اشتباه فکر میکنی اگر بخاطر ...
سلام
دوباره دلم خواست براتون بنویسم
خیلی زود داره زندگی میره جلو و هر روز و ثانه اش تموم میشه و چیزی نمیمونه جز خاطرات تلخ و شیرین و تجربیاتی که هنر میخواد بشه ازش درس گرفت، یه نگاه به خودم کردم دیدم 25 سالم شده و ای دل غافل چه روزهایی بود چه غصه هایی میخوردیم در مورد همه چی، دبیرستان، کنکور، ازمون و زندگی و پول و ... . دوست دارم به حرفام فکر کنی و برام بنویسی .
اشتباه فکر میکنی اگر بخاطرکسب پول، درامد، کسب ثروت باید بیای دانشگاه. دانشگاه تنها جایی نیست که تورا ثروتمند کند، اما میتواند کمک کند، باید درست قدم برداری، درست انتخاب کنی، گاه انتخاب اشتباه همین یکبار فرصت زندگی که داری رو ازت میگیره، بازم میگم، یوقتایی باید یه راه هایی رو اشتباه بری و برگردی، شاید همین راه 10 سال زمان ببره :)
اشتباه فکر میکنی اگر بخاطر ازدواج بخوای پا بذاری به دانشگاه. دانشگاه پر از رویداد ها و ارتباطات عجیب و گاه نامفهومه که شاید هیچ وقت نتونی هضمش کنی، اما میتونی در کنار ذهنت داشته باشی، دانشگاه جایی برای دیدن، شنیدن، تجریه کردن، حرف زدن و ... که میتونه تورو رشد بده، بزرگ کنه و کمی تورو برای در جامعه قرار گرفتن اماده کنه، جایی غیر از فضای خانواده . باید عاشق شی، دوری تحمل کنی، زحم بچشی، هنوز اول راهی، شاید اینطوری یکم بزرگ شدی ...
اشتباه فکر میکنی اگر بخاطر جو غلط و سیاست های ظالمانه طبقه برنده و بالا، اینطور برداشت کنی که فلان رشته و فلان دانشگاه بی شک من را ثروتمند میکند و شخصیت بالا به من میدهد، این تمام ماجرا نیست. ما طبقه بازنده ایم، هیچ راه ارتباطی با طبقه بالا که با دیواری بتنی پوشیده شده اند، نداریم، پس خودت را درگیر این انحصار های ظالمانه ای که با فروختن رویا و آینده پوچ، ازت بالا میرن رو نکن و دل نبند :)
اشتباه فکر میکنی اگر بخاطر خانواده دنبال اهدافت نمیری. اگر 18 سال داری و هنوز هیچ دغدغه ای برای مسکن،خوراک،پوشاک،درمان،کر ایه ماشین،پول بنزین،پول شارژ و اینترنت،پول کافه و پیتزا و ... نداری، بدون تو یک بازنده ای چراکه کل هدف همین است، وابسته باشی، چراکه اگر مستقل باشی، قدرتمند خواهی شد، آنگاه کنترل بر تو سخت خواهد شد، آگاه و باش و فریب نخور، یوقتایی لازمه رفت، چمدون رو بست، نه به معنای فرار، باید تنهایی رو لمس کنی، باید یوقتایی دیوارهایی که بهش تکیه دادی بریزه، اینطوری شاید بفهمی تا وقتی اون دیوار بود، سایه توهم بود :)
اشتباه فکر میکنی اگر بخاطر غم و غصه و درد و رنج های زندگی ات از دیگران انتظار اینو داشته باشی برایت ترحم کنند و تورا در آغوش بگیرند و دلداری ات بدهند. باید نامفهوم باشی و ساکت. هرچقدر از درون تو بیشتر بدونن، بیشتر آسیب میبینی، ویترین ظاهر آدم ها خیلی خوشگل طراحی شده، پس یجورایی به اون کاری که توی سرت هست و دوست داری بهترینش باشی، فکر و پیش ببر.
این دفعه تو بگو، اشتباه فکر میکنی اگر بخاطر ... ؟