نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmr یعنی اینکه دستشویی کن تو چت باکس:|:| عه عه عیبه
منظوری نداشتم ولی خب دیدم متوجه نشدی مجبور شدم کامل توضیح بدم دیگه ! نقل قول: نوشته اصلی توسط niـhan عه عه عیبه
نقل قول: نوشته اصلی توسط mmr منظوری نداشتم ولی خب دیدم متوجه نشدی مجبور شدم کامل توضیح بدم دیگه ! شوخی میکنم:))
من مرد تنهای شبم:(:(
روز شد برید بخوابید ما برگشتیم
نقل قول: نوشته اصلی توسط amureza روز شد برید بخوابید ما برگشتیم حس کردم آدما با ومپایرا حرف زدن:/ اسپم نشه:چون ما را همه شب نمی بَرَد خواب:|
:|:| من مشکل بر عکسشو دارم زیادی میخوابم کسی درمانی نداره واسش؟ :|
نقل قول: نوشته اصلی توسط Zahra77 :|:| من مشکل بر عکسشو دارم زیادی میخوابم کسی درمانی نداره واسش؟ :| راز خوابتو بگو من روزی 4 ساعتم نمیخوابم
نقل قول: نوشته اصلی توسط Shah1n راز خوابتو بگو من روزی 4 ساعتم نمیخوابم گل گاو زبون بخور:|
نقل قول: نوشته اصلی توسط _Senoritta_ گل گاو زبون بخور:| خوردم بابونه هم خوردم بی تاثیرن
نقل قول: نوشته اصلی توسط Shah1n خوردم بابونه هم خوردم بی تاثیرن مرگ موش بخور به خواب ابدی بری:yahoo (20)::|
نقل قول: نوشته اصلی توسط _Senoritta_ مرگ موش بخور به خواب ابدی بری:yahoo (20)::| دارم یه سم میسازم 100 برابر از سیانور قویتر مرگ موش دربرابرش هیچی نیست ولی الان وقتش نیست آخه
نقل قول: نوشته اصلی توسط Shah1n دارم یه سم میسازم 100 برابر از سیانور قویتر مرگ موش دربرابرش هیچی نیست ولی الان وقتش نیست آخه برا اعلام نتایج نگه داشتی؟:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط _Senoritta_ برا اعلام نتایج نگه داشتی؟:yahoo (20): نه خواستم روز تولد و مرگم یکی باشه طرفدارام تو سال دو بار نیان سر قبرم همون یه بار کافیه سختشون نشه
این حجم از برنامه ریزی قاب ستودنه ! نقل قول: نوشته اصلی توسط Shah1n نه خواستم روز تولد و مرگم یکی باشه طرفدارام تو سال دو بار نیان سر قبرم همون یه بار کافیه سختشون نشه