نه فکر نکنم
ولی اگر خودت دوست داری خب بخون:)) حاالا نمیخاد بشینی تا اخر کنکور کلشو حفظ کنی:)) ولی خب یمقداری کم میتونی حفظ کنی:))
البته بنظرم کلا بیخیالش شو بعد کنکور الان فقط اگر اعتقاد داری برای حال خوب خودت بخون
نمایش نسخه قابل چاپ
نه فکر نکنم
ولی اگر خودت دوست داری خب بخون:)) حاالا نمیخاد بشینی تا اخر کنکور کلشو حفظ کنی:)) ولی خب یمقداری کم میتونی حفظ کنی:))
البته بنظرم کلا بیخیالش شو بعد کنکور الان فقط اگر اعتقاد داری برای حال خوب خودت بخون
این حرف شما الان شما که با حرف قبلیتون با موضوع آقای خاکستری و طالبان و... زمین تا آسمون فرق داره !
اما در خصوص اشارتون به حرفهام : بنده کارشناس حافظه و آموزگار حفظ قرآن نیستم که بتونم نسخه ای برای کسی صادر کنم که مثلا با خواندن فلان موارد حافظه افزایش پیدا می کند، که طالب موضوع با جستجو و... در اینترنت هم می تونه بهش برسه اما من اگر طبیب بودم در خصوص حافظه چاره سر خویش می کردم ! و اگر شما بحث ها رو کاملا ً در تاپیک مربوطه مطالعه می کردید متوجه می شدید که : خوندن قرآن کریم رو گفتم باعث برکت در زندگی خود فرد میشه ( که آیات فراوانی هم در همین زمینه در قرآن و تفسیرهای قرآن در خصوص خواص آیات قرآنی معتبر منتشر شده ) و بسیار توضیح دادم که روش ها و اصول به خاطر سپاری که در این موضوع به کار گرفته می شود شرط هست !
- در خصوص افزایش تقویت حافظه از طریق قرآن از افراد مشهور و معتبروجود داره که با جستجو از طریق اینترنت می تونید پیدا کنید.
- برای این که بعضی ها فکر می کنند خیلی بخونند مثلا برن همین الان زیست رو فلان بار بخونن مشاوره های برجسته کنکور و رتبه های برتر این موضوع رو خیلی نمی پسندند و در خصوص کارایی و افزایش عملکرد حافظه مدام در حال سخن گفتن هستند پس یه سری که نه کارشناس حوزه دینی و مسائل قرآنی هستند و نه از عملکرد حافظه و مغز به صورت دقیق اطلاعی دارند بهتره فقط در حیطه همون نظر خودشون صحبت کنند تا با فرار رو به جلو دم از کش دادن نزنند.
من اگر جای خدا بودم و کتابی برای راهنمایی بشر می فرستادم و میدیدم به جای اینکه مردم از خواندنش لذت ببرند و به دستوراتش عمل کنند دنبال حفظ طوطی وارش هستند تا حافظه شون قوی بشه و توی کنکور قبول بشن کاری می کردم که حفظ قرآن تاثیر معکوس روی حافظه شون داشته باشه. :yahoo (76):
فک نکنم چون حافظ قران داریم تو خونوادمون حافظه ش هم نرماله
اگ تاثیر داشت ک الان نصف اخوندامون میرفتن ناسا :yahoo (20):
ی ازمایش بده شاید مشکلی چیزی داشته باشی
ببینید اینکه راست ودروغه رو من واقعا نمیدونم .... ولی یه چیز رو خوب میدونم همین الان بگم منظورم شخص شما نیست خدایی نکرده بد برداشت نشه ....ولی خب ما کلا عادت کردیم به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنیم ... اگه منظورتون تاثیر قران تو حافظه واسه درس خوندنه خوب ادم قرانونخونه بهتره که ... میدونید یه جورایی باج گیریه ...مثلا میگیم قران میخونم درسو بهتر بفهمم .... خیلی خوب ... ولی شاید اگه مشکل حافظه است یا اگه درس ها رو درست درک نمیکنید دلیلش قران نخوندن نیست دلیلش اینه که تمرکز ندارید یا علاقه ای به درس ندارید .... یادمه یکی از بچه ها میگفت من چون نماز نمیخونم درسم بده :| ما یاد گرفتیم همه چیز رو قاطی کنیم خوب این خیلی جاها درست نیست .... ولی خب بازم هرکس نظر خودشو داره .ولی خب کلا حفظ قران کار درست وپسندیده ای هست وخب کاری که مفید باشه قطعا اثرش هم مثبته . موفق باشی
:yahoo (20):شما میتونین ایات سه تا کتاب دینی تونو حفظ کنین:|
شگفتا :|
با سلام
مطمئنا با کار کشیدن از هریک از اعضای بدن عملکرد ان عضو بهتر خواهد شد که حافظه نیز مستثنی نبوده و حفظ قران با این حجم طبیعتا عملکرد حافظه را به چالش کشیده و بهتر خواهد کرد
(برای اینکار میتوانید از تورات و انجیل و هرچیزی که حجیم باشد استفاده کنید و حافظه خودرا به چالش بکشید)ولی انتظار معجزه و رساندن جوابها از سوی اسمان نباشید
بنظر من برای کارکشیدن حافظه از قران میتوان استفاده کرد و ثواب هم دارد.ولی شق القمر کردن بستگی به تلاشتان در زمینه علم خواهد داشت
(چه بسا کنکور و علم اهداف دنیایی باشد و خدا در راستای سعادت و خوبی شما دستیابی به انرا غیر ممکن سازد)
با سپاس
اوهوم ، خیلی تاثیر داره ...خیلی ...
تلاوتش هم کلی جهت میده به حافظه ..
حفظ که بماند ^^
نمیخوام بگم قران خوبه یا خوب نیست
ولی دخترجون این حاشیه کنکوره حاشیه
اگه واسه کنکور میخوای میشه حتی تو بیست روز پایه جمع کرد دیگه این همه حاشیه کاری واسه چیه
بخدا منم مثل شماها بودم که دو سال ضریه خوردم
هی گفتم بلد نیستم بجاش برم سودوکو حل کنم ذهنم قوی شه نتیجه اش این شد که تو کنکور سودوکو ندادن اگر میدادن سه دقیقه ای سختترینشو حل میکردم
من امسال از اسفند بدون بهانه خوندم و تا الان 70 80 درصد مباحثو خوندم
نه:)
قرآن تلاوت و حفظ کردن برای دل خود ادم خوبه و نزدیک شدن به خدا این وسط خدا یه پاداشیم دلش خواست میده بهت
وقتی هدفت از حفظ قرآن رسیدن به خدا نباشه به نظر من به نتیجه ای نمیرسی (منظورم اون نتیجه ایه که خود شما می خوای درس و کنکور و این حرفا)
وقتتونو بزارین درساتونو بخونین در کنارش روزی سه چهار صفحه قرآن بخونین با معنیش کلا یه ربعم وقتتو نمی گیره خدا اون برکتی که باید به زندگیت میده اگر!! از ته دلت باشه نه برای مسائل الکی.
اگر علاقه داشتین بعدا از سر حوصله و وقت شروع کنین به حفظ قرآن مطمینا تاثیرشو تو مراحل بعدی زندگیتون خواهید دید.
فعلا حواستونو جمع درساتون کنین و توکلتون به خدا باشه بدون حفظ کردن قرآنم خدا هواتونو داره خیالتون راحت. با مطالعه هر درسیم شما مخت به کار بیفته برا حافظه خوبه فرقی نداره
عزیز قران به عنوان برنامه زندگی در اختیار بشر قرار گرفته
تجربه ی شخصی من در این مورد اینه که هرچقدر بیشتر ازحواشی دور باشی و تمرکزت رو بالا ببری کلا خیلی از تواناییهای ذهنیت رو میتونی تقویت کنی
سعی کن اجازه ندی هیچ فکری غیر از درس خوندن وارد ذهنت بشه از جمله همین فکرها
ذهنت اینطوری به مرور خودش متمرکز میشه و مطالب بیشتر در دسترست هستن
البته باید از تکنیکهای علمی مطالعه و مرور هم مسلما استفاده کنی