یه فایل می گذارم دانلود کنید که کارهایی که باید انجام بدید توش نوشته شده توی 2 صفحه
اکثر رتبه های برتر آزمون ها از این روش ها استفاده می کنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
یه فایل می گذارم دانلود کنید که کارهایی که باید انجام بدید توش نوشته شده توی 2 صفحه
اکثر رتبه های برتر آزمون ها از این روش ها استفاده می کنند.
قلم چی رو باهاش موافقم 100 درصد
ممنون از پستت
همشو باهات موافقم
سلام،ممنون از فایلهایی که تا حالا گذاشتید،واقعا عالی بودند:yahoo (37)::y (682):،در مورد برنامه ریزی یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که بعضی از دروس پیش نیازشون دروس قبلی است مثلا واسه هندسه 2 یا تحلیلی باید هندسه 1 رو کامل بلد بود ولی اگه صرفا بخوام روی هندسه 1 وقت بذارم با آزمون هام جور نمیشه،چه پیشنهادی دارید؟؟؟:y (617):
می تونی روزی 1 ساعت برای هندسه 1 جداگانه بزاری تا به برنامه ات اشکالی وارد نشه و عقب نمونی و بعد به مدت پیش نیازات و بلد بشی در ضمن وقتی یه درس پیش نیاز یه درس دیگه است نیازی به 100% دونستن قبلی نیست
ولی اگه می خوای تو هندسه موفق بشی جای اینکه 100 تا تست مختلف بزنی 30 تا تست رو 3 بار بزن
کانون واقعا خوبه ولی پشتیبان به جای راهنمایی همه وجودتو پر از استرس میکنه البته شاید پشتیبان من اینجوری باشه:yahoo (17):
خب اون بنده خدا باید یه چیزی بگه که تو به خودت بیای تو 5 دقیقه !! پس مجبوره شاید این کارو کنه
و شمایی که کنکوری هستی پی راه حل و کلید و معجزه نباش همش خودتی و خودت و مطمئنا می تونی العان اگه واقعا قصدت درسه نباید بیای اینجا خواب رو ذهن تاثیر داره
دست شما درد نکنه، pdf های شما خیلی مختصر و مفیدن، خیلی کمک میکنه.
من فارغ التحصیلم و دیگه مدرسه نمیرم، فقط جهت کنجکاوی میپرسم. اونطور که متوجه شدم نظر شما اینه که دانش آموزان کمتر روی مدرسه وقت بزارن و بیشتر به برنامه راهبردی اکتفا کنند. اینجوری ممکنه دچار افت تحصیلی در مدرسه بشن، یا به مشکلات دیگه ای بر بخورن، مثلا نتونن تکالیفشون رو کامل انجام بدند، هماهنگی با برنامه های مدرسه که تاثیر مستقیم تو زندگی فرد داره بهتر نیست؟
------
پشتیبان های کانون عین تخم مرغ شانسی ان، اگر شانس بیاری یه خوبش گیرت میاد که خیلی کمکت میکنه، وگرنه میشه بلای جون
کانون باید این وضعیت پشتیبان ها رو یه سر و سامونی بده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من گفتم یک سوم وقت را باری مدرسه و تکالیف مدرسه بذارید چون واقعا کافیه و ملاک ما باید آژمون باشه
خیلی از درس های دیگه مدرسه ر. هم می در زمانی که اسه آزمون می خونیم می تونیم کامل جمع بندی کنیم
در عمل ما توی اوم یک سوم وقت می خوایم تکالیف مدرسه رو انجام بدیم و مباحثی که درس داده شده رو یاد بگیریم که وقتی می خوایم برای آزمون بخونیمش زیاد وقت واسه یادگیری نذاریم
منم با مجتبی موافقم
چون سال اولی که من کنکور دادم اولویتم مدرسه بود نتیجش این شد که یه سال عقب بیفتم
اولویت شما کنکور باشه به نظرم بهتره
البته اینم بگم که واسه بچه زرنگا فرقی نمیکنه این درسو واسه چی میخونن فقط کامل میخونن و میرن جلو(شخم میزنن کتابارو....)
مهمترین چیز نوع برنامه ریزی شماست حتی اگه بعضی هفته ها شما دروس مدسه تان بیشتر است نباید زمان مطالعه آزمون تان کم شود می توانید به جای آن کمی ساعت مطالعه تان را بیشتر کنید
ممنون از زحماتتون این فایلاتون خیلی به دردم خورد
سلام من چرا هرچقد میخونم ترازم بالا نمیره اثلا نمیدونم چیکار کنم با این وضع:((:((:((
منم همینطورم هر چی میخونم انگار نتجیه ی معکوش میده فقط