سلام دوستان!
برای امسال که سوم هستم میخوام کتابای تستی رو بگیرم و کارکنم که توی پیش راحت باشم!
نظر و پیشنهادتون در مورد اینها چیه؟:
حسابان:نشر الگو
فیزیک: خیلی سبز
هندسه:میکرو گاج
زبان: آبی قلم چی
عربی: فعلا هیچ!کمک کنید!
دینی: آبی قلمچی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان!
برای امسال که سوم هستم میخوام کتابای تستی رو بگیرم و کارکنم که توی پیش راحت باشم!
نظر و پیشنهادتون در مورد اینها چیه؟:
حسابان:نشر الگو
فیزیک: خیلی سبز
هندسه:میکرو گاج
زبان: آبی قلم چی
عربی: فعلا هیچ!کمک کنید!
دینی: آبی قلمچی
سلام
واسه حسابان به نظر من حسابان خیلی سبز(مولف:محسن عسلی) خیلی خوبه البته باید یه ذره درست خوب باشه تا ازش زده نشی...نشر الگو هم که اختصاصیاش عالیه برو کتاب فروشی دوتاشو ببین با کدوم راحت تری
فیزیک واسه سوم نمیدونم چی خوبه سال سوم اصن تست کار نکردم.هندسه هم همینطور
زبان لازم نیس از الان بخوای کتاب بگیری..به نظرم بهتره کلاس زبان بری(اگه نمیری)سال چهارم که اومدی برو سراغ کتاب تست
عربی من یه کتاب تست دارم اونم گاج نقره ای هست(علی فیلی،اون کتابه که نوشته روش ویژه ی کنکور) خدایی خیلی عالیه مخصوصا بخش ترجمش که نکات خیلی خوبی گفته
دینی هم به نظر من فعلا کتاب درسی رو بخون البته خوبِ خوب بخونش(توی دینی کلمه ها هم مهمه!) چون سال بعد اینقد فشار رو آدم هس که وقت نمیکنه دینی رو خوب بخونه تا درصد خوبی بزنه
کسی دیگه نظری نداره؟
عربی جامع خیلی سبز چی؟
بنظرتون از الان دینی جامع گاج بگیرم؟
زبان : خیلی سبز جامع
عربی : گاج طوسی
دینی : گاج طوسی جامع ، خیلی سبز جامع هم خوبه
فیزیک : خیلی سبزم خوبه اما برای تست بیشتر گاج طوسی پایه رو هم پیشنهاد میکنم بهتون
سلام دوستان ... اگر ممکنه در این تاپیک بهترین منابع کمک درسی سوم ریاضی رو معرفی کنید ...
اگر هم قبلا تاپیکی ایجاد شده ممنون میشم آدرسشو لطف کنید چون متاسفانه من نتونستم پیداشون کنم !
ممنون
سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید. اولین سوال :
بهترین منبع آموزش حسابان؟؟ :
-مبتکران
-الگو
-فار
اگر هم منبع دیگه ای میشناسید لطف کنید
و -آیا برای حسابان به دو منبع جداگانه یکی برای تست و دیگری برای آموزش تشریحی نیاز است؟
دوستان من اختصاصیا رو موندم... خواهش میکنم کمک کنید