تخصص تو کشورهای غربی بگیرید؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی انگار اینجا هممون حبس ابدیم ...
# زخمی
انگار ؟؟؟؟؟؟؟ ... کاملا جدی جدی حبس شدیم .. اجازه خروج از کشور هم نداریم ... بخوایم بریم باس 2 سال از جوونیمون رو هدر بدیم برای بیگاری ... فکر کن الان 23 سالته دانشگاه تموم کردی باس 2 سال هم بری سربازی میشه 25 سال ... حالا پول داشته باشی بری نداشته باشی ... خروج از کشور خیلی گرون تموم میشه ...
:yahoo (31):راستش دیگه خیلی دیر میشه برای رفتن من 30 سالگی برم اونجا که چیکار کنم ؟ جوونیم اینجا تلف بشه تهشم اونجا سگ دو بزنم برای یه لقمه نون ...
اونایی میرن اونور حال میکنن که پول داشته باشن ... برای کسی که دو هزار تومن بیشتر ته جیبش پول نداره آخه چه رفتنی ...
کم کم کمش باس 200 300 میلیون پول داشته باشی بری اونور شاید جا برا موندن پیدا کنی تازه اونم اگه اجازه موندن بدن ... :yahoo (20): خیلی مسخره است ما توی زندانی به اسم ایران زندانی شدیم
200 الی 300 میلیون حتی توی افغانستان هم نمیتونید زندگی کنید.
برای اقامت طبق قوانین کشورها این مبلغ فرق میکنه از 500 هزار دلار تا 2 میلیون دلار باید داشته باشی که یا ملک بخری یا سرمایه گذاری کنی و تازه بعد از 5 الی 7 سال اقامت میدن.
الان دلار 15000 هزار تومن هست ضرب کنید در مبالغ بالا تا بدونید چقدر سرمایه میخواد
با حساب 500 هزار دلار ... نزدیک 7 و نیم میلیارد تومن پول میخواد .... :| غیر ممکنه تو ایران همچین پولی به دست آورد مگر اینکه دزدی کنی
درود
1- باید کار بلد باشی حتی شده لوله کشی ولی اصولی
2- یکی پیدا کنی برای ازدواج
3- پول زیادی نمی خواد دوستی دارم در المان (خودش لهستانی بوده مهاجرت کرد به المان ) به من گفت اگر تنها می خوای بیای 15 هزار دلار کافیه برای زندگی معمولی . با خانواده 30 هزار دلار کافیه
اصلش گزینه اوله ، اونجا برای افرادی که کار تخصصی بلدن جا زیاده ولی برا ادمی که چیزی بلد نیست جایی نیست اونیم که با پول میره باید تو بانک اونجا سرمایه گذاری کنه تا بتونه وایسه
فکر ترکیه هم نکنید که از هیچ کشوری دیگه پناهنده نمیگیره بخاطر اقتصادش
مدیران حواستون به فیلتر سایت باشه .
- سوار یک ماشین بشوید
- از کد Ripazha یا itschitychitybangbang استفاده کنین. دوستانی که کنسول دارن میتونن از کد Square, Down, L2, Up, L1, Circle, Up, X, Left استفاده کنن.
- پدال گاز را بفشارید
- ماشین شما در حال پرواز است! میتوانید هر جایی از دنیا که میخواهید بروید. مجانی!
#Notes :
اگه هنوز شهر هارو کامل آزاد نکردید میتونین از aezakmi برای این استفاده کنین که پلیس نیفته دنبالتون.
با دکمه های بالا و پایین هم کنترل ارتفاع رو داشته باشید.
#GTA_ تایم
من که فعلا نه پولشو دارم نه علمشو نه مهارتشو ولی انقدر میخونم که حداقل از طریقه علمه برم از ایران کلا بزرگ ترین هدفم باسه کنکور دادن همینه:yahoo (39):