شدن که میشه.کتابای فیزیک مهر و ماه از کتابای خوب بازارن.ولی اینکه شما چطوری بخونی و چطوری تست بزنی مهمه.ایناس که درصدتو مشخص میکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
شدن که میشه.کتابای فیزیک مهر و ماه از کتابای خوب بازارن.ولی اینکه شما چطوری بخونی و چطوری تست بزنی مهمه.ایناس که درصدتو مشخص میکنه.
آره خب..حجم نسبتا کم نسبت با کتابای دیگه داره که امکان مرور بیشتر رو زیاد میکنه.شما دصد فیزیکتون چنده و به چه درصدی میخواین برسین؟؟؟
اگه فیزیکت خوبه و نیازی به پاسخنامه ی جوندار نداری مهر و ماه عالیه.(مهر و ماه درسنامه های خوبی داره اما پاسخ تشریحیش برای کسایی که فیزیکشون ضعیفه یکم خلاصه س.)
من خودم با گاج نقره ای کار کردم با مهر و ماه هم.بنظرم گاج نقره ای بهتره.هر جاشو دوس داشتی درسنامشو میخونی/هر جا احساس ضعف داشتی پاسخ تشریحیشو دقیق میخونی/تستاش از سطح متوسط داره تا "یه قدم تا 100" در کل واسه هر سطحی میتونه مفید باشه...:yahoo (81):
من میگم با نشرالگو ارزششو داره عوض کنی..اما واسه تو بین مهر و ماه و گاج فرقی نداره.هر کدومو کار کنی خوبه.
واسه دره هم اینو در نظر داشته باش که شما با مهروماه ممکنه برسی مرور کنی اما حجم تست کمتری زدی.اما گاج تعداد تستاش خیلی بشتره.
من اینجام که جواب بدم دیگه عزیزم...هیچ اشکالی نداره...
اگه پایه فیزیکت خوبه آره.
چون اولا واسه همه سطحی پاسخگوس...دوما پاسخنامه ی خییلی کاملی داره...سوما درسنامه هاش جامع و مفهومیه...چهارما حجم تستاش بالاس...
سلام دوستان عزیز من میرم دوم تجربی به نظرتون برا فیزیک گاج پایه بخرم یا مبتکران +تست الگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من خودم گاج پایه دارم خیلی خوبه و واسه تست فعلا کافیه !
و تشریح رو در اولویت خودت قرار بده !
درضمن موضوع تاپیک رو هم عوض کن
سلام
خواهشا قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنید
میتونستی اینجا درباره الگو و گاج سوالت رو بپرسی
تاپیکای زیادی بحث شده
فیزیک تجربی: الگو یا گاج؟ - صفحه 6
ادغام شد