۹ساعت مطالعه امروز :
زیست :۳ساعت
شیمی:۲ساعت
ریاضی:۲ساعت
زبان:۱ ساعت
ادب ۱ساعت.
۳روز تا ازمون باید بیشتر فشار اورد و فشرده تر کار کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
۹ساعت مطالعه امروز :
زیست :۳ساعت
شیمی:۲ساعت
ریاضی:۲ساعت
زبان:۱ ساعت
ادب ۱ساعت.
۳روز تا ازمون باید بیشتر فشار اورد و فشرده تر کار کرد.
خیلی عالی بود آفریییین .. اوکی موردی نیست..امیدوارم عالی کارکنی تا جمعه. @Amin_gh2
۷ ساعت و نیم: (
۳ ساعت زیست؛۵۶ تست
۲ ساعت شیمی؛۳۵ تست
یه ساعت زبان؛حدود ۶۰ تست
یه ساعت دینی حفظ آیه؛۲۰ تست
نیم ساعت حفظ لغت و ۱۵ تست قرابت
2.5 زیست
1.5 عربی
مجموع : 4 ساعت
تا الان ساعت مطالعم معمولا دو سه ساعت بوده !
بیشترش میکنم ایشالا به زودیییی :yahoo (8):
سلام. راستش من خیلی حوصله تایم گرفتن ندارم. اما دیروز تایم گرفتم بعد مدتها از قضا تایمم خوب شد
دوشنبه 7 بهمن
زیست 3.40---- تولید مثل در گیاهان و نصف رشد و نمو گیاهان
فیزیک 2----- 6 درسنامه فیزیک اتمی و بعضی تستاش
عربی 1.20----- مستثنی و تمرین تشریحیاش تست وخ نشد
شیمی 3.10------ مرور کل شیمی دوم با 50 تست از آی کیو
ادبیات 2.35----- بررسی سوالات قرابت و آرایه آزمون جامع اول سنجش سال 90 و رشته ریاضی 90+ حدود 200 لغت
پ ن: مهمون اومد چون حسش نبود برم پیششون نشستم تا 11 ادبیات ادامه دادم تایمش خوب شد :)
12:45 جمع
البته همیشه اوضاع به این صورت کویت نیست دیروز از روزای خوبم بود:yahoo (76): موفق و پر انرژی باشید همیشه :yahoo (45)::yahoo (45):
سه شنبه ۷ ساعت:yahoo (17):
امروز 5 ساعت
یک ساعت افزایش نسبت به دیروز :y (398):
شاید کند پیش برم ولی ب عقب برنمیگردم :))
سلام
4 ساعت شيمي (مرور كامل)
زيست 20 دقيقه
دوشنبه:ریاضی iq فصل مجانب رو خوندم و کامل زدم
سه شنبه دینامیک خیلی سبز به اندازه 200 تست درسنامه خوندم (تا قبل قرقره) و 100 تستشم زدم و بررسی کردم:yahoo (76):
فقط یک پیشنهاد دوستانه به نظرتون بهتر نیست برنامتون مبحثی باشه اخه ساعت اولویت اول نیست مهم اینه که چقدر درس جلو بره
:))
برای من که مهمه که ساعت مطالعه ام چقدر باشه. چون ساعت هایی که ثبت میکنم ساعت های مطالعه با کیفیت هست و وقتی با کیفیت درس میخونم معمولا حجم درسایی هم که میخونم مثل هم هست مگه اینکه مبحث خیلی سخت یا خیلی آسون باشه. به نظرم هر کی هر جور میخواد بنویسه. چون همین گزارش دادن ها هم به خود آدم هم به دیگرون انگیزه میده. منم از این بعد بیشتر گزارش میذارم