نوشته اصلی توسط
Pa__r__sa
خیلی زود دیر میشه بچه ها پیوستگی مهم ترین چیزه شده کل تابستونو 5 ساعت بخونید ولی پیوسته باشه من هیچوقت تو عمرم نتونستم یک ماه پشت سرهم بخونم کل هفته هام اینجوری بود که سه روزشو 12_14ساعت میخوندم 4روزشو هیچی نمیخوندم هیچوقت فکرشو نمیکردم به این نقطه برسم که کنکورم هفته بعد باشه همیشه خیلی زود دیر میشه همیشه فکر میکردم که زمان هست هنوزم وقت دارم ولی زود تموم شد من خوندم تلاشمو کردم سعیمو کردم ولی این سعی و تلاش کافی نیست سال کنکورت باید بهترینه خودت باشی .شجاع باشی من از مهر میگفتم عیب نداره پشت کنکوری بشم چندروز پیش یکی از رفیقام که وضعه رتبه و درصداش خوبه بهم میگفت سال اولی که کنکور دادم پیش خودم میگفتم یه رتبه ای بیارم علوم ازمایشگاهی قبول شم ازاولش این طرز فکرم بود اخر سرش رتبم جوری شد که علوم ازمایشگاهی قبول شدم وقتی میخواستم پشت کنکور وایسم پیش خودم گفتم شجاع باش بی پروا بهترینو واسه خودت بخواه درحد همونم تلاش کن الانم شدم دارم همون نتیجه ای میارم که میخوام به کم ققانع نباشید شجاعانه بهترینارو بخواید
اولین باری که الارمتون زنگ زد صبح بیدار نشدین مقدمه ای میشه که ادامه سالو هم به همون الارم بی توجه باشید مططمعن باشید اولین باری که کتابخونه رو به یه بهونه ای بپیچونید یاداخلش درس نخونید اونجا دیگه واسه شما جایه خوندن نیست اولین باری که تو میزتون گوشی بازی کنیدو قایمش کنید مقدمه ای میشه که کل سالو به همین کار اامه بدین اولاش پیش خودتون میگید هنوز وقت هست هنوز اگه بازی کنم چیزی نمیشه امروزم زیاد بخوابم چیزی نیمشه ولی میرسید تو جایی که الان من هستم میبینیدیه هفته به کنکورتون مونده و هیچ کاری ازتون برنمیاد بجز حسرت خوردن من داشن اموز درس خونی بودم وقتی شروع کردم وااسه کنکور خوندم تابستون یازدهم بود شروع کردم خوندم تا دوازدهم بدترینه خودم شدم چون از اولش انرژی منفی دادم به خودم گفتم نمیشه من همچینم از یازدهمم پایین کشید از تراز قلم چی تا نفطه قوتام الانم که دارم کنکورارو میزنم میبینم چقدر تو دوازدهما ضعیفم هرچی دارم از کتابایه پایه دارم چون اون موقع خودمو باورداشتم میگفتم میخوام همون سال اول شرشو بکنم چون اون موقع میرفتم کتابخونه بدون سلام علیکو حاشیه که فقط درس بیخونم من امسال سقوط کردم خیلیم بد سقوط کردم چون تمام اولینام امسال اتفاق افتاد امسال واسه اولین بار تو کتابخونه به رفیق بازی عادت کردم تو اتاق به قایمکی گوشی بازی عادت کردم امسال من امروز و فردا کردم پیش خودم گفتم اوووو حالا مهره کو تا کنکور و زمین خوردم من امسال با همه لجبازی کردم با خانواده سر درس خوندن با معلما با رفقام با برنامه قلم چی با کتاب تستام با همه با عالمو ادم لج کردم من امسال واقعا شکست خوردم به معنای واقعی خودم خودمو زمین زدم ولی کلی درس بود واسم من امسال فقط چوب کارایه خودمو خوردم فقط میتونم بگم حواستون باشه به لحظه لحظه زندگیتون زود میگذره الان تابستونه اگه درس بخونید سال سختی در انتظارتونه ممکنه طول بکشه ثانیه ها واستون ولی اگه دست دست کنید امروز فردا مطمعن باشید سریع ترین سال عمرتونه و سوزوندینش