چقدر تفاهم داریم
البته همین الان من شیمیمو بستم و فردا طوفانی باید زیستو بخونم
نمیدونم کار درستیه یا نه
فیزیکمم مونده
همه درسام رو 70 عه ولی فیزیک 5 6 تا سوال بیشتر نمیتونم بزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
راضي نيستم
يك سالي كه موندم و سال قبلش ك دانش اموزش بودم هيچي نخوندم
همشم تقصير خودمه
مقصري باشه خودمم
عامل نارضايتي خودمم ، خودمم
فقط سرزنش و خودخوري....
تو فکر اینم مهر آبان آذر دی بهمن اسفند فروردین اردیبهشت خرداد تا الان داشتم چیکار میکردم واقعا :|
قریب به 300 روز رو واقعا چیکار کردیم ؟
تا به خودمون اومدیم اردیبهشت شد و کلاس های عجیب غریب نکته و تست و درگیر یکسری شیاد ... بگذریم...
خرداد شد گفتم این 1.5 ماه رو میخونم ...
و الان هم رسیدیم اینجا .....
واقعا واقعا زمان در سال کنکوراز بعد از عید سوار یک لامبورگینی تخته گاز که رحم نمیکنه و فقط میره. خوشبحال اون کسایی که سوار لامبورگینی شدن و الان و پس فردا میرسن به مقصدشون..و این لامبورگینی بعد از 14 تیر هم دوباره شرو میکنه تخته گاز راه رفتن و خوشبحال کسایی که از همین اول مسافر هستن و بدون هیچ تصادفی صحیح و سالم میخوان برسن به مقصدشون
از خودم ناراضی هستم ... هر چی کاشتم پس فردا درو میکنم :)
سلام معذرت میخوام ازتون میدونم پستم ربطی به تاپیک نداره ولی یه موضوع خیلی مهمه اگه جوابشو بدین ممنون میشم ذهنمو دم کنکوری خیلی مشغول کرده از استارتر تاپیکم معذرت میخوام
اگه یه نفر اطلاعات ثبت نامی کنکور منو داشته باشه و موقع انتخاب رشته بخواد کرم بریزه مثلا کد رشته هامو عوض کنه یا کلا حذف کنه چجوری میتونم جلوشو بگیرم
پارسال برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد و کد رشته هاشو یکی عوض کرده بود موقع ویرایش و خودشم اطلاع نداشت
منم میترسم امسال این اتفاق برای من بیفته چون یکی اطلاعات ثبت نامی منو داره این کارم ازش بر میاد
چجوری بایدد کاری کنم که موقع انتخاب رشته و ویرایش نتونه کاری کنه ؟ باید سازمان سنجش برم ؟
بازم معذرت میخوام از دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونم میشم
هیچ حسی ندارم
مرسی برا تگ کردن
خب راضی نیستم
حسیم ندارم
چون نتونستم ببندم درسارو ک اونم دلیلم موجه بود
توکل ب خدا
ان شا... زیباترین چیز هارو برامون رقم بزنه
باوا خداییش بس کنین اینقد کنکور رو شبیه دو ماراتن کردین
5 ثانیه اخر برای دو ماراتن میشه 2 ماه قبل از کنکور نه یک روز قبل کنکور
اینقد خودمون رو با حرفای انگیزشی گول نزنیم
نمیگم تا دقیقه اخر تلاش نکنیم ولی میگم تلاش باید هوشمندانه باشه
عید اومد گفتیم فلان ادم از الان خوند این شد
اردیبهشت بازم
خرداد بازم
تیر بازم......
بلاخره فرقی باید باشه فردی که یکسال نشسته 10 بار یک فصل رو خونده با یکی که فردا میخواد بشینه یه فصل رو بخونه ...
والا منم که کنکور ندارم، امتحانای دانشگاهم دادیم تموم شده، داریم مثلا از ایام تابستون دانشجویی استفاده میکنیم اینقدر تو فاز رفتم یه استرس شدیدی دارم که ول نمی کنه:| درحالی که پارسال عین خیالم نبود
ر.اسپم: من پارسال این موقع از شب تا خود صبح رفتم این سایت و با این صدا خوابیدم(البته نیمه هوشیار بودم ولی باز بهتر از هیچی بود) امیداوارم بهتون آرامش بده
سلام خواهش میکنم
متاسفانه فکر نکنم بشه جلوشو گرفت جز اینکه نیم ساعت آخر و یه ربع آخر باز چک کنید کد هارو ... یا مثلا به یکی بسپرین نیم ساعت آخر کل وقت اون فردو بگیره و شما مطمئن باشین نیم ساعت آخر تغییری نمیشه
در کل نمیتونم این حجم از بیشعوری رو تصور بکنم ک یکی کد عوض کنه:|
چون سنجش امکان تغییر رمز نداره
فک نکنم شدید تغییر کنه
سبک سوالات از 95 اروم اروم تغییر کرده جوری که حس نکنی
مثلا تو ادبیات ارایه سخت تر شده تو عربی سوال حداقل 2 سوال قواعدش رو مخصوصا تو مجهول باید با معنی رفت تو دینی حفظ آیات مد شده تو زبان قواعد رو دیگه مستقیما نمیشه تشخیص داد از کدوم بحثه تو ریاضی و شیمی یهو چیزای خارج کتاب میپرسن (ابکافت چربی تو شیمی و مسئله مساحت مثلث با قاعده هرون تو ریاضی) تو زیست هم کم نواوری نداشتند مخصوصا سوال 97 بیشتر بر مبنای متن و شکل کتابه
من از فکر اینک فردا شب کنکورمه دارم به مرز سکته میرسم (میدونم چند نفرو نقل کردم ک ریلکس باشین :|)
برم شام و بعدم درس تا فردا
شب همگی بخیر
ریاضیا انسانیا هنریا انشاالله فردا بترکونین;)
مشاور من میگفت روز اخر درس نخون میره تو حافظه کوتاه مدت و بر اساس اون تست میزنی نه چیزی که قبلا خوندی
نمیدونم حالا فردا میخواستم نیم دور زیست برم و ریاضی و فیزیک