یادش بخیرزمانی که90میزدی 7800میداد
نمایش نسخه قابل چاپ
دورازشوخی یه چی بگم
ول کنین داستان ترازو
یه دوست داشتم ترازش5800میشدولی ادامه میداد
یه همشهری داشت ترازش6500شد مایوس بود
اولی داروسازی دومی پشت کنکور
اولین باره دارم یه جایی جواب میدم .
تراز :6579
که نسبت به درصدا خیلی کم بود :yahoo (35):
بازم ادامه می دیم ,طوری نیست :yahoo (100):
سلام
چطورین ؟؟
آزمون به کام بود؟؟
سلام . روزتون بخیر. امروز به همه بیشتر تراز داده بود؟ من ترازم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده. شک کردم گفتم ببینم برای همه اینطوره یا نه. ممنونم
گویا امروز ققلم چی دفترچه چاپ و توزیع نکرده اینجوری تو کلید درست کردن موندن بعضی کانالا منم فردا قلم چی رو میزنم سوالاشو امروز سنجشو شرکت کردم دیگه وقت قلم نرسید
up
میتونم بگم سخت ترین آزمونی رو دیدم که از کانون دیدم امروز.اگه مثل امروز سوال بدن تو کنکور قطعا بازم هیچ.!:15:
دینی عربی(البته عربی 99 آسون بود اینم اونقد وحشتناک نبود) ریاضی و ادبیات و به خصوص زیست خیلی سخت تر از 99..فیزیک در یک سطح شاید کمی بالاتر و شیمی زبان هم کمی ساده تر که البته بازم سخت بودن..!
این چه زیست و دینی ای بود:yahoo (12):
شیمی مشترک نیست میتونید سوالا رو ببینیددانلود آزمون 21 خرداد 1400 قلمچی (جامع دوم) - کنکور
خدا به داد کنکورمون برسه:yahoo (12):
چطور بود دوستان؟
خودم اختصاصی رو خوب زدم
ولی عمومی رو بدجوری خراب کردم:((
منم عمومیا افتضاح اختصاصیا خوب کلا ازمون وحشتناکی بود
برای من که دینی فاجعه بود. من در آزمون های سه روز یکبار بین ۵۰ تا ۸۰ دینی جواب میدادم ایندفعه در کمال ناباوری منفی شد!!!!! بقیه درس ها بد نبودند اما گویا زیست طولانی بوده. فیزیک هم که مثل همیشه...
دوست عزیز برای بچه های کنکوری که فقط وقت دارند در عرض ۱ ماه کل مطالبی که در این سه سال خوندندرو جمع کنند فکر کنم خیلی اذیت کننده باشه. وگرنه خواندن ۱ پایه راحت تر هست
البته باز هم نظر منه
دوستان عزیز
می خوام تراز حسباب کنم برای خودم
بچه ها کسی از کارنامه امروزه اش نمیزاره ؟
ممنون می شم
اقای قلمچی دم کنکور این ازمونای وحشتناک چیه روحیه همه رو خراب میکنی
سلام دوستان امیدوارم آزمون خوبی رو پشت سر گذاشته باشید. سطح سوالات زیست امروز چطور بود به نظرتون؟
دوستان کارنامه شما اومده ؟من پردازش دوم باید میومد اما هنوز نیومده
اتفاقا ریاضی کانون به نظرم اسون ترین و نرمال ترین و کنکوری ترین درسشه....و واقعا سوال های کنکور های گذشته اس همش
دوستان محض اطلاع بگم این ازمون قلم چی تقریبا 10 هزار نفر تا ساعت یازده جوابارو وارد کرده بودن دیگه بقیه بماند .....
البته چیز عجیبی هم نیست از مهر تا حالا همیشه تقلب زیادی توی ازمونای قلم چی بوده ولی نه تا این حد!!! این یکی دیگه ترکوند
سخت ترین ازمون ریاضی و شیمی کانون امروز بود بعد تعجب میکنم چطور بالای 70 زدن هر دورو:yahoo (35):
کنکور 99 بر عکس کنکور های قبلی ای که برگزار شد نشون داد که متن کتاب هم تو نظام جدید خیلی خیلی مهمه و تعداد سوالات آیات کم تر شده..روزی یک کتاب رو کامل کامل بخونید اصلا هم نگاه نکن که خب اینجاش متنه نمیاد و این چیزا ..من صبح پنجشنبه کنکور 99 پارسال هم سه تا کتاب رو خوندم:)) و 70 زدم پارسال.
از دینی مسه اسب می گرخم
شمایی که شیمی خوب زدی ؛ منم شیمیم خوبه ها یعنی در طوله سال هم تست زدم هم کتابو خوندم هم نکته تست زدم ولی نتیجم تو ازمونا خوب نمیشه مث همین ازمون برا این هفته اخر چی پیشنهاد میکنی؟