن حتی خارج مبحث بودن و نباید میدادن همچین سوالایی و من خودم واقعا گورخیدم دیروز سوالای حسابان رو دیدم
ولی سوالای ریاضی تجربی واقعا خوب بودن شاید سخت بوده باشه ولی کسی که خوب میخوند میزد چون نمونه هاش پر بود تو کتابا ( کتاب آیکیو گاج رو ورق بزنید )
سوالای حسابان دیروز رو من رفتم حتی تو کتابای دیفرانسیل هم نتونستم مشابهش رو پیدا کنم
در مورد آریان حیدری ببینید ایشون خودش دیروز بعضی از ( اکثر ) سوالای حسابان رو با روشهای خودش تار و مار کرد تو لایو اینستاش ولی مشکل اینجاست که یه شاگرد تو جلسه آزمون اون روشها و خلاقیت ها به ذهنش نمیرسه یکم سوال رو ابرو و صورتش رو طراح تزئین کنه خوف میکنی