فایل پیوست 94532فایل پیوست 94532
رتبه 214 زیر گروه یک منطقه دو.از یکی پرسیدم گفت شانس بیاری ایران. به نظرتون کدوم میشه؟درست چیدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 94532فایل پیوست 94532
رتبه 214 زیر گروه یک منطقه دو.از یکی پرسیدم گفت شانس بیاری ایران. به نظرتون کدوم میشه؟درست چیدم؟
بچه ها من هنوز انتخاب رشته نکردم:yahoo (117): هنوز نمیدونم کاردرمانی رو بزنم یا پرستاری؟:yahoo (101): نمیدونم یعنی واقعا قراره هول هولکی تا آخر شب واسه آینده م گل یا پوچ کنم واسه انتخاب رشته؟:| شایدم قرعه کشی کنم اصلا...
من هر چی زنگ میزنم دانشگاه مربوطه به امورمالی وصل نمیشه از کجا میتونم هزینه پردیس پرستاری رو بدونم؟
درمورد اینکه بهتره یا نه نمیدونم، ولی خب ببین اگه قراره فقط به مدرک باشه که همون گیلانم اوکیه، ولی اگه مثلا توی فرصت شغلی اینا تاثیر داره تهران اومدن بیا تهران، خب من شخصا چون گیلان دوست دارم، گیلان رو به کل دنیا ترجیح میدم:)) ولی خب شما چون اهل اونجا هستی فرق داره...یکمم هزینه هارو برآورد کن، قراره اون یک ساعت و نیم رو رفت و آمد کنی؟خوابگاه بگیری؟ یا مثلا کاری باری تو شهر خودت داری، یا میتونی راه بندازی که اونجوری گیلان بری بهتره..اینکه کنار درست میخوای چه کنی، هزینه ت چقدر میشه، یا اینکه هدف دیگم از تهران رفتن داشته باشی مهمه بنظرم تو جوابت...بنظر هرکدوم که نتیجه منطقی تری داشت انتخاب کن..درس و مشق که کلا فک نکنم فرق کنه مگه همون لینک اینا مثلا تو تهران..که نمیدونم اتاق عمل طرح داره؟ نداره؟:)) اگه داره تهران بهتره فرصت بیشتری هست خودتو نشون بدی... درکل رفتن از جای کوچیک به بزرگ سخته، ولی اومدن از جای بزرگ به کوچیک آسون...ولی خب گیلانم کوچیک نیست که، قطبیه واسه خودش...باز دوستان که اطلاعاتی از سطح دانشگاها دارن جواب میدن...موفق باشی
دوستان اگر میدونید حتی تا حدودی میشه بگید بخدا حالم خوب نیست اگر خواهش میکنم بگید.. من سایت کانون دیدم پارسال تا 21 هزار و هفتصد پردیس پرستاری شهرمون اوردن به نظرتون من با 19 هزار منطقه دو و هجده هزار زیرگروه یک شانسی دارم؟
۴۴هزار تراز ۶۲۹۰
تجربی منطقه ۳
چطوری انتخاب رشته کنم؟
اره رتبه ی زیادیه وحشتناک زیاده ولی میشه کاری کرد؟کسیو ندارم تو انتخاب رشته کمکم کنه