یه سوال دارم کسی بوده اینجا پزشکی ازاد یا پزشکی ایران شهید بهشتی پردیس خودگردان قبول شده باشه درصدهاشو میشه بگه.من به گزینه دو اعتماد ندارم فکر نمیکنم درست باشه اگه کسی هست لطفا جوابشو بده .یا کسی بشناسید قبول شده باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال دارم کسی بوده اینجا پزشکی ازاد یا پزشکی ایران شهید بهشتی پردیس خودگردان قبول شده باشه درصدهاشو میشه بگه.من به گزینه دو اعتماد ندارم فکر نمیکنم درست باشه اگه کسی هست لطفا جوابشو بده .یا کسی بشناسید قبول شده باشه
چند ساعت پیش تصویب شد طرح افزایش تراز
دیگه با اون درصدا خبری از پزشکی نیست
کم کم باید 1500 تا ترازت بیشتر شه برای قبولی نسبت به سال قبل
چند ساعت پیش تصویب شد طرح افزایش تراز
دیگه با اون درصدا خبری از پزشکی نیست
کم کم باید 1500 تا ترازت بیشتر شه برای قبولی نسبت به سال قبل
با تراز 8500 همه جا قبول میشی
حالا معلوم نیست میخوان چیکارکنن شاید ادغام شاید افزایش تراز فعلا فقط به کلیات رای دادن شایدهیچ کدوم از جزییاتش رای نیاره و منتفی بشه کلا
سهمیه برای امسال هیچ تغییری نمیکنه و مثل سال قبله و این قانون برای کنکور سالهای دیگه است
هیچ ربطی نداره
استرس همین فضایی که ایجاد شده است
بعد از تصویب باید بره شورای نگهبان
بعد
برگرده مجلس دستور اجرایی اون ارسال بشه به دولت
بعد اگه دولت قبول کرد فرستاده بشه به نهاد اجرایی یعنی وزارت علوم و سپس دستور بشه به سنجش که اجرا بشه
که سه هفته بیشتر طول میشکه
در ثانی حتی اگه همه اینکار ها رو تا 10 روز هم انجام بدن
قانونی هست به عنوان عطف ماسبق.
یعنی از نظر قانونی با توجه به زمانی که تا کنکور مونده نمیتونند شرایط برای این کنکور تغییر بدن و اگه با لابی گری هر اتفاقی غیر از این بی افته
یه کار غیر قانونی هست که هر کس که سهمیه رو داره میتونه شکایت کنه یا حتی خود بنیاد شهید اقدام کنه
اداره نیست فراکسیون هست.که بیشترشون جانباز زیر 25 درصد اند.کسانی که بخاطر نبود مشکلات جسمی و استفاده از همین درصدشون تونستن ثبت نام کنند در انتخابات و صلاحیت بگیرند و رای
خود نوروزی هم همینطور.بخاطر همین لابی میکنند که به خودشون امتیاز بگیرند و مهم نیست که چه کار غیر کارشناسی داررند در حق یه جانباز 70 درصد یا فرزند شهید میکنند