نوشته اصلی توسط
mohammad gavad
سلام من خودم دانشگاه فرهنگیان نرفتم دوستم ندارم که برم درضمن اسمش عوض شده ودیگه تربیت معلم نیست و دانشگاه فرهنگیان هست درست که اسم چندان فرقی نمی کنه ولی باید بگیم تا اسم جدید کمکم جا بیوفته
من نمی دونم چطور باید اعتراض بزنی ولی می دونم که شاید به درد بخوره ما تو دبیرستان یه دبیر عربی داشتیم (هرجاهست موفق باشه الهی ) خیلی هم دبیر خوبی بود می گفت وقتی کنکور داده بوده ونتایج کنکور اومده بوده دانشگاه فرهنگیان (تربیت معلم سابق ) قبول نشده بوده ودر اولویت بعدیش قبول شده بوده که اعتراض میزنه و بعد از یک ماه که از سال تحصیلی گذشته بوده و دانشگاه میرفته جواب اعتراضش اومده که آقا اشتباه شده ومی تونید تشریف بیارید تربیت معلم
شما هم اگه علاقه دارید اعتراض بزنید بدنیست اگر شد که شد اگرم نشد همچین آش دهن سوزیم نیست. ولی به نظرمن اگر به معلمی و وزارت آموزش و پرورش علاقه دارید حتما اعتراض بزنید خدارو چه دیدی شاید قبود بشوید
درضمن اگر اعتراض نزنید وحق باشما باشه وقصد دارید که سال آینده به نیت دانشگاه فرهنگیان بخونید ممکنه دوباره به خودشون اجازه بدهند که حق شمارو بخورند.
اگر اعتراض زدید و قصد دارید که دوباره در کنکور شرکت کنید منتظر نتیجه ی اعتراض نمونید ودرس خوندن راشروع کنید که اگر اعتراض مورد قبول واقع نگردید زمانی را از دست نداده باشید
راستی یه سوالی شما که برای فرهنگیان رفتید مصاحبه از نظر پزشکی میشه بفرمایید چه اندامی رو چک کردند ؟
ممنون
موفق و سربلند باشید
یاعلی