سبطی و طرحش در چ حالن ؟! :)))))
نمایش نسخه قابل چاپ
سبطی و طرحش در چ حالن ؟! :)))))
به راستی که حق همیشه پیروز است
تبریک میگم به همه. من که دو سه بار تلاش کردم برای تعویق چنان جوری بابام عصبانی شد دیگه سمتش نرفتم.امیدوارم این تایم که از دست دادید رو بتونید با این وقت اضافه یکم احیا بشید
خیلی خوبه که تعدیق تقریبا قطعیه
به همتون تبریک میگم
من ناراحت بودم چرا دو روزه نمیتونم کاری کنم. شارژم۰ حسابم مسدود بایاو مامانمم که مخالف تعویقن نمیخوام ازشون پول بگیرم.
خیلی خوبه که تعدیق تقریبا قطعیه
به همتون تبریک میگم
من ناراحت بودم چرا دو روزه نمیتونم کاری کنم. شارژم۰ حسابم مسدود بایاو مامانمم که مخالف تعویقن نمیخوام ازشون پول بگیرم.
دوستان یه چیزی بگم که الآن تو تویتر یه پزشک خوندم
کنکور اگه تو مرداد برگزار شده بود که شده بود و دیگه نمیشد کرایش کرد امار کرونا هم یه خورده کمتر شده البته که همه میدونیم به آمار اینا اعتمادی نیست
ولی الآن که کنکور تعویق خورد قطعا میافته بعد از محرم
توی محرم هم مردم تجمع میکنن متاسفانه و باز امار بالا میره و کنکور عملا برگزار نمیشه در شهریور و میافته احتمالا مهر یا آبان من از یه طرفی خوشحالم که خوب کنکور تعویق میافته و سلامت داوطلباحفظ میشه ولی از یه طرف دیگه هم نگران آینده تحصیلی ورودی های 99 هستم اونایی که دانشگاه رفتن میدونن چی دارم میگم البته دانشگاه رو با خر خونی میشه جبران کرد و باید به خودتون فشار وارد کنین
الان شما از چی خوشحالین؟قطعی شدنه رعایت پروتوکول ها؟یا وقت بیشتر؟منی که از اول تابستون دوساله پیش خوندم گناهم چیه پای این چیزا بسوزم؟برای اونایی که بفکر جون خودشون و خونوادشونن از ته دلم آرزوی موفقیت دارم.ولی تویی که تا الان نخوندی اصلا نگران نباش زیادن اونایی که از دهم و یازدهم خوندن و خیلی جلو تر از تو هستن.
شمارو نمیدونم ولی من تا وقتی خود سایت سنجش اطلاعیه نذاره ذهنم نمی پذیره...خسته است میفهمی خسته :yahoo (113):
حالا واقعا قطعيه يا ممکنه فردا بگن ما شرايط رو مي تونيم تا 30 مرداد مهيا کنيم و کنکور رو برگزار کنيم؟