فرم شخصی ساز برنامه سازی کنکور (واجب الدانلود 1400)
سلام بچه های 1400 و 99
تابستون سال قبل فرم شخصی سازی رو طراحی کردم که تمام نیاز های برنامه نویسی یک فرد رو چه قبل ، چه حین و چه بعد از اجرا برطرف میکرد.
در این فرم شخصی ساز برنامه ریزی قسمت های مختلفی قرار گرفته که نیاز به معرفی دارند تا بهترین بازدهی رو ازشون بگیرید
لذا سعی میکنم در پست های بعدی و در آینده توضیحات بیشتری در موردش بدم، (شایدم یک راهنما برای پر کردنش پی دی اف کنم)
برنامه های از پیش نوشته شده به درد کنکور نمیخورن
برنامه های بلند مدت برنامه نیستند! فقط یکسری بودجه بندی محسوب میشن که هر موسسه و هر مشاوری میتونه به شما تحمیل کنه
برنامه سازی درست باعث موفقیت میشه و بهترین برنامه ساز هم خود دانش آموز هست
برنامه سازی باید روزانه باشه و هر روز کار هایی که قراره انجام بشن رو اولویت بندی کنید و شروع به اجرا کنید و هر شب اجراتون رو مورد سنجش قرار بدین تا رشد کنید.
طی 1 سال حدود 3200 دانش آموز به صورت آزمایشی این فرم رو پر کردند و درصد عملگرایی شون افزایش داشته، شما با داشتن یک بودجه بندی کلی از دروس میتونید این فرم رو شخصی سازی کنید و به صورت خود مشاور در طی یک سال فرم رو پیوسته ارتقا بدید و حتی خودتون بهش قسمت هایی رو اضافه کنید،
هر صفحه مربوط به اجرای یک روزتون هست.
دوستان حتی اگر بهترین برنامه ریز ایران برنامه از پیش نوشته شده اش رو در اختیار شما قرار بده (که 90 درصد مشاورین همین کار رو میکنن) بازم تا زمانی که خودتون برنامه رو شخصی سازی نکنید به دردتون نمیخوره، ما چیزی به اسم برنامه ریزی شخصی و خصوصی در ایران نداریم، اکثر مشاورین کنکور بودجه بندی تحویل شما میدن و هزینه های میلیونی پرداخت میشه واسه یک بودجه بندی ساده که به راحتی خودتون میتونستید شخصی سازیش کنید، اگر هم مشکلتون از حیث اجرایی باشه بازم میتونم بگم 80 درصد مشاورای معروف چیزی به اسم چکینگ و این حرفا واسشون شوخی بیش نیست.
دانلود فرم شخصی ساز:
http://uupload.ir/css/images/udl6.png