خب سلام
دینی توصیه میکنم حتما حتما حتما نقرهای گاج بخونین
وقتتونو تلف نکنین برای دین و زندگی جامع الگو
بدتر گیجتون میکنه تا اینکه بخواد راهنمایی کنه که چه کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
خب سلام
دینی توصیه میکنم حتما حتما حتما نقرهای گاج بخونین
وقتتونو تلف نکنین برای دین و زندگی جامع الگو
بدتر گیجتون میکنه تا اینکه بخواد راهنمایی کنه که چه کنین
سلام 3 تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جوابی کامل بدن
1- من توی فیزیک پایه خیلی ضعیفم و هیچ جزوه یا کتاب خوبی ندارم لطفا بهم یه کتاب ( ترجیحا جامع ) معرفی کنید که درسنامه خوبی داشته باشه و کسانی که ضعیفن بتونن مفاهیم رو بگیرن و تست های آموزشی خوبی برای تثبیت مطلب داشته باشه
2- من پارسال دین و زندگی جامع نقره ای گاج چاپ 91 رو خریدم اما مثل اینکه چاپ امسالش تغییراتی داشته و بعد از اینکه به موسسه گاج زنگ زدم گفتن تغییرات کلی داشته ... حالا به نظر شما راست میگن ؟ یعنی کتاب من غیر قابل استفادس و باید چاپ جدیدش رو بگیرم؟
3 - بهترین کتاب عربی هم از لحاظ درسنامه و هم از لحاظ تست کدومه؟ نظرتون در مورد گویای تخته سیاه چطوره؟
سلام
من امسال میرم پیش ریاضی آزمون های کانون قلمچی رو شرکت میکنم اما راستشو بخواین حس درس خوندن ندارم ترازمم زیاد خوب نیست (5700)
چند تا سوال از بچه های کنکوری دارم
1.روزی چند ساعت درس میخونید؟
2.درسای پایه رو تموم کردید یا نه؟
3.شیمی 2 رو چه جوری میخونید(دیوونه کرده منو..:y (619):)
دیگه فعلا همینا اگه لطف کنید همه جواب بدید ممنون میشم
سلام 3 تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جوابی کامل بدن
1- من توی فیزیک پایه خیلی ضعیفم و هیچ جزوه یا کتاب خوبی ندارم لطفا بهم یه کتاب ( ترجیحا جامع ) معرفی کنید که درسنامه خوبی داشته باشه و کسانی که ضعیفن بتونن مفاهیم رو بگیرن و تست های آموزشی خوبی برای تثبیت مطلب داشته باشه
2- من پارسال دین و زندگی جامع نقره ای گاج چاپ 91 رو خریدم اما مثل اینکه چاپ امسالش تغییراتی داشته و بعد از اینکه به موسسه گاج زنگ زدم گفتن تغییرات کلی داشته ... حالا به نظر شما راست میگن ؟ یعنی کتاب من غیر قابل استفادس و باید چاپ جدیدش رو بگیرم؟
3 - بهترین کتاب عربی هم از لحاظ درسنامه و هم از لحاظ تست کدومه؟ نظرتون در مورد گویای تخته سیاه چطوره؟
سلام من تقریبا 9 ساعت میخونم-شیمی2 رو مبتکران میخونم و تستاش میزنم-فیزیک پایه گاج سفید تقریبا خوبه-من که هنوز درسای پایه رو تموم نکردم
اره دین و زندگی ایه ها عوض شده پیش بیشتر تغییر کرده اگه چاپ 91 داری تغییرات تقریبا توش اعمال شده-عربی من گاج سفید و فوت و فن خیلی سبز دارم خوبه ولی تخته سیاه ندارم نمیدونم
درس 6 که تقریبا مهمه درس 10 هم که جدیده-درضمن دینوزندگی نمیشهگفت کدوم درس مهمه -دینی دو 9 سوال میاد دینی سه 9 سوال-دینی پیشم 7سوال
نه دانشکده مخابرات بودم-از سربازی معافم
1-گاج برای سطح شما عالیه......فقط هرچه سریعتر فیزیک رو شروع کن ...چون خیلی مباحثش زیاده...........البته سعی کن یه مرور سریع برای کتاب درسی هم داشته باشی.....مشکل گشای خوبیه.....
2-دینی برای سال 90/91 تغیررات زیادی داشته
برای 91/92 تغییرات جزیی که نیازی به هزینه نیست.
3-این سوال شما پاسخ های سلیقه ای داره.....بهتره که خودت انتخاب نهایی رو داشته باشی....تو عربی کتاب خوب کم نیست. گاج/خیلی سبز/الگو/و..... چیزی که میتونم بگم اینه که کتابی رو انتخاب کن که تست آزاد نداشته باشه (یا کم باشه) سراسری که همه دارن تو تالیفی ها زیادی شلوغش نکرده باشه و درسنامه ش حتی المقدور جامع باشه.من خیلی سبز (جلد کامپیوتر) میخوندم زدم68 .....شاید یکی دیگه بیاد بگه گاج میخونده زده 75 .......مهم اینه که سریع تر انتخاب و شروع کنی.....همین
به نظرم من سوال 1و2کاملا اشتباهن.
هرکسی طبق یه برنامه شخصی پیش میره.
اصلا نباید کای به دیگران داشته باشی
چون بهت استرس وارد میشه.
طبق همون برنامه کانون پیش برو.
حس درس خوندم ندارم هم نداریم
اگه میخوای موفق بشی وبه هدفت برسی باید بخونی.
به اهداف وروزای خوشی که بعد کنکور میتونی داشته باشی فکر کن تا انگیزه بگیری.
طوری عمل کن که روز اعلام نتایج شرمنده خودت نشی
واسه شیمی هم اول متن کتابو بخون بعد مبتکرانو بخون.
چطوری بخونم نداره از اول شروع کن مبحثی بخون.
اول درسنامه رو بخون
بعد برو تستای اموزشی بزن{تستایی منظورمه که واسه جواب دادنشون میتونی از درسنامه یاخلاصه هایی که جلو دستته استفاده کنی=تکمیل اموخته ها}
بعدبرو تستای تالیفیو بزن=تثبیت اموخته ها
بعدش هم تست کنکور=تسلط
به همین راحتی.
موفق باشی